de beste all-in-one pc’s van 2017

De top performers in onze beoordeling zijn de Gold Award bekroonde Apple iMac, de Silver Award winnende Lenovo IdeaCentre AIO 700 en de Bronzen Award winnende Dell XPS 27 Touch. Hier vindt u meer over het kiezen van een all-in-one computer op uw behoeften, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van de top 10.

De meeste desktop-pc’s al snel een wirwar van draden en extra apparaten worden. Gelukkig zijn all-in-one computers op te slaan al hun onderdelen in het scherm, bespaart kostbare ruimte op en onder uw bureau. De typisch hoge kwaliteit weer te geven, het meten overal 23-27 inches hoek tot hoek, wordt het middelpunt van het systeem, en als je eenmaal het netsnoer hebt aangesloten, goed om te gaan je bent. Aangezien de meerderheid van de all-in-ones hebben tegenwoordig draadloze toetsenborden en muizen, hoeft u niet eens nodig om ze te sluiten in voordat u start de computer op.

Als u op zoek bent naar een meer conventionele desktop computer met een aparte monitor en CPU geval beschouwen onze computer thuis beoordelingen. Multimedia computers zijn uitstekend geschikt voor home entertainment en maak verbinding met andere media-apparaten, terwijl de zakelijke computers zijn het best voor kantoren die netwerkcomputers in staat om een ​​verscheidenheid aan professionele taken aan nodig.

All-in-one pc’s maken grote all-purpose machines. U kunt het web, stroom video’s surfen, naar muziek luisteren of run office software. De systemen zijn in staat om documentverwerking, beeldbewerking of gewoon laten familieleden films kijken en games spelen via een aangesloten console. Met stereo speakers, een webcam en een microfoon in het chassis, zijn ze ideaal voor video-chatten, en velen zijn voorzien van een touchscreen, waardoor u met een snelle, intuïtieve manier om te communiceren met uw computer. Het enige nadeel aan de all-in-one systemen gaming: Ze zijn niet erg goed in het uitvoeren van high-end computer games, omdat er niet genoeg ruimte in een monitor op een krachtige grafische kaart omvatten.

We kijken naar drie fundamentele dingen in een all-in-one desktop computer: een groot scherm, een hoge resolutie en een snelle processor. Schermgrootte en resolutie moet samen worden beschouwd, wat is de reden waarom deze namen we naast elkaar in onze vergelijkingen hierboven.

Om het giswerk uit van het uitzoeken welke processor het beste, we wenden tot PassMark, een alom vertrouwde en geciteerde keuringsdienst die gebruiker resultaten aggregaten voor vrijwel elke CPU ooit gemaakt. De database is uitgebreid, en de scores zijn betrouwbaar. Of een bepaalde score voor u geschikt is, hangt af van uw behoeften, maar een hogere score is altijd beter.

Het hebben van een snelle processor en een grote, hoge-resolutie scherm is belangrijk, maar er zijn een paar andere factoren te overwegen bij het zoeken naar de beste all-in-one computer.

Het beoordelen van de kwaliteit van de technische ondersteuning kan moeilijk zijn, maar gelukkig onze zuster-site Laptop Magazine heeft het probleem opgelost. Elk jaar, het loopt een hands-on ondersteuning overzicht van de 10 grootste computerfabrikanten in de industrie. We hebben haar bevindingen gedistilleerd in klassen in onze vergelijking hierboven, maar u kunt uitleg van wat deze cijfers betekenen in de individuele beoordelingen of door het lezen van Laptop technische ondersteuning zelf Showdown lezen.

Met alle verschillende opties die er zijn, is het gemakkelijk overweldigd te krijgen als je op zoek bent naar een nieuwe all-in-one. Afhankelijk van uw behoeften, hoewel, we hebben een aantal aanbevelingen om u te begeleiden op uw weg.

Als het gaat om de aanschaf van een nieuwe all-in-one computer, we zijn hier om het proces zo eenvoudig en makkelijk als de systemen zelf te maken. Vergelijk wat er beschikbaar is, lees dan onze reviews, en moet u nog vragen heeft, voel je vrij om te controleren of de artikelen over all-in-one pc’s die we hebben samengesteld.