de beste elektrische rolstoelen 2017

Niet worden beperkt tot uw fauteuil meer. Met een elektrische rolstoel kunt u rond uw huis en het buitenleven met gemak.

De top performers in onze review zijn Golden Compass Sport, de Gold Award winnaar; Drive Medical Cirrus Plus, de Silver Award winnaar, en Drive Medical Titan X23, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een elektrische rolstoel aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze 10 producten.

Er zijn vele medische problemen die de mobiliteit van een persoon kan beïnvloeden. Of het nu een ongeluk, een bijzondere waardevermindering die uw vermogen om grote afstanden of ouderdom die uw gewrichten aantast lopen beperkt, een elektrische rolstoel geeft u een grotere onafhankelijkheid en vrijheid. Deze robuuste apparaten toestaan ​​om lange afstanden te reizen buiten of gemakkelijk te verplaatsen van de ene kamer naar de volgende in uw huis.

Een elektrische rolstoel gebruikt batterijen om de motor van het apparaat van stroom. De batterijen kunnen worden opgeladen ‘s nachts of tijdens de dag om ervoor te zorgen heb je genoeg van de macht aan een uitgebreide afstand reizen. Een controller, meestal een joystick, is gelegen aan het product armleuning om u te helpen sturen en beheersen van het apparaat. Grote wielen maken het mogelijk om alle soorten terrein te behandelen als je buiten bent en gemakkelijk manoeuvreren rond hoeken als je binnen bent. Om meer te leren, kun je artikelen over elektrische rolstoelen en hun vele voordelen te lezen.

Veel elektrische rolstoelen zijn ontworpen voor zowel binnen als buiten gebruik. Het ontwerp van de wielen van de rolstoel kan helpen bepalen of het product ideaal in elke omgeving die u wenst zal zijn. Bijvoorbeeld centrum wielen rolstoelen hebben een groot aandrijfwiel in het midden van de rolstoel en twee zwenkwielen of kleine wielen zijn in de voor- en achterzijde van de rolstoel. Het centrum wiel zorgt voor een strakkere draaicirkel, waardoor het veel makkelijker om te manoeuvreren in een huis. Dit type toestel is stabiel en kan overweg met alle soorten terrein. Het merendeel van de rolstoelen op onze line-up functie center-aangedreven wielen.

Achterwielaandrijving rolstoelen zijn voorzien van een aandrijfwiel in de rug met caster wielen die zijn gelegen aan de voorzijde. Deze producten zijn bijzonder geschikt voor gebruik buitenshuis, omdat ze stabieler dan andere configuraties en achterwielen zorgen voor meer snelheid. Omdat de achterwielen zich achter de draaicirkel is zeer groot, waardoor het moeilijk om scherpe bochten te maken.

Een elektrische rolstoel lijkt meer op een handbewogen rolstoel in het ontwerp. U de macht van het apparaat met behulp van knoppen en een joystick. Elektrische rolstoelen hebben ook overdreven padding op de zitting, rugleuning en hoofdsteun om het comfort te garanderen voor de hele dag gebruik. Bovendien hebben deze producten een kleinere draaicirkel radius en zijn vrij gemakkelijk te manoeuvreren.

Vermogen stoelen zijn vergelijkbaar met elektrische rolstoelen behalve dat ze beschikken over een stoel die verheft of versteld, zodat u gemakkelijk in en uit het. Voor de meeste van deze producten, je navigeren met behulp van een joystick en een knop. U kunt onze recensies gelezen op de macht stoelen en hun vele functies.

Het ontwerp van een macht scooter, is echter heel anders. Meestal zijn deze producten zijn voorzien van drie wielen, een draaibare stoel en het stuur. Ze hebben ook worden aangedreven door batterijen, maar de navigatie wordt allemaal gedaan door stuur, waardoor de rijder moet volledig gebruik te maken van zijn of haar bovenlichaam te hebben. Deze producten gaan vaak iets sneller dan elektrische rolstoelen, maar ze hebben niet de mogelijkheid van het vouwen en gemakkelijk te vervoeren elektrische rolstoelen. Voor meer informatie over scootmobielen, lees dan onze side-by-side vergelijking en onze recensies.

Elektrische rolstoelen worden gedekt door Medicare, zolang je aan bepaalde criteria voldoen. Elektrisch bediende rolstoelen vallen onder deel B dekking, die medische apparatuur en benodigdheden omvat. Medicare Part A dekking, echter, heeft geen betrekking op deze producten.

Daarnaast moet uw zorgverlener de noodzaak van een elektrische rolstoel of scooter te verifiëren en schrijf een recept voor de stoel. Je hebt de vrijheid om de stoel die u wenst te kiezen, maar het moet door Medicare worden goedgekeurd en aangekocht via een Medicare leverancier. U kunt betalen 20 procent van de kosten, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de stoel die u kiest en de oorspronkelijke kostprijs. Onze beoordelingen kan u helpen beperken uw opties en bepalen wat de beste elektrische rolstoel u zijn goedgekeurd voor.

We evalueerden zowel indoor als outdoor gemotoriseerde rolstoelen die viel in de prijsklasse van $ 1.500 tot $ 3.700. Producten binnen dit bereik bieden voldoende kracht om lange afstanden te reizen, een sterke levensduur van de batterij en worden geleverd met tal van functies om maximaal comfort te garanderen.

We vonden dat de meeste rolstoelen in deze prijsklasse zijn ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze bieden een kleine draaicirkel, zodat u gemakkelijk bewegen scherpe bochten en veel macht om steile heuvels of duidelijke stoepranden te beklimmen.

Naast de draaicirkel en macht, zijn er verschillende factoren die u moet overwegen bij het bepalen van de juiste elektrische rolstoel voor uw behoeften. Hieronder zijn een paar aanvullende criteria te overwegen.

Een elektrische rolstoel biedt niet alleen een handige manier van vervoer, maar biedt ook een grotere onafhankelijkheid en vrijheid zodat mensen kunnen blijven om een ​​actieve, boeiende leven te leiden. Onze top drie prijswinnaars zijn ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze beschikken ook allemaal over lange batterij leven en meerdere design features, zoals een instelbare joystick onderstel en tal van zitkussen. Onze Gold, Silver en Bronze Award winnaars krijgen elk bieden een indrukwekkend garanties met een levenslange garantie op het frame en meer dan een jaar op hun elektronische componenten.

Een andere uitzonderlijke product is de KD Smart Chair. Dit model is het beste model voor transport en opslagdoeleinden. Hij weegt slechts 50 pond en kan neerklappen om eenvoudig worden opgeslagen en in kofferbak van een voertuig vervoerd. Het is de meest lichtgewicht elektrische rolstoel uit alle producten op onze line-up.