de beste marine sprekers van 2017

Marine speakers spelen de soundtrack van uw boot levensstijl. Zij moeten een fantastisch geluid produceren en te overleven de elementen. Lees onze recensies van de beste mariene sprekers.

De top performers in onze beoordeling zijn de Polk MM, de Gold Award winnaar, de Fusion FR, de Silver Award winnaar, en de Kicker KM, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een marine luidspreker aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 luidsprekers.

Er zijn maar weinig momenten in het leven zijn zo fantastisch als een dag op het water in de boot met familie en vrienden, in de zon en het slepen van iemand in uw kielzog. Het toevoegen van uw favoriete muziek om deze vergelijking maakt het alleen deze dagen beter. Echter, boten bestaan ​​in ruwe omgevingen die niet ideaal voor audio speakers. Akoestisch, moet boot speakers concurreren met het geluid van de motor, het water, de wind en de open lucht. Fysiek, marine speakers moeten water, zout, mist, stof en uren te overleven in de zon. uw marine luidsprekers te vervangen door duurzame, high-fidelity luidsprekers is van cruciaal belang om te zorgen voor de soundtrack van uw boot levensstijl is zo episch als je wilt dat het is.

Elke spreker ooit gemaakt is slechts zo goed als de mogelijkheid om audio nauwkeurig te reproduceren. Voor de beste audiokwaliteit, moet u ervoor zorgen dat u overeenkomen met de vermogens van uw marine luidspreker aan op de vermogens van de ontvanger of versterker van uw boot. Een slecht-luidsprekersysteem is de eenvoudigste manier om de tweeter en woofer, waardoor knippen en vervormingen die uiteindelijk resulteren in een gesprongen luidspreker beschadigen.

We beschouwd als de audio kwaliteit en nauwkeurigheid van drie frequentiegebieden: low-range, mid-range en high-range. De low-range frequenties, 20Hz naar 470Hz, is de plaats waar je de bas en de ritmesectie van een lied te horen. De midrange frequenties, 470Hz te 7.5kHz, is waar je het grootste deel van de frequenties die de noten, voice en definitie in een audio-mix te definiëren horen. De hoge frequenties, 7.5kHz tot 20kHz, is de plaats waar je de ruimtelijke definitie en de aanwezigheid in instrumenten zoals toeters en bekkens te horen.

Marine luidsprekers moeten hard zijn, omdat zij opereren in een open akoestische landschap. We overwogen elke luidspreker gevoeligheid rating, waarmee het volume gemeten op 1 meter met behulp van 1 watt van de macht. Aangezien elke 3 dB volumeverandering een exponentiële toename of afname van vermogen, moet een marien luidspreker die een hoge gevoeligheid reizigers doorlopend een hoog vermogen gecombineerd overwegen. Dit zorgt ervoor dat u een marien luidspreker geschikt voor het afspelen over de nasleep terwijl je op het water zult hebben. Een hoge gevoeligheid cijfer betekent ook dat u hogere volumes kan bereiken zonder het indrukken van de luidspreker aan zijn grenzen, die over het algemeen resulteert in een betere kwaliteit audio.

We hebben ook beschouwd als de continue belastbaarheid en piekvermogen handling ratings van elk marine luidspreker. De continue belastbaarheid is belangrijk omdat het de maximale hoeveelheid vermogen dat de luidspreker kan verwerken op een continue basis vertegenwoordigt. De piek belastbaarheid vertegenwoordigt hoeveel vermogen de luidspreker kan verwerken in korte uitbarstingen. Je moet kijken voor een boot speaker met een hoge gevoeligheid rating en een hoge continue belastbaarheid waardering omdat dit de luidste spreker zal geven, zolang je een versterker in staat is van de sprekers op de juiste wijze voeden.

Voor marine speakers, duurzaamheid is een onderscheidende eigenschap van de auto-luidsprekers en subwoofers auto omdat ze niet beschermd tegen de elementen. Je moet ervoor zorgen dat ze kunnen omgaan met een leven op het water. Marine luidsprekers zijn in de open lucht, waar ze worden blootgesteld aan de zon, water en zout. De woofer moet worden gemaakt van een stijve polypropyleen gebaseerde materiaal dat niet zal kromtrekken of veranderen als bespat met water. De spreker moet ook bestand tegen UV-stralen, zout en een hoge luchtvochtigheid omgevingen zoals mist te zijn.

De meeste marine speakers beschikken over zout, mist en UV-bestendigheid, maar velen zijn niet getest en gecertificeerd door een derde partij. We hebben overwogen luidsprekers die zijn gecertificeerd door de American Society for Testing and Materials. Dit omvat een ASTM B117 waardering voor zout en mist weerstand en een ASTM D4329 rating voor UV-bescherming.

Voor onze marine spreker beoordeling, vergeleken we 6,5-inch marine speakers, want dit is de meest voorkomende maat. U kunt deze installeren in de cockpit en cabine gebied, maar ze kunnen ook worden gebruikt als de toren speakers als de gevoeligheid rating en belastbaarheid bieden genoeg volume om muziek te projecteren langs het spoor. Echter, marine speakers komen in een verscheidenheid van maten en stijlen. U zult ook willen om de opties binnen elke mariene luidspreker serie te overwegen. Voor meer informatie, lees onze artikelen over mariene sprekers.

Het testen van de geluidskwaliteit van een luidspreker is moeilijk vanwege de inherente subjectiviteit die betrokken zijn bij de handeling van het luisteren. Uw werkelijke biologie en muzikale smaak en ervaring te creëren een vooroordeel. We zijn niet anders. Om deze subjectiviteit te pakken, ontwierpen we een audio-frequentie-test uitgevoerd in een gelijke omgeving, zodat de audioprestaties van elke luidspreker is vergelijkbaar. We testten elke mariene luidsprekers in dezelfde ruimte, gemonteerd op hetzelfde vak, verbonden met dezelfde ontvanger en opgenomen met dezelfde microfoon, met dezelfde opname software. We hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat alle variabelen gelijk gedurende de testen waren.

Terwijl de waarneembare frequentiebereik van elk mens is anders, mensen hebben over het algemeen de mogelijkheid om frequenties te horen van 20Hz tot 20kHz. We gebruikten een digitale sinusgolf audiobestand dat vorderde van het laagste einde van het frequentiespectrum dat het hoogste doel. We speelden dit bestand via iedere luidspreker en opgenomen van de resultaten met een microfoon geplaatst op dezelfde afstand van de woofer. Om rekening te houden met afwijkingen, namen we iedere marine luidsprekers reproduceren het bestand 10 keer. Vervolgens gebruikten we een frequentie analyseren plugin in de opname-software om de gemiddelde frequentie handtekening van de 10 opnamen en de originele sinus-bestand te maken. We gebruikten deze gemiddelde frequentie handtekeningen te vergelijken en de rang van de audio-nauwkeurigheid van iedere marine luidspreker.

We ingedeeld drie frequentiegebieden: low-range, midrange en high-range. Ten eerste hebben we afgewezen eventuele gemeenschappelijke pieken en dalen met een variabele verandering minder dan 3 dB uit grading. We schreven deze variabelen buiten onze controle, zoals microfoon of ontvanger beperkingen. Vervolgens hebben we gekeken naar de decibel verschil met de hoogste piek tot de laagste dip in elk frequentiebereik, omdat dit toonde de grootste absolute verandering in de frequentie van de voortplanting. Elke unieke dips groter dan 3 dB vertegenwoordigt een hoorbare verandering en werden negatief genoteerd tegen de indeling. Deze dips klinken als wapperen of fluiten en komen vaker voor in de hoge frequenties.

Terwijl de audiokwaliteit, belastbaarheid en duurzaamheid zijn van cruciaal belang voor een goede marine audio-ervaring, kunt u aanvullende criteria te overwegen. Installatie functies en de hulp en steun van elke fabrikant wordt weerspiegeld in onze vergelijking. Je zou ook geïnteresseerd in de omgevingslucht verbeteringen zoals LEDs zijn, maar deze zijn niet terug te vinden in de scores.

De beste marine luidsprekers zijn in staat om nauwkeurig produceren van muziek, luid en zonder vervorming, terwijl de bestaande in een aantal van de zwaarste omstandigheden voor elektrische apparatuur. Als een grote golf spatten over de boeg, weken alles en iedereen aan boord, moet je muziek niet een slag overslaan. Onze keuzes voor de beste marine speakers, de Polk MM, Fusion FR en Kicker KM, vertegenwoordigen de beste algehele geluidsweergave en de luidste en meest duurzame mariene sprekers beschikbaar.

Als je varen op een budget, de JBL MS luidspreker beschikt over uitstekende belastbaarheid en fatsoenlijke geluidskwaliteit tegen een fractie van de kosten van de meeste mariene luidsprekers. Hoewel het ontbreekt aan veel van de duurzaamheid certificeringen die beter marine speakers zijn voorzien, de polypropyleen woofer is nog waterbestendig.