de beste grootformaat scanners 2017

Verbeter uw scanmogelijkheden met een grootformaat scanner. Scan grote documenten bij hoge snelheden, in hoge kwaliteit met een uitzonderlijke technologie.

Voor veel bedrijven, documenten scannen van hoge kwaliteit is een must. Of je probeert om te repliceren foto’s, kaarten of blauwdrukken, moet u een scanapparaat dat geen van de gegevens niet verliest gebruiken. Oversized scanners zijn ontworpen om resultaten van hoge kwaliteit te produceren bij het scannen van grote afbeeldingen. Deze apparaten kunnen afbeeldingen scannen tot 48 inch breed en met hoge resoluties. Grote scanners zijn ideaal voor industrie, zoals engineering, grafisch ontwerp, architectuur of cartografie dat een uitgebreid aantal grote documenten zoals technische tekeningen, kranten, foto’s, posters of kaarten te scannen.

Er zijn twee hoofdtypen van de technologie – CCD of CIS – die worden gebruikt door grote scanners om afbeeldingen van hoge kwaliteit te produceren. Charge-Coupled Device scanners, ook bekend als CCD Gebruik optische lenzen en spiegels te concentreren op de beelden. Contact beeldsensoren, of CIS, gebruik sensoren die over de gehele breedte van het bed van de scanner te verlengen. Bovendien kunnen veel scanners afbeeldingen snel te produceren. Als u een hoge volumes van documenten die het scannen nodig hebt, de beste grootformaat scanners scannen 3 tot 20 inches per seconde, afhankelijk van de kleur en de resolutie.

Echter, voor bedrijven die niet een grote vraag voor het scannen van grote afbeeldingen hebben, zijn deze apparaten niet hun kosten en ruimte eisen te rechtvaardigen. Als uw vraag naar brede afbeelding scannen laag is, kunt u gemakkelijk vinden van een derde bedrijf dat dit type machine uit te besteden biedt. Op deze site kunt u artikelen over grote documentscanners te vinden. Neem ook eens een kijkje op onze top drie producten: Contex IQ Quattro 4400, Contex HD Ultra en Colortrac SmartLF SG.

Bij het zoeken naar de beste grote scanner, moet u aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te onderzoeken. Je moet rekening houden met de aard van de documenten die u scant en op zoek naar een apparaat dat de mogelijkheden om de breedte en de dikte van de documenten ‘te behandelen is. Tevens moet u, om de aard van de functies die u nodig heeft, zoals het netwerk, USB-connectiviteit, en de afmetingen van de scanner en het ontwerp te evalueren.

Hier zijn de criteria die we gebruikt bij de beoordeling van deze scanapparaten.

Grootformaat scanners kunnen krachtige apparaten die de productiviteit van uw bedrijf te verbeteren. Deze producten zijn ontworpen om te helpen bij het maken van hoge kwaliteit beelden in grote maten met gemak.