de beste voice recognition software van 2017

Voice recognition software geeft u de mogelijkheid om uw computer te navigeren en stel documenten met uw stem sneller dan je kunt met een toetsenbord en muis.

De top performers in onze review zijn Dragon Professional Individual, de Gold Award winnaar; Dragon Premium, de Silver Award winnaar en Dragon voor Mac, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van software om uw wensen te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 programma’s.

De beste voice recognition software geeft u de mogelijkheid om uw workflow te stroomlijnen. In onze steeds drukke wereld, dit is een belangrijke reden waarom het wint aan populariteit. Goed ontworpen voice recognition software kan u helpen de productiviteit drastisch te verhogen op het werk en thuis. U kunt een document dicteren op ongeveer drie keer de snelheid van het typen. En met de juiste software, kunt u dat doen met nog meer nauwkeurigheid.

Aangepaste spraakopdrachten zorgen voor hands-free dicteren. U kunt dergelijke taken uit te voeren als uw computer te vertellen om te openen en een specifiek bestand te bewerken, zodat u niet hoeft te zoeken door mappen om het te vinden. U kunt uw stem gebruiken om te dicteren en e-mails te bewerken. Met een eenvoudige spraakcommando kunt u uw e-mailaccount te openen. De typen programma de e-mail als je het dicteren, volgt dan is uw opdracht om de e-mail te sturen naar een vriend of collega.

Deze voice dicteersoftware-programma’s aan te passen aan jou. Door te leren van de woorden en zinnen die u het meest gebruikt, de programma’s beter in het dicteren van uw berichten in de tijd. Een job die veel van multitasking nodig kan soms maken het typen van een teveel last. Met deze software hoef je niet eens hoeft te worden in de voorkant van het computerscherm om documenten te maken.

Spraakherkenning apps elimineren tevens de noodzaak voor het houden van een telefoon. Professionals zijn niet de enigen die mogelijk kunnen profiteren van deze software. Drukke ouders die willen e-mails versturen, terwijl hun handen te gebruiken voor andere taken kunnen profiteren van deze software. Als je niet een grote speller, zult u genieten van het gemak van verhuur van de computer spell lastige woorden voor jou. Deze software kan ook een zegen voor mensen met een handicap of verwondingen die het toetsenbord en de muis gebruik te beperken. Ongeacht uw station in het leven, en de reden waarom je nodig deze software, de beste dicteren software is eenvoudig te gebruiken en zal uw leven te vereenvoudigen. Om meer te leren, bieden wij artikelen over spraakherkenningssoftware.

Spraak-naar-tekst software grotendeels om snelheid en nauwkeurigheid. Ze variƫren nogal een beetje in prijs, en de uitgaven een beetje meer loont in functies en algehele nauwkeurigheid. Hoewel je kan hebben om wat tijd besteden aan het leren van het programma, als je eenmaal onder de knie hebt, kun je naadloos navigeren uw computer en dicteren documenten sneller dan kon je met een toetsenbord en een muis.

De drukker van uw levensstijl, hoe meer je kunt profiteren van deze software die helpt bij het stroomlijnen en vereenvoudigen uw leven. De software pakketten op de markt lenen zich voor mensen van alle strepen, waaronder studenten, professionals en huisvrouwen. U wilt de software met de tools en functies die het beste aansluiten bij uw levensstijl te vinden. Er is ook een versie voor Mac-gebruikers. Deze software pakketten zijn, door de natuur, gemakkelijk te gebruiken. Nadat u de instellingen naar wens hebt aangepast, hoeft u alleen wakker van uw computer met de juiste commando en ga om de handen vrij te werken.

We identificeerden de beste voice recognition software op de markt. De beste opties zijn Dragon Professional Individuele, Dragon Premium en Dragon voor Mac. Elke kamer heeft de functies die u nodig hebt in spraakherkenningssoftware.

Sommige programma’s te verhogen in de nauwkeurigheid, hoe meer je ze gebruiken als ze aan te passen aan uw stem en de woorden en zinnen die u consequent gebruiken. The Dragon Professional Individual pakket heeft een hoge mate van nauwkeurigheid speech uit de doos, maar net als andere software van Nuance, het verhoogt de nauwkeurigheid hoe meer je het gebruikt. Dit maakt het een geweldig hulpmiddel voor dicteren en transcriberen van documenten op het werk. Dragon Premium is ook een groot aanpassingsvermogen softwareprogramma. Af en toe kan je een uitdrukking van de software is niet bekend zijn met het gebruik, maar als je correcties aan te brengen in de tijd, zal het beginnen om het te herkennen en te spellen het goed in de opmaak die u gebruikt. Met andere woorden, het wordt steeds slimmer en nauwkeuriger hoe meer je het gebruikt. Dragon for Mac is de nieuwste iteratie van Dragon’s Mac-software, biedt Mac-gebruikers allemaal dezelfde tools en functionaliteit die haar zus producten aanbieden Windows-gebruikers.

Een ander softwarepakket in onze lineup, e-Speaking.com, is uiterst betaalbaar voice recognition software die online support diensten die het makkelijk om te leren te maken heeft. Als u op zoek bent naar eenvoudige software met basisfunctionaliteit, het is een leuke optie.

Vertrouwd te raken met de eigenschappen van de verschillende producten in onze dicteersoftware beoordelingen zal u toelaten om software die past bij uw behoeften te kiezen. De beste voice recognition software zal werken in sync met alle elektronische hulpmiddelen die u dagelijks gebruikt, zoals Microsoft Office, e-mailprogramma’s en anderen. Studenten en professionals van alle soorten kunnen profiteren van deze software, kan huisvrouwen die willen vrij te maken hun handen voor andere taken. Het kan u helpen writer’s block te overwinnen, spelling fouten te vermijden, brainstormen en multitasken. Deze software is leuk om te gebruiken en helpt u snel en efficiĆ«nt de dagelijkse taken uit te voeren.