beste crowdsourcing websites beoordelen 2017

In 1999, SETI, het SETI, gestart met een project genaamd SETI @ home, waarin hij vroeg iedereen met een computer naar het SETI screensaver programma uit te voeren. Dit programma gebruikt de tijd van inactiviteit van personal computers om gegevens door de Arecibo-radiotelescoop verzameld crunch. Het resultaat was de meest krachtige “computer” van zijn tijd. Hoewel het programma nooit buitenaards leven gevonden, zijn de gegevens gebruikt in de studie van pulsars, plus het idee van de thuis-pc supercomputer is gebruikt in andere gebieden van de wetenschap. Het is een uitstekend voorbeeld van de kracht van de menigte.

Crowdsourcing maakt gebruik van het vermogen voor een verscheidenheid van projecten: van het krijgen van de beste graphics voor uw website aan het betrekken van tientallen tot honderden mensen in het doen van eenvoudige-gegevens kraken taken die computers zijn nog niet gekwalificeerd voor. Onderzoekers hebben het gebruikt om orkanen te volgen of om de pols van hun doelgroep te nemen. Sommige bedrijven hebben ontdekt dat het gebruik van crowdsourcing heeft laten projecten sneller en goedkoper doen dan wanneer ze hen in-house gedaan of verhuurd het werk om een ​​specifiek bedrijf te krijgen. The Oxford Workforce 2020 Report projecten dat 83 procent van de bedrijven een flexibele arbeidskrachten zullen gebruiken in de komende drie jaar.

Met de oprichting van het internet, heeft online crowdsourcing het steeds handig voor bedrijven om te profiteren van deze nieuwe manier van het inhuren van arbeid maakte. Bedrijven kunnen in de hele wereld toegang tot geschoolde en ongeschoolde arbeid zonder zorg voor tijdzones, arbeidswetten of omgaan met verschillende valuta. Crowdsourcing bedrijven omgaan met de gegevens van het aangaan van de freelancer en de behandeling van de betalingen. Voor meer informatie over crowdsourcing weten, kijk dan op deze artikelen.

Crowdsourcing dekt in principe vier gebieden

Crowdsourcing technologie is verfijnd gegroeid, het aansluiten van freelancers en liefhebbers met bedrijven op zoek naar projecten of eenvoudige taak voltooid. Het is verder gevorderd Gevraagd advertentie lijsten aan het delen van bestanden, video, social media en meer. Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke hoek en focusgebied. Daarom kan zelfs de top crowdsourcing sites die niet het beste voor uw specifieke behoeften.

Als je de beste crowdsourcing website te overwegen voor u, check deze functies en tools

Er zijn veel voordelen aan crowdsourcing. U kunt de talenten van mensen die je niet kent, vaak in andere staten of landen. U kunt een breed scala van voorstellen om uit te kiezen te krijgen. Crowdsourcing werkt vaak sneller en goedkoper dan de traditionele methoden verhuren. Aangezien het begrip van het inhuren van freelancers eenmalige taken te doen groeit, zal crowdsourcing websites toenemen in populariteit en het nut. Bekijk deze 10 bekende crowdsourcing oplossingen om te zien welke het beste voldoet aan uw behoeften.