beste online video spelletjes te huur

Nieuwe video games zijn duur. Gelukkig online game verhuur kunt u bijna probeer een nieuw spel voor zo lang als je wilt. We bekijken het beste spel huren.

Technologie blijft veranderen, maar de consumenten blijven hetzelfde: ze willen proberen voordat ze kopen. Hoewel veel van de media verhuur bedrijven zijn uit het bedrijfsleven, met inbegrip van Blockbuster en Hollywood Video, kunnen gamers nog steeds huren games online en hebben de schijven verscheept naar hun huizen. Op een dag zal consoles het optische station te verwijderen en alle spellen zal moeten worden gedownload of gestreamed, maar voor nu, de primaire media formaat voor de PlayStation 4 en Xbox One is discs. Online video game huren laat je spelen online bestellen, zodat u kunt proberen voordat je koopt.

Online game verhuur is een geweldige manier om het meeste uit uw gaming hobby te krijgen zonder de uitgaven honderden dollars per maand. Elke week nieuwe video games raakte de planken, en tenzij je in de hoogste belastingschijf, kun je niet veroorloven om ze allemaal te kopen, zelfs als u van plan op hen de handel in als je klaar bent. Gelukkig, online video game verhuur kunt u zo veel spelen als je wilt voor zo lang als je wilt voor een laag maandbedrag. De beste diensten aan te bieden duizenden games om uit te kiezen op alle platformen, en met meerdere lidmaatschap plannen, kunt u een of meer spel op een moment.

Hoewel veel van de bedrijven die we ooit beoordeeld uit het bedrijfsleven zijn gegaan, GameFly, Gamerang en Redbox blijven innoveren en bieden de beste opties voor u om te huren games. U kunt onze diepgaande beoordelingen van de diensten te lezen of kijk op onze artikelen over online video game verhuur.

Uw online game huren nodig heeft om uw leven te passen. Hoewel GameFly en Gamerang mail games naar je huis, Redbox maakt gebruik van geautomatiseerde kiosken. Alle drie de diensten hebben hun voordelen, dus als je het kiezen bent een spel huren, kunt u zich richten op de prijs en gemak. Naast deze punten, hier zijn de criteria die we gebruiken voor de beoordeling online video game verhuur

Met online video game huren, kunt u meer te spelen en minder uitgeven. Hoewel de selectie van diensten beperkt is, moet u ervoor zorgen dat u de beste spel huren halen voor je.