top 10 comic book software van 2017

Strips houden grootmachten, anime machtsstrijd en robotachtige mecha levend en wel. Lees onze comic book software recensie om te ontdekken welk programma het beste werkt voor het behoud van uw creatieve sappen.

BAM! SNAP! POW! Het creëren van een superheld is leuk en spannend. Verankeren hem in je eigen stripboek is bijna net zo geweldig als het hebben van uw eigen grootmacht. Comic book software is ontworpen om u te helpen uw eigen stripboek ongeacht of je net begint uit te maken of serieus zijn over het hebben van uw werk gepubliceerd. Misschien bent u klaar om je personages te nemen om een ​​geheel nieuw niveau en breng ze tot leven door middel van animatie – er comic book software voor dat!

Na het bekijken van veel verschillende soorten van komische software, hebben we gekozen voor Manga Studio, SketchBook Pro en Adobe Photoshop CC als onze top picks voor de comic book-software. Deze producten zijn goed genoeg voor de voors en komen met zo veel indrukwekkende illustratie gereedschappen, bestandsformaten en is voorzien van het is moeilijk om ze te overtreffen. Hieronder zijn hoogtepunten van enkele van de tool en functies die we bekeken als we komische making software beoordeeld. Vergeet niet om kijk op onze Learning Center voor nog meer artikelen over comic book software.

Het creëren van een stripboek vereist een aantal verschillende elementen samen te werken aan een fantastisch verhaal te maken. Bij het kiezen van comic-software voor het maken, is het belangrijk te weten dat de meeste programma’s richten zich zowel op de afbeelding of op script. Er is geen komisch software die momenteel beschikbaar die beide kunnen doen, dus je zal moeten om meerdere programma’s te gebruiken en schakelen uw ontwerpen tussen de twee als je wilt een stellaire stripboek te maken, net als de professionele comic book makers.

Of u nu net begonnen om een ​​superheld, klaar om uw eigen comic book of af of je kan opnieuw maken van de geweldige anime dansen in je hoofd te publiceren schetsen, er is een comic book-programma, dat is precies goed voor jou.