top 10 Android-telefoons van 2017

Voor voeding, maatwerk en flexibiliteit, kun je niet verslaan Android smartphones. We rangschikken en bekijk de beste Android-telefoons die je kunt kopen.

Ontworpen door Google en in meer smartphones dan enig ander besturingssysteem in de wereld toegepast, Android is een mobiele krachtpatser. Waar andere platforms zijn gespecialiseerd in de eenvoud en het hebben van de meeste apps, Android-telefoons hebben grotere schermen en een eclectische feature set. Near Field Communication chips, bijvoorbeeld, is te vinden in bijna elke grote Android-toestel. U kunt ze gebruiken met compatibele scanners te communiceren op zeer korte afstanden, zodat je dingen doen, zoals betalen voor een maaltijd bij de telefoon te tikken tegen het register.

Android neigt ook zeer flexibel zijn. Als u tevreden bent met de technologie, kunt u tweaken en pas het aan uw persoonlijke voorkeuren. Nieuw huis schermen en draagraketten kan worden gedownload van de Google Play Store. Als je niet van de lettertypen die de telefoon gebruikt, ze te veranderen, als je wilt verschillende kleuren, kies een palet dat past bij uw smaak. En als je jezelf zou overwegen een geek, kunt u zelfs wortel uw telefoon, waardoor u toegang tot het onderliggende besturingssysteem en laten je alles wat je zou kunnen denken aan te passen.

Toegegeven, het kiezen van een smartphone uit de vele beschikbare opties kan hard zijn, dat is waarom we de beste Android-telefoons hebben afgebroken en beoordeeld elk een. Sommigen, zoals de Samsung Galaxy S5, Note 3 en de LG G2, zijn spectaculair apparaten in zowat elk opzicht. Anderen zijn gespecialiseerd in het op maat gemaakte eigenschappen zoals waterbestendigheid of eenvoudige draagbaarheid. En als je moeite hebt om te kiezen tussen verschillende fabrikanten, bekijk dan de Android-telefoon artikelen die we hebben bij elkaar gezet. Ze zijn zeker om te helpen.

U weet wellicht dat Android is het besturingssysteem voor u, maar met meer smartphones met Android dan elk ander platform, het kiezen van de beste van de rest kan een uitdaging zijn. Zoals je leest onze recensies en kijken uit over onze vergelijkingen, houdt u de volgende aspecten in het achterhoofd

Android is de koning van de mobiele besturingssystemen en Android-apparaten zijn enkele van de beste smartphones die je kunt kopen. Of je nu wilt spelen met de nieuwste en beste technologie of wil je gewoon een telefoon met een gigantisch scherm, heeft Android u gedekt.