de beste blog-software

Het is makkelijker dan ooit om een ​​fantastisch uitziende weblog. Al dan niet mensen lezen het hangt af van veel factoren. We hebben de nieuwste en beste blog software aanbod voor mensen die een eenvoudige oplossing willen onderzocht.

De woorden “blog” en “bloggen” zijn zo veel gebruikt worden en bewerkte daarmee dat een heleboel mensen begrijpen wat een blog is eigenlijk meer.

Een blog is een soort website – (voor de toepassing van deze beoordelingen) die wordt onderhouden door een individu. Het is niet een artikel. Het is niet een statische HTML-pagina (hoewel deze in een blog kan worden opgenomen). Het is een logboek bij van webpagina’s: een web-log = een blog. persoonlijk, professioneel, baan de jacht, familiekroniek, marketing, boekenclubs, celebrity gossip, tech nieuws, online dagboek, fashion do’s, mode don’ts, droom tijdschrift, muziek, kunst, recepten: iedereen kan een voor een of andere reden ze willen , reis – alles wat je wilt.

Voor het doel van focus, deze set van blog product reviews kijkt meestal op de blog van software voor de blog beginner. Als je genoeg technische ervaring om te downloaden en beheren van uw eigen database, bezoek Geavanceerde Blog Software voor een sub-categorie van de gratis en betaalde programma’s bieden heel wat meer opties dan u zelfs de beste gemakkelijke programma krijgt. In deze review zal je recensies op de top blog-software, waaronder WordPress, Typepad en Squarespace vinden. Ook op deze site vindt u ook artikelen met betrekking tot bloggen te vinden.

Alle blog software hier beoordeeld, ook al blog software full-stop, ondersteunt het schrijven, bewerken en publiceren van uw gegevens in dit formaat

Reacties, Trackbacks en tags / categorieën worden alle beschouwd als extra functies.

Hier zijn de criteria die we gebruikt om de vele mogelijkheden van blog software te evalueren