top 10 wafelijzers 2017

Er zijn diverse wafelijzers op de markt en we zijn hier om u te helpen sorteren door de verschillende functies en mogelijkheden om de perfecte machine voor uw gezin.

De top performers in onze review zijn All-Clad klassieke ronde, de Gold Award winnaar; Chef’s Choice WafflePro Express, de Silver Award winnaar en Waring Pro Double Belgische, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 wafelijzers.

Weekends en wafels gaan samen voor veel gezinnen. Het is misschien de enige manier om een ​​aantal familieleden uit bed op een zaterdag ochtend. Als u een wafel traditie, weet je dat zelfs de beste wafelijzers niet eeuwig duren. Of u nu in de markt voor een nieuw wafelijzer of je eerste, er zijn tal van keuzes.

Zelfs de duurste wafel machines zijn vrij eenvoudig. Je hoeft alleen maar twee hete koken oppervlakken die samen komen om het beslag te bakken. Het is niet precies rocket science, maar er is enige variatie mogelijk op dat thema. Dat is wat je zult ontdekken als je eenmaal begint te kijken. Je krijgt te veel kleine beslissingen langs de weg – rond of vierkant wafels, Belgische of Amerikaanse stijl, en anderen. Eén van de grotere beslissingen is of u bereid bent te betalen voor de extra functies die sommige eenheden een beetje gemakkelijker te maken.

Een nog moeilijker te beantwoorden vraag is welke eenheid de beste wafel maakt? Dat was de kern van ons onderzoek. We testten voor het reinigen gemak. We testten voor snelheid. We overwogen efficiëntieverbeteringen als compact ontwerp voor een kleine aanrecht footprint. Het ding dat we het meest wilden weten, hoewel, was die wafelijzers maken de beste wafels. Onze definitie van beste is de algemeen aanvaarde één – wafels moet fris aan de buitenkant en binnenin zacht. Vochtig en sponsachtige wafels zijn nog steeds vrij lekker, maar als je een toestel dat typisch slechts één taak uitvoert koopt, had het beter die taak goed doen. Het moet consequent te produceren wafels met de perfecte compositie. De dikke, Belgische stijl wafels zijn het meest populair op het moment, maar we vonden een paar uitstekende degenen die dunner, traditionele wafels, ook, en opgenomen ze in onze wafelijzer beoordelingen.

Omdat deze apparaten zijn vrij eenvoudig wilden we ervoor zorgen dat ze hun eenvoudige taak zo eenvoudig mogelijk en produceren een heerlijke wafel. We hebben aangewakkerd een traditionele zelfgemaakte beslag en maakte meerdere batches met elk van onze wafelijzers te zien of ze de kwaliteit kunnen produceren op een consistente basis.

We hebben ook af of de beste wafelijzers, dus geassocieerd met het weekend, kon opstaan ​​om de zwaardere omstandigheden van een drukke doordeweekse ochtend. Om uit te vinden, testten we elke eenheid op de meest eenvoudige instant mix die we konden vinden. We hebben gezocht naar de machine die nog kon produceren een fatsoenlijke wafel, zelfs met slechts de koopje wafel beslag.

De meeste moderne wafel machines worden geleverd met een lichte of zoemer, of beide, om aan te geven wanneer de oppervlakken heet genoeg om te koken en een ander licht of alarm aan te geven wanneer de wafels worden gedaan. We zagen de vraag of deze lichten waren een nauwkeurige indicator van wanneer het toestel was eigenlijk klaar om te werken en wanneer de wafels waren eigenlijk klaar om te eten. We hebben ook nota van hoe lang het duurde voor elk licht of alarm te krijgen. Als je haast hebt u misschien op zoek naar de snelste wafelijzer.

Een van de redenen wafelijzers zijn over het algemeen alleen gegeven aanrecht ruimte op het weekend is hun reputatie voor het zijn moeilijk schoon te maken. Het kan moeilijk zijn om het beslag van het lopen over de zijkanten tijdens het kookproces te houden en alles op te daarna schoon te maken. We misplaatste hoe lang het kostte ons om alles schoon volgens de instructies van de fabrikant te krijgen.

We aandacht besteed aan hoe makkelijk de wafelijzers zijn te monteren, als goed. De meeste komen volledig geassembleerd, maar als we iemand die moeilijk uit doos krijgen om wafel-maken op welke wijze dan waren gevonden, we opgemerkt dat en aangemeerd scores dienovereenkomstig.

We vonden het All-Clad klassieke ronde, onze winnaar Gold Award; Chef’s Choice WafflePro Express, onze winnaar Silver Award en Waring Pro Double Belgische, onze winnaar Bronze Award, om standouts als we vergeleken wafelijzers. Elk van de top drie waren in staat om een ​​uitstekende kwaliteit wafels over en weer te produceren, met een mooie zelfgemaakte recept, mix-ins van chocolade chips of bosbessen, of met een goedkopere just-add-water-en-olie-mix.

Hun kant-en-kok en kant-en-klare licht waarschuwingen waren accuraat en nam een ​​redelijke hoeveelheid tijd, zodat u niet hoeft om de hele ochtend te brengen waardoor een partij van wafels. Ze waren gemakkelijk te monteren en gemakkelijk te reinigen. Het beste van het beste wafelijzers werken consistent en bieden feature sets dat hun prijs te rechtvaardigen.

De juiste wafelijzer is een kleine investering, maar een die kan jaren duren. Het is de moeite waard te investeren een beetje tijd om de juiste keuze voor uw behoeften. Het verkleinen van het naar beneden naar de ideale set van functies voor de ideale prijs kan leiden tot hoge van een koper dat elke keer dat u de stekker in uw nieuwe apparaat te warm wafels zal weer de kop opsteken. Lees onze artikelen over wafelijzers voor nog meer informatie.