beste energie-management software van 2017

Software voor energiebeheer helpt u uw energieverbruik te volgen op verschillende manieren. Sommige programma’s analyseren van de hoeveelheid energie die uw bedrijf verbruikt elke maand, terwijl anderen al van de hulpprogramma’s te beheren in uw gebouw en eventuele fouten of knelpunten die kunnen worden kost je geld te identificeren. Als u een verhuurder, sommige software breekt het energieverbruik voor elke verhuur ruimte u eigenaar en rekeningen uw huurders op basis van de hoeveelheid elektriciteit, water of zelfs aardgas die ze gebruiken. Sommige vormen van energie management software, of EMS, omvatten BuildingIQ, SIMATIC B. Gegevens en Panoramic Macht PowerRadar.

Energie wordt veelvuldig gebruikt door overheden en grote bedrijven al jaren. De categorie is groeiende, en, vandaag, commerciële bedrijven en zelfs verhuurders EMS te gebruiken om hun energieverbruik te monitoren en zoeken naar manieren om energie te besparen. Met behulp van EMS geeft u de mogelijkheid om de hoeveelheid energie die u gebruikt, zodat u kunt veranderingen om u geld besparen te maken te volgen. EMS biedt u ook toegang tot informatie die relevant is voor de overheid of uw klanten kunnen zijn. De gegevens kunnen ook helpen bij het bedrag van de risico’s voor uw dienst, het bedrijfsleven en het milieu te verminderen.

Met behulp van EMS kan veel voordelen bieden, maar alleen als u de juiste keuze voor uw specifieke bedrijf te kiezen. Om dit te doen, moet u bepalen welke functies zijn belangrijk voor u en kan helpen om een ​​verschil in de activiteiten van uw bedrijf. Sommige vitale elementen te beschouwen, omvatten het volgende.

Energie management systemen kunnen u helpen sporen, te analyseren en te begrijpen uw energieverbruik. Het vinden van de juiste software met de functies die werken voor u essentieel is om de controle van uw energieverbruik en het nemen van maatregelen om energie, die mondiale gevolgen heeft behouden.