de beste online opslagdiensten 2017

Met een online opslagdienst, kunt u al uw foto’s, documenten, muziek en video’s opslaan op een virtuele harde schijf. Meer informatie over de beste online opslagdiensten hier.

De top performers in onze review zijn IDrive, de Gold Award winnaar, Google Drive, de Silver Award winnaar, en Dropbox, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een service aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze 10 diensten.

Rij door de meeste Amerikaanse steden en passeer je door een handvol opslageenheid faciliteiten. Deze zijn meestal non-descript cinderblock gebouwen met honderden single-garages waar mensen slaan alles van overtollige kleding en matrassen om auto’s die zij niet meer gebruiken. Het punt van deze faciliteiten is veilig alle items die u kunt niet houden van uw huis of appartement te slaan. Als je nog nooit te veel spullen hebt gehad, kun je nooit opgevallen deze industriële ogende gebouwen. Hetzelfde geldt voor online opslagdiensten: Als je nog nooit uw harde schijf hebt ingevuld, je waarschijnlijk nooit nodig om veel aandacht te besteden aan online opslagdiensten.

In principe, online cloud storage services zijn net als storage units, alleen op een virtuele niveau. In plaats van het huren van een opslagruimte in een onopvallend cinderblock gebouw, je huurt harde schijf ruimte op een enorme server farm. Met behulp van een desktop-app en een internetverbinding, je bent in staat om te uploaden en ophalen van uw bestanden. Met de beste online opslagdiensten, kunt u al uw gegevens op te slaan met uw account, niet alleen de overtollige gegevens die niet passen op de harde schijf van uw computer. In essentie is het een harde schijf die bestaat op het internet.

De meest populaire term voor online opslag is de “cloud”. Maar voor velen, het concept van de cloud is zo abstract als een echte cloud is ongrijpbaar. Maar er is een analoge correlatie tussen de twee: De wolken die u ziet in de lucht zijn gecondenseerde waterdamp verzameld uit waterbronnen hele aarde via verdamping. Uiteindelijk, water neerslaat terug naar waterbronnen waar de cyclus begint opnieuw. Op een bepaalde manier, cloud storage vertegenwoordigt de gezamenlijke opslag van gegevens die zich continu in een cyclus van heen en weer bewegen tussen de bron en de cloud.

De beste cloud storage providers te vergemakkelijken snel en gemakkelijk deze cyclus. Persoonlijke cloud-opslag moet gemakkelijk toegankelijk zijn, maar het moet ook zorgen voor een uitstekende beveiligingsfuncties. In onze cloud storage vergelijking, vonden we dat een groot aantal diensten bieden onbeperkt cloud storage, wat betekent dat er geen limiet aan de hoeveelheid opslagruimte die u online te hebben. Het is alsof je een harde schijf met onbeperkte ruimte. Met onbeperkte cloud storage, je nooit hoeft te benadrukken over welke bestanden u moet verwijderen om opslagruimte vrij te maken.

Het is gebruikelijk om te verwarren met online opslagdiensten voor online backup-diensten, en vice versa. En het is gemakkelijk te zien waarom – zowel industrieën adverteren opslag als een van hun belangrijkste kenmerken. Veel van de functies zijn hetzelfde, en het is mogelijk om een ​​service aan zowel een online back-up service en een cloud storage service. In feite zijn veel diensten de termen door elkaar. Maar er is een belangrijk verschil, dat duidelijk wordt gemaakt door het stellen van een simpele vraag: Kunt u de service te behandelen als een virtuele online harde schijf?

Online backup diensten zoals Carbonite creëren spiegel kopieën van uw bestanden, die de app vervolgens uploadt naar de dienst online servers. Dit betekent dat als u het bestand wilt wijzigen, de wijzigingen worden toegevoegd aan de servers, het creëren van een nieuwe versie van het bestand. Maar dit betekent ook dat als je het bestand van uw computer verwijdert, de online back-up app verwijdert het bestand van uw account, maar u hebben over het algemeen 30 dagen de tijd om bestanden te herstellen voordat ze definitief zijn verwijderd. Met andere woorden, met een online back-up dienst zoals Carbonite, uw back-up opslag is beperkt tot de harde schijf van uw computer, zelfs als je betaalt voor onbeperkte opslag. U kunt geen bestanden dumpen in uw online opslag-account om ruimte vrij op uw computer.

Aan de andere kant, online opslagdiensten, in plaats van het creëren van mirror kopieën van uw bestanden, moet u bestanden handmatig verwijderen van uw online account. Hierdoor kunt u bestanden van uw computer terwijl u om ze te herstellen wanneer u maar wilt. Op deze manier kan uw laptop een 250 GB harde schijf, maar je kon 1TB of meer op uw cloud storage-account. Als uw laptop wordt gestolen of de harde schijf sterft, uw cloud storage fungeert nog steeds een bescherming voor uw bestanden, omdat de gegevens bevindt zich op een aparte server. Op deze manier kan een online opslagdienst ook een online back-up dienst. Helaas, het omgekeerde is niet waar – een echte online backup dienst zoals Carbonite kan niet fungeren als uw online opslagdienst.

Wanneer u zich aanmeldt voor thuis cloud storage, u hebben over het algemeen de keuze tussen verschillende opslagmogelijkheden persoonlijke cloud. Veel van de persoonlijke cloud storage services in onze review beginnen met een gratis plan, dat je meestal beperkt tot tussen 2 GB en 15 GB aan opslagruimte. Deze diensten gratis zijn uitstekend geschikt voor gebruikers die alleen maar willen beschermen hun meest belangrijke foto’s. Deze plannen zijn ook zeer geschikt voor gebruikers die bestanden en documenten die ze wilt synchroniseren tussen al hun apparaten, waardoor de noodzaak voor een USB drive om bestanden van de ene computer naar de andere te hebben.

De beste home cloud storage plannen bieden onbeperkte online opslag voor een onbeperkt aantal apparaten, wat betekent dat u kunt synchroniseren en opslaan van bestanden van alle computers, telefoons en tablets in uw huis. Met deze plannen, moet je nooit meer zorgen te maken over het overschrijden van een bepaalde grens en geraakt met vergoedingen. Je hoeft nooit om te kiezen of om een ​​bestand of niet verwijderen om ruimte te besparen. Echter, deze plannen zijn de duurste plannen, hoewel de totale waarde gewoonlijk het hoogst.

Andere huis cloud storage plannen tiers dat uw opslag of het aantal apparaten te beperken u kunt aansluiten op uw account, of beide. Bijvoorbeeld, Google Drive is voorzien van een laag van de plannen die variëren van 100GB tot 30TB.

Voor eigenaren van kleine bedrijven, moet u onze zakelijke cloud storage beoordeling te overwegen. Elke dienst in onze review biedt cloud storage specifiek voor bedrijven. De beste business plannen bieden schaalbare opslag die u kunt aanpassen aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Deze plannen bieden ook geavanceerde functies die je over het algemeen niet nodig hebt met de persoonlijke of familiale plan, zoals onbeperkt bestand versiebeheer en onbeperkte bandbreedte voor doeleinden die file-sharing tussen medewerkers en klanten.

Voor een lange tijd, werden familiefoto’s opgeslagen in dikke albums op een boekenkast. En dat was het probleem met de film – het duurde ruimte. Digitale camera’s overnam, zo ook de digitale foto. Digitale foto’s kunt u duizenden van hoge kwaliteit foto’s te nemen zonder toegang tot de ruimte op uw boekenkast. Maar deze digitale foto’s moeten worden gesteund en beschermd, net als elk ander digitaal bestand. Online foto-opslag is als het hebben van een boekenkast van albums in de cloud.

De beste online opslag van foto’s diensten bieden een online web portal waar de foto’s kunnen worden bekeken en gedeeld in volledige resolutie. U kunt foto’s ordenen in albums, bijschriften toe te voegen, en stuur ze naar familie en verwanten. Elke cloud storage service in onze beoordeling is geschikt voor het opslaan foto’s, maar sommige diensten zijn beter dan anderen.

Wanneer u zich aanmeldt voor Google Drive, ben je ook aangemeld voor Google Foto’s. Met Google Foto’s, kunt u al uw foto’s in albums en collages te organiseren. U kunt zelfs gedeelde albums, zodat vrienden en familie om foto’s toe te voegen. OpenDrive en Dropbox hebben ook vergelijkbare functies ingebouwd in hun online portal.

Elke keer dat je je persoonlijke gegevens, documenten en foto’s toe te vertrouwen aan een derde partij service, veiligheid is een punt van zorg. Veel mensen hebben problemen met cloud opslag van bestanden precies om deze reden. Ze willen niet het risico dat hun persoonlijke gegevens en bestanden gestolen. Krantenkoppen over bedrijven wordt vaak gehackt vullen het nieuws. Sony werd beroemd gehackt, zo was Target en vele andere bedrijven. De meest veilige cloud storage services om uw privacy een prioriteit.

Om de meest veilige online opslagdienst te vinden, moet je om te beginnen met de codering. De beste cloud-opslag van bestanden diensten versleutelen van uw gegevens in lagen. Je moet altijd kiezen versleutelde cloud-opslag met SSL-encryptie-overdracht, omdat dit zorgt ervoor dat niemand uw bestanden kunnen zien of ze inbreken in de servers of het netwerk. Encryptie is als pantser rond een bestand. Zonder de encryptiesleutel, kunnen hackers het bestand niet bekijken.

Echter, encryptie niet u te beschermen tegen brute force attacks. Dit is een hack methode ontwikkeld om uw wachtwoord of pincode, hetzij door middel van misleiding of ingewikkelde software te verkrijgen. De meest voorkomende brute force attack methode is om je een link te sturen, meestal via e-mail of tekst, zeggen dat er iets mis is met uw account. De link stuurt je naar een login pagina die identiek zijn aan de cloud storage service ziet. U geeft uw wachtwoord in om in te loggen, maar kan nog steeds in. Inmiddels is de hacker opgenomen uw wachtwoord niet te krijgen en toegang hebben tot uw account. Het is alsof je ze de sleutel tot uw voordeur hebt gegeven – ze kunnen lopen nu recht in uw account, het omzeilen van enige codering bescherming van de cloud service biedt.

Een manier om te waken tegen dit is om uw bestanden te versleutelen met behulp van een app van derden. Als de cloud storage service biedt de mogelijkheid om, creëer je je eigen encryptiesleutel. In beide gevallen, bestuur je de encryptiesleutel, die moet worden ingevoerd om de bestanden te decoderen. En alleen jij het bezit zijn van die sleutel.

Een andere manier om te waken tegen brute force-aanvallen is om een ​​veilige opslag optie wolk die de twee-factor authenticatie, ook wel bekend als twee stappen maakt gebruik van te kiezen. Deze methode vereist twee stappen om in te loggen: Wanneer u uw wachtwoord invoert, wordt u doorverwezen naar een tweede pagina waar een andere PIN-code is vereist. De PIN-code wordt via sms of e-mail naar je gestuurd. Op deze manier wordt de login vereist uw aanwezigheid en aandacht. Zelfs als een hacker toegang krijgt tot uw wachtwoord, kunnen ze geen toegang krijgen tot uw account zonder uw telefoon of e-mail.

Wanneer u uw online opslag account te openen, de eerste actie die u zult nemen is om alle bestanden die u wilt opslaan uploaden. Helaas kan het uploaden van honderden gigabytes aan gegevens weken of maanden duren, afhankelijk van uw internet provider en de service die u hebt gekozen. Als u gebruikt een online opslagdienst als onderdeel van een back-upstrategie, die gebruikelijk is, dan is de upload en download snelheden zijn van cruciaal belang, want dit betekent een angstige tijd wanneer uw gegevens niet beschermd.

De beste online opslagdiensten bieden snelle uploadbandbreedte en snelle toegang tot uw bestanden. We evalueerden ook de desktop-app gebruiksgemak. De meeste online opslag apps zijn ontworpen om te werken op de achtergrond, maar dat hoeft niet per se te vertalen naar minder hoofdpijn voor de gebruiker.

Voor de proef geëvalueerd we 23 online opslagdiensten. Services met een lage waarde, zoals MyOtherDrive, werden geëlimineerd omdat ze te veel per computer kosten te kampen met de top cloud storage-diensten. Na de kosten evaluatie, testten we 18 cloud storage services voor upload en download snelheid. We keken ook nauw aan het gebruiksgemak voor elke dienst. Van de diensten die we hebben getest, de best presterende diensten die onze vergelijking van de top 10 van cloud storage-diensten.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen goed voor de diensten die in onze vergelijking van beide in bruikleen van de bedrijven of via aankoop in de winkel. De diensten had geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Sommige online opslagdiensten zijn spartaans met hun kenmerken – u kunt in principe bestanden uploaden en downloaden. Andere diensten zijn verpakt met functies, waarvan de meeste zijn overbodig voor de gemiddelde gebruiker. Echter, sommige zijn belangrijker dan andere. Hieronder zijn functies die u zou moeten overwegen

Toegegeven, IDrive heeft een online back-focus, maar je kunt het gebruiken voor online cloud storage als goed. Niet alleen IDrive bieden uitzonderlijke waarde, het was ook een van de best presterende apps in onze download en tests uploaden. Bovendien, het komt met file-synchronisatie en het delen van functies en de beveiligingsprotocollen zijn uitzonderlijk, dat is waarom het de Gold Award verdiend in onze review van de beste online opslagdiensten.

Google Drive kreeg de Silver Award vanwege zijn grote prestaties en een goede prijs. De integratie met uw Google-account maakt het een zeer veelzijdige Cloud Drive service. Dropbox verdiende de Bronze Award met een snelle upload en download snelheden en uitgebreide toegang tot cloud functies, maar het mist een aantal belangrijke beveiligingsfuncties.

Amazon Cloud Drive is een cloud storage service vermelden waard. Het is een van de hoogste waarden in onze vergelijking en de prestaties zijn zeer hoog. Het is ook een van de gemakkelijkste apps te gebruiken. Echter, het mist een aantal belangrijke toegang tot cloud functies, zoals apparaat synchroniseren en delen van bestanden, hoewel u de service met andere Amazon apps kunnen aanvullen om deze lacunes op te vullen.

Online opslag diensten gemoedsrust door het beschermen van uw gegevens op externe servers, maar deze diensten bieden u ook een gemakkelijke manier om toegang en het delen van foto’s, documenten en de meer. U kunt ruimte vrij te maken op uw harde schijf en tegelijkertijd zul je nooit verliezen uw persoonlijke bestanden. Voor meer informatie, lees onze artikelen over online opslagdiensten.