de beste mobiele telefoon monitoring software van 2017

Het is belangrijk om bij te houden van uw medewerkers te houden wanneer zij gebruik bedrijf mobiele telefoons op het werk. Met een mobiele telefoon monitoring software, kunt u ervoor zorgen dat ze veilig zijn en slim, en niet verspillen van werktijd, activa of geld.

De top performers in onze review zijn Mobile Spy, de Gold Award winnaar, PhoneSheriff, de Silver Award winnaar en Mobistealth, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een mobiele telefoon monitoring software aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Terwijl het hebben van uw medewerkers te gebruiken-onderneming verschafte mobiele telefoons kan u helpen contact houden met hen en hen te helpen hun werk beter te doen, het kan ook een verscheidenheid van onderwerpen te presenteren. Internet-enabled smartphones bieden een onbelemmerde manier om allerlei ongeschikte of tijdrovende materiaal te bekijken – met inbegrip van geweld, pornografie en gokken – en geef iedereen een reden om niet focussen op het werk. Mobiele telefoon monitoring software helpt u een oogje houden op en uw medewerkers te beschermen door het toezicht op hun mobiele telefoon activiteit en het beperken van het als het je past. Het is een gemakkelijke, aanvullende manier om te helpen bij de bescherming van uw medewerkers en meer effectief uitvoeren van uw bedrijf.

Het leuke van dit soort software is dat er tal van mogelijkheden voor elk budget. Als u niet wilt dat om de dop van een ton van contant geld, overweeg dan een van de goedkopere opties – zoals Net Nanny – dat de kosten ongeveer $ 10 per jaar. Goedkope apps hebben vaak vergelijkbare functionaliteit om meer duurdere, maar ze zijn zeker meer basic in hun algemene surveillance capaciteit. Het kiezen van een goedkope optie in eerste instantie kan u ook helpen onderscheiden of je nodig hebt om te upgraden naar een duurdere, feature-zware-optie op de lange termijn. Echter, als je niet bezig met de kosten, kunt u gemakkelijk honderden dollars per jaar te besteden aan dit soort software. Typisch, hoe meer je uitgeeft, hoe krachtiger of invasieve surveillance opties die je krijgt, zoals live bekijken of live-microfoon en camera afluisteren.

Voordat u koopt, controleren hoeveel apparaten de softwarelicentie is voor. Meestal is mobiele telefoon spyware opgezet voor één apparaat per licentie, maar bulk plannen voor meer apparaten zijn ook beschikbaar. Sommige fabrikanten bieden zelfs een kleine korting voor bulk aankopen. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe lang je nodig hebt om de software te gebruiken. Bedrijven willen waarschijnlijk langdurige dekking, in plaats van slechts een paar maanden op een moment. Kijk naar de lange termijn prijzen en of de software inschrijft je automatisch in een terugkerend abonnement bij de aankoop, die u automatisch in rekening brengen voor een ander abonnement termijn aan het einde van de huidige. Terugkerende abonnementen zijn handig, maar ze kunnen gemakkelijk af te werpen uw budget als je vergeet om ze te annuleren.

Als u zich zorgen over het houden van een oog op de verblijfplaats van uw kinderen en ervoor zorgen dat ze geen toegang hebben tot ongepaste apps of websites bent, kan de mobiele telefoon software voor ouderlijk toezicht u extra functionaliteit en bescherming te geven. Het hebben van Android of iPhone ouderlijk toezicht op uw kind mobiele telefoon helpt u op de hoogte blijven van hun activiteiten en grenzen aan het gebruik ervan. Voor meer informatie over het bijhouden en het beperken van de mobiele telefoon de activiteiten van uw medewerkers, kijk op onze artikelen over de mobiele telefoon monitoring software.

Veel mobiele telefoon monitoring software opties die er zijn dat u het Android-telefoon root of jailbreaken van je iPhone. Beworteling is een wat technisch proces, hoewel het gemakkelijker kan worden gemaakt door de software, die in wezen geeft je super gebruikersrechten, zodat u toegang te wijzigen of het apparaat source code te verwijderen. Jailbreaking een iPhone voor spyware is een soortgelijk proces, hoewel het minder toegang en machtigingen dan wroeten verleent doet omdat het niet open-source, die je dieper toegang tot iOS dan je normaal zou moeten geeft, zodat u software of applicaties die Apple doesn installeren ‘t toestaan.

Jailbreaking of wroeten uw apparaat wordt algemeen beschouwd als een slecht idee, omdat het de deur voor malware opent. Elke app die u downloaden van de iTunes Store of de Google Play Store is op een bepaalde manier goedgekeurd door deze winkels, en Apple’s goedkeuringsproces is strenger dan Google. Echter, als je jailbreak of wortel van uw telefoon om een ​​app die niet in één van deze winkels te downloaden, kan het niet worden goedgekeurd door iedereen en kwaadaardige zou kunnen zijn. Bovendien, als je jezelf root-toegang te geven tot uw telefoon, dan moet je het ook gemakkelijker maken voor kwaadaardige apps om dezelfde toegang te krijgen, wat betekent dat ze kunnen potentieel zien van alle gegevens op het apparaat of zelfs stelen.

Afgezien van de potentiële beveiligingsproblemen, jailbreaking of wroeten uw apparaat ook vervalt de garantie van het apparaat en voorkomt dat alle toekomstige over-the-air updates voor. Omdat beworteling een telefoon subsidies dieper toegang dan jailbreaking en is zo’n technisch proces, kan het gemakkelijk worden messed up als de software is verouderd of als je iets verkeerd, zodat u met een bricked apparaat te doen. Bricking een telefoon is precies wat het klinkt als, wat betekent dat er niet meer opstarten of acties uitvoeren, en het wordt gewoon een dure presse-papier.

Als uw mobiele telefoon momenteel is geworteld of jailbroken, het proces technisch omkeerbaar, hoewel het omkeren van het proces is niet altijd perfect. Sommige telefoons hebben een ingebouwde protocollen die het onmogelijk maken om allemaal tekenen dat de telefoon is geworteld, dat nog steeds kan voorkomen dat het ontvangen van updates en houden de garantie vervalt verwijderen. Omwille van de inherente risico’s die komen met wroeten of jailbreaking uw apparaat, hebben we geen voorstander van om dit te doen om uw apparaat en als zodanig, heeft alle software die we nodig om onze Android-telefoons testen wortel niet testen.

Wanneer is Monitoring Legal;? Mobiele telefoon monitoring software, die in wezen kunt u spion op een mobiele telefoon, is meestal legaal te gebruiken op telefoons werknemers alleen als het bedrijf biedt het apparaat wordt bewaakt en de werknemers zijn volledig van bewust dat monitoring software wordt gemaakt die op dat apparaat en dat je kunt bespioneren hun sms-berichten en andere acties. U kunt ook medewerkers moeten een toestemmingsformulier ondertekenen, afhankelijk van waar u woont. Daarnaast privacywetgeving variëren, afhankelijk van uw staat of land, dus contact op met een advocaat of juridisch adviseur voor het gebruik van de software op telefoons van uw medewerkers.

Als we de software getest, we gecontroleerd om te zien wat statistieken en acties kunnen worden gevolgd en gerapporteerd, en hoe gemakkelijk het is om een ​​verscheidenheid van de beperkingen op de bewaakte mobiele telefoon te plaatsen. We analyseerden hoe gemakkelijk het was te bespioneren SMS-berichten en andere vormen van communicatie. We getest om te zien wat er op afstand kan worden gedaan en wat we op afstand kunnen bekijken. We hebben ook opgemerkt hoe gemakkelijk de spy software is te installeren op het apparaat en het gebruik van op afstand.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de software in onze vergelijking door middel van aankoop in de winkel. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze bevindingen werden geen softwarefabrikanten vóór publicatie.

Drie mobiele telefoon monitoring software applicaties – Mobile Spy, PhoneSheriff en Mobistealth – steeg boven de rest in onze vergelijking, vooral vanwege hun vermogen op te sporen en te rapporteren een breed scala van informatie, bieden waarschuwingen, beperkingen instellen en ondersteunen van een breed scala van apparaten en mobiele telefoon carriers. Dit zijn de factoren die we gewogen als de belangrijkste in onze ranglijst. Mobile Spy biedt zeer uitgebreide bewaking en rapportage, en het geeft je voldoende capaciteit om grenzen te stellen en te creëren waarschuwingen. PhoneSheriff geeft je ook een uitstekende controle mogelijkheden, terwijl het helpen je een beetje geld te besparen. Mobistealth is makkelijk te gebruiken zonder dat dit veel ruimte op het doelapparaat.

Mobiele telefoon monitoring software is een handige optie voor het houden van een oog op hoe uw medewerkers gebruik maken van-bedrijf verstrekt mobiele telefoons. Binnen onze line-up, kunt u de juiste balans van tracking, rapportage en waarschuwingen uw budget niet uit.