de beste ruige harde schijf

Rugged harde schijven bieden de bescherming van gegevens en het herstel om je terug op je voeten weer of u verliest uw huis naar een overstroming, of uw bedrijf een brand.

Natuurrampen verhogen, waardoor de influx van digitale informatie veilig is moeilijker dan ooit. Deze robuuste harde schijven zijn gebouwd om hevige brand weerstaan ​​gedurende meer dan een half uur of meer. Sommige kunnen zelfs worden ondergedompeld in water voor meer dan een dag en nog steeds achteraf functioneren. Door het gebruik van een robuuste harde schijf, kunt u niet alleen een back-up van alle informatie van uw computer te maken, maar u kunt garanderen dat het veilig is te komen sneeuw, hagel, brand of erger. Deze robuuste harde schijven zijn zeer geschikt voor de corporatie als de ondernemer, en ze zijn ook perfect voor persoonlijk gebruik. Voor meer informatie over de manier waarop een dergelijk apparaat zou kunnen passen in je leven, kijk op de artikelen over ruige harde schijven.

Wanneer we deze brandwerende harde schijven beoordeeld namen we een aantal factoren waarmee rekening moet onze rankings te bepalen.

Het krijgen door de volgende orkaan, brand of andere verwoestende ramp is slechts een deel van de strijd. De wederopbouw en het herstel van je leven is de andere helft. Met ruige harde schijven zoals de ioSafe, Fire-Safe Waterdicht Hard Drive en MediaVault HD, kunt u uw gegevens terug op de weg naar herstel snel en zonder al te veel gedoe.