top 10 satelliet internet providers 2017

Satelliet-internet service geeft degenen die wonen op het platteland toegang tot high-speed internet. Vind de beste service hier.

De top performers in onze review zijn HughesNet, de Gold Award winnaar, WildBlue, de Silver Award winnaar en Exede, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een satelliet internet aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van zes producten.

Vandaag de dag, kabel en glasvezel-internet diensten aan te bieden de snelste verbinding beschikbaar is en kan vrijwel overal te vinden in grootstedelijke en stedelijke gebieden. Helaas, wordt de toegang tot deze technologieën beperkt of onbestaand in landelijke gebieden, wat betekent dat je gebruikt om te worden geplakt met trage internet op zijn best als u buiten geleefd dichtbevolkte gebieden. Echter, de afgelopen jaren, satelliet internet providers hebben steeds meer krachtige high-speed internet vergelijkbaar met kabel en glasvezel diensten ontwikkeld.

Satelliet-internet is ideaal voor mensen die leven op het platteland die geen toegang tot standaard kabel of glasvezel internet providers hebben. De beste satelliet internet providers bieden dekking over nagenoeg de gehele onderste 48 staten, met enkele dekking in Alaska, Hawaii en zelfs Puerto Rico en Canada, betekent dat u kunt contact houden met snelle internet, ongeacht waar u woont. U hoeft niet te vertrouwen op trage inbelverbindingen, die kunnen binden uw telefoonlijn.

Een integraal onderdeel van hoe satelliet internet werken zijn de satellieten zelf, die zijn geplaatst op ongeveer 22.000 mijl boven de evenaar. Deze satellieten zijn geostationaire, wat betekent dat ze altijd boven een bepaald punt op aarde als het draait. De eerste internet-satellieten met succes bracht het internet naar een groter publiek, maar de prijzen waren ongelooflijk traag. Moderne satellieten, echter gebruik maken van meer geavanceerde technologie om informatie door te geven, zodat de snelste toegang tot satelliet-internet.

Deze satellieten te communiceren met de gateway, ook bekend als een grondstation, om informatie van en naar uw computer te verzenden. De gateway relais in wezen internet gegevens die u vragen naar en van de satellieten, die vervolgens de gegevens te verzenden naar uw huis;. Wanneer u zich aanmeldt voor satelliet-internet, het bedrijf installeert huishoudelijke apparatuur, die bestaat uit een schotelantenne en een modem. De antenne gaat buitenkant van uw huis en is over het algemeen 2 of 3 voet in diameter. Het moet een onbelemmerd zicht op de hemel, genaamd de lijn van het zicht hebben, om duidelijk te communiceren met de satelliet. Omdat internet-satellieten bevinden zich boven de evenaar, moet je een duidelijke lijn van het zicht op het zuiden met het oog op een goed signaal, die doorgaans geen probleem voor de mensen in landelijke gebieden te krijgen.

De antenne is verbonden met een modem, die u aansluit op uw computer met een Ethernet-kabel om te beginnen met behulp van het internet. U kunt denken aan dit hele proces als een afleversysteem van soorten. U vraagt ​​de gegevens door naar een website, en de gateway stuurt de gegevens naar de satelliet, die vervolgens stuurt de gegevens in de richting van uw huis, en de antenne vangt de informatie voor u te gebruiken.

Satelliet Internet is een enorme verbetering ten opzichte van conventionele dial-up, omdat het zorgt voor een high-speed internet verbinding zonder vastbinden uw telefoonlijn. Terwijl de satelliet internet is een oplossing voor de mensen in landelijke gebieden, kabel of glasvezel internet service providers zijn ideaal als u woont in of in de buurt van een grote stad. Voor meer informatie over satelliet internet service leren, blader onze diepgaande artikelen over satelliet internet beoordelingen.

Als we elke satelliet internet optie geëvalueerd, hebben we gekeken naar hoe gemakkelijk beschikbare informatie, zoals plannen, prijzen en voorwaarden is. We oordeelde ze op hun optimale snelheden, gegevens uitkering, technische ondersteuning, en of ze wurgen bandbreedte. We checkten hoe breed beschikbaar elke dienst was en geëvalueerd vergoedingen en contract details.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze bevindingen werden niet verstrekt aan de aanbieders vóór publicatie.

Drie satelliet internet providers – HughesNet, WildBlue en Exede – steeg boven de rest in onze vergelijking, vooral vanwege hun snelheid, hoge bandbreedte drempels, stellaire dekking gebieden en informatieve technische ondersteuning. Dit zijn de factoren die we gewogen als de belangrijkste in onze ranglijst.

HughesNet versloeg de anderen met zijn hoge bandbreedte capaciteit, uitstekende service, en het feit dat het niet uw internet werkt wurgen als je over uw facturatie periode toewijzing. WildBlue en Exede zijn ook enkele van onze top picks omdat ze 90 dagen installatie garanties en sommige van hun plannen geven u onbeperkte late-night bandbreedte.

Er is geen goedkope optie in onze line-up van de satelliet internet providers. Omdat dit zo’n kleine markt, zijn de prijzen meestal niet verspreid over meerdere merken. Echter, kunt u altijd kiezen voor een basisplan over een premie plannen als je niet zo veel download snelheid of bandbreedte nodig hebben.

Satelliet Internet is een belangrijke investering, zodat u grondig uw opties moeten evalueren voordat u zich aanmeldt met een van deze diensten en zorg ervoor dat u alle voorwaarden en condities begrijpt. Toch, als je wonen of werken in een landelijk gebied, satelliet breedband met een high-speed verbinding kan de investering in het houden van u verbonden met de rest van de wereld waard.