de beste LED-lampen 2017

Met gloeilampen op hun weg naar buiten, kunt u uw lampen te vervangen door een goedkope en milieuvriendelijke vervanging van LED-lampen.

LED (light-emitting diode) lampen zijn een energie en kostenefficiënte manier om uw huis te verlichten. Met regelgeving van de overheid het stopzetten van de productie van traditionele gloeilampen in de afgelopen jaren zijn er nieuwe mogelijkheden opgedoken. De eerste optie gecreëerd was de compacte fluorescentielamp of CFL. Deze krullend tl-lampen zijn energiezuiniger en gaan langer mee dan een gloeilamp, maar de lamp bevat kwik en duurt een tijdje om te schitteren op zijn helderst.

LED-lampen zijn nog efficiënter uit te voeren dan CFL-lampen en zijn net zo betaalbaar. Bovendien, LED bevat geen schadelijke stoffen en bieden dezelfde hoeveelheid licht als een 60 watt gloeilamp, met maximaal 85 procent minder stroom. Dit helpt u te besparen op uw energierekening, zonder afbreuk te doen aan de hoeveelheid licht. Op deze site vindt u artikelen over LED-verlichting, evenals beoordelingen van de beste LED-lampen, met inbegrip van de Cree 9.5-Watt LED-lamp te vinden, de Philips LED 425.264 en de G7 Kracht Helling LED.

Als je winkelen voor een LED-lamp, is het belangrijk te vinden dat de hoeveelheid licht die u nodig hebt, evenals de kleur van het licht je biedt te vinden. U zult ook willen overwegen hoe het licht uitstraalt uit de bol, en de afmetingen van de lamp en de basis.

LED-verlichting presenteert een nieuwe, milieuvriendelijkere optie voor uw huis. De beste LED-lampen zijn duurzaam en kan u geld besparen over een langere periode. Deze lichten zullen blijven gaan lang na gloei- en spaarlampen zou hebben gestopt met werken, en ze zullen u geld besparen op uw elektrische factuur.