top 10 toren fans van 2017

Houd uw slaapkamer, kantoor of kinderkamer koel en comfortabel met een toren ventilator. toren fans van vandaag kan snijden energiekosten en het verbeteren van de luchtcirculatie.

De top performers in onze beoordeling zijn de Dyson AM07, de Gold Award Winner, de Crane EE-5607, de Silver Award Winner, en de Vornado Tower 184, de Bronzen Award Winner. Hier vindt u meer over het kiezen van een ventilator om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze 10 producten.

Toren fans zijn een geweldige manier om de lucht te laten circuleren in uw huis of op kantoor, in het bijzonder tijdens die verstikkend warme zomerdagen wanneer de temperaturen zijn ellendig en de lucht lijkt muf. Toren fans kan u helpen af ​​te koelen, en kan vaak de lucht stroomt beter in de kamers van uw airconditioner of moeras koeler niet bereikt.

Ontworpen om te nemen weinig ruimte, deze handige fans meestal staan ​​op de vloer, hoewel je ze op stevige meubels konden positioneren afhankelijk van waar u wilt lucht te laten circuleren. Ze passen gemakkelijk in hoeken of out-of-the-way plaatsen, in tegenstelling tot grote voetstuk of doos fans. Sommige zijn zelfs zo stil dat je vergeet ze actief zijn. Bovendien zijn sommige van hen weer te strak, trim silhouetten die inrichting elke kamer te vullen.

In plaats van te zweten om de dood deze zinderende zomer, overweeg dan een toren ventilator om u te helpen koel te blijven en houd je hoofd koel. Om nog meer te leren, lees onze artikelen over tower fans.

Winkelrekken zijn gevuld met een veelheid van fans in alle soorten en variëteiten. Wanneer u op zoek bent naar een toren ventilator om de warmte in uw huis of kantoor te verminderen, rekening houden met de grootte van de kamer die u wilt om af te koelen, uw prijsklasse, hoeveel ruimte de ventilator kan opnemen en als het esthetisch aantrekkelijk zal zijn .

De volgende criteria zijn wat we gebruikt om de beste staande ventilator, die u kunt gebruiken om een ​​weloverwogen beslissing te bepalen.

Bij het zoeken naar een toren ventilator, kiezen we voor fans die een royaal aantal functies de moeite waard een korte blik gepresenteerd. Onder hen zijn hoeveel snelheid van de ventilator bezit, hoe ver de ventilator oscilleert (draait) en of het komt met een solide garantie. Daarnaast vonden we nuttige extra’s op een aantal fans zoals slaap-timer functies, die kunnen zorgen voor een goede nachtrust voor u of een aangename dutje voor een baby. Ook nuttig is een fan die wordt geleverd met een afstandsbediening, omdat waarmee u gemakkelijk aan te passen of uit te schakelen de ventilator zonder op te staan.

Zwoel en drukkend weer brengt soms meer dan het ongemak van te veel warmte voor veel mensen, met name mensen met allergieën, astma en andere gezondheidsproblemen of persoonlijke gevoeligheden. Om ervoor te zorgen uw kamers zijn gevuld met schoon, fris en comfortabel lucht en afhankelijk van uw ruimte en behoeften, kunt u kijken naar onze sites voor plafondventilator, luchtreinigers en luchtbevochtigers.

Terwijl een ventilator met een volledige reeks van functies optimaal is, is het even belangrijk om een ​​ventilator die is aantrekkelijk, krachtig en eenvoudig te gebruiken te kiezen. Als we de verschillende modellen van de toren fans op onze line-up in vergelijking, als we de grootte, kracht en het geluidsniveau van elke fan. De ziel van de functionaliteit van een fan is hoeveel lucht het waait en op welk geluidsniveau het dit doet. De kubieke voet per minuut (CFM) van een ventilator meet de hoeveelheid lucht een ventilator kan potentieel bewegen per minuut.

Als u gevoelig voor lawaai zijn of behoefte aan een stille ventilator voor de slaapkamer, kantoor of kinderkamer, moet je kijken naar een ventilator die een lagere decibel (dB) rating heeft. Sommige fans zijn extra rustig op hun lagere instellingen, maar kan in straalmotoren te schakelen hoog. Zorg ervoor dat u lees dan onze reviews om te zien of het model dat u geïnteresseerd bent in het profiel dat u het beste past bij past.

Grotere torens fans niet overal passen en kunnen meer macht te bezitten dan je wilt als je het koelen van een kleine ruimte. Omgekeerd kan kleiner fans de oomph je nodig hebt om de benodigde luchtstroom te bieden in een grote ruimte ontbreekt. Zorg ervoor dat u een toren ventilator die u het koelvermogen je nodig hebt geeft te kiezen.

Het zou geweldig zijn als alle toren fans duurde tientallen jaren, maar problemen zullen uiteindelijk de oppervlakte met elke fan. We hebben rekening gehouden met de beschikbaarheid van ondersteunende kanalen van elke fabrikant en ontdekt die bedrijven reageren het best aan hun klanten. De beste toren fans hebben ondersteuning via e-mail, telefoon en live chat, evenals downloadbare handleidingen en antwoorden op veelgestelde vragen op de website van het bedrijf.

Als u een betaalbare fan met een flink aantal snelheden wilt, neem een ​​kijkje op de Honeywell QuietSet HY-108, die acht van hen heeft. Als u op zoek zijn naar een toren ventilator met krachtige CFM, check out de Lasko Whole Room C27100.

Met een uitgebreid assortiment van ontwerpen en kenmerken, is het belangrijk dat u uw specifieke behoeften te evalueren voor de aankoop van een toren ventilator om uw huis nog aangenamer te maken. Door het gebruik van de bovenstaande criteria bij het kiezen van een toren fan, kunt u het beste kamer ventilator voor u bepalen.