de beste webinar services 2017

De top performers in onze review zijn Cisco WebEx, de Gold Award winnaar; Onstream Webinars, de Silver Award winnaar en GoToWebinar, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 systemen.

Webinars worden in snel tempo een belangrijke zakelijke tool waarmee bedrijven om nieuwe klanten te vinden, op te voeden huidige klanten en versterking van hun klantenservice. Bij gebruik van een webinar dienst, is het gemakkelijk om te creëren en delen van een PowerPoint-presentatie waarin bepaalde producten en diensten die u aanbiedt of om klanten te screenshots of een live demonstratie van het programma te zien, waardoor het oplossen van problemen eenvoudiger.

Webinar technologie is toegankelijker geworden voor zowel bedrijven en kijkers. Tegenwoordig kunnen de aanwezigen deelnemen aan een webinar zonder downloads of ingewikkelde codes. Webinar programma’s hebben drie belangrijkste kenmerk categorieën: presentator gereedschappen, moderator opties en webinar functies. Deze richten zich vooral op de aanwezige ervaring, met inbegrip van veiligheid, integratie en de benodigde downloads voor het bijwonen van uw webinar.

Met de huidige mobiele samenleving, is het belangrijk dat de deelnemers kunnen meedoen vanaf een mobiele telefoon of tablet. Integratie met Outlook is een groot gemak voor u en uw deelnemers als het laat u uit te nodigen, herinneren en plannen webinars van deze gemeenschappelijke programma. Social media-integratie maakt het gemakkelijk om mensen in het algemeen, webinars aandeel uit te nodigen en hebben deelnemers te bevorderen voor u. De beste diensten aan te bieden ook encryptie en wachtwoorden voor de beveiliging.

Met archiveren, kunt u hangen op uw opgenomen webinars en delen koppelingen als je niet wilt dat bestanden op uw eigen website, hoewel de meeste diensten kunt u de opnames ook downloaden. Het grootste deel van het webinar diensten editing software beperkt voor deze opnames, meestal alleen maar voor het uitsnijden secties. Met deze beperkte editing, kunt u dode tijd en off-topic vragen voor een hogere kwaliteit van het eindproduct te verwijderen.

Presentator & Moderator Gereedschap; Alle diensten VoIP vermogen en webcam functionaliteit, maar de mogelijkheid om te behandelen phone-ins en is een plus. Hoewel alle programma’s die we hebben beoordeeld deze opties beschikbaar zijn, een paar van hen moet u om ze te kopen afzonderlijk in plaats van ze op te nemen met uw abonnement prijs, zoals ReadyTalk doet.

Elke webinar service die wij getest zorgt voor delen van het scherm en laden van documenten, zoals PowerPoint-dia’s, in een webinar ‘bibliotheek’ voor gebruik in de webcast zelf. Degenen die onze top tien maakte ook het delen van individuele aanvragen niet toestaan, is dat je niet nodig hebt om je hele computer scherm te openbaren aan uw deelnemers.

Webinars zijn bedoeld inspelen op het publiek te zijn, dus het is handig voor presentatoren in staat zijn om hun geplande dia’s zien voordat ze post-it voor de aanwezigen om te zien. Dit stelt presentatoren aan de presentatie aan het publiek aan te passen.

Gelde maken Opties; Bedrijven willen webinars voor de marketing en de inkomsten, dus het genereren van inkomsten kenmerken spelen een belangrijke rol. Sommige diensten lead-generation tools die verder gaan dan alleen het stellen van vragen tijdens de registratie of enquête proces. Ook zijn sommige diensten, zoals iLinc, kan worden geïntegreerd met customer relationship management software, zodat uw verkopers up kan volgen met deelnemers die geïnteresseerd zijn uw bedrijf of dienst. Een logout redirect kunt u aanwezigen naar een URL van uw keuze na het uitloggen, zoals een enquête of een webpagina met meer informatie over uw product of zelfs een buy link.

Toen we webinar diensten getest, hebben we gezocht naar webinar diensten die goed werken voor kleine en middelgrote ondernemingen en kan gemakkelijk geschikt voor ongeveer 100 mensen. Hoewel het kan ondersteunen meer leden van het publiek, is het van belang hoe meer mensen u realiseren, hoe minder bandbreedte u wellicht uw live presentatie delen, waardoor een aantal mogelijke vertraging.

Als u nodig hebt om een ​​publiek te bereiken van meer dan 500 mensen, kijk op onze webcasting services beoordelingen. Naast de ondersteuning van live-vergaderingen, ze bieden u een manier om uw vergadering te maken op je eigen tijd, dan is het uploaden van de presentatie op uw website voor klanten om te downloaden en te luisteren naar hun eigen tijd.

Als een kleine, meer op samenwerking bijeenkomst is wat u zoekt, hebben we web-conferencing-diensten die dat ook te doen beoordeeld. Deze hebben veel van dezelfde kenmerken als webinar diensten, maar ook instrumenten om het gemakkelijker te kunnen deelnemers interageren met de presentator. Web conferencing is meestal meer educatieve eerder dan een marketing tool.

Onze zuster-site, Business News Daily, heeft een korte handleiding voor het kiezen van de beste webinar service. Ook BuyerZone heeft een vragenlijst die u zal toestaan ​​om een ​​verscheidenheid van diensten, met inbegrip van web-conferencing-diensten te vergelijken, afhankelijk van de exacte behoefte van uw bedrijf.

Een deel van een goede webinar is het creëren van een boeiende PowerPoint-presentatie. We hebben een goede bron, een tutorial van de beste PowerPoint-presentatie en PowerPoint tips, om u te helpen effectieve presentaties te maken. We hebben ook een aantal artikelen over webinar diensten.

Bij het testen van webinar diensten, gebruikten we de beschikbare trial versies en hield een kleine ontmoeting met een groep van auteurs. We gepland gast presentatoren en gebruikt de service functies om het opzetten van de ontmoeting met een overzichtspagina, presentator bio en afbeeldingen. We creëerden webinar informatiepagina’s en vliegers, vervolgens gekeken naar de mogelijkheid van het verzenden van bulk e-mail uitnodigt.

Tijdens het webinar zelf, merkte we de geluidskwaliteit, het gemak van inloggen als een deelnemer en het gebruik van het programma als presentator. We hebben geprobeerd een aantal van de meest gebruikte functies, zoals dempen, met inbegrip van PowerPoint-dia’s, het ophangen van afbeeldingen en video’s, en het gebruik van transcriptie en poll functies.

We voerden een Q & A-sessie binnen het webinar programma na elke presentatie die discussie en feedback opgenomen van degenen die bijgewoond. Dit omvatte opmerkingen over de algemene kwaliteit van de gebruikte programma, de eenvoud van de aanwezigen in te loggen op het programma en het gemak van het gebruik van aanwezige functies. Soortgelijke vragen werden gesteld van de presentatoren ook.

We hebben goed gekeken naar alle opgegeven op de website van elk bedrijf de mogelijkheden en gebruikte onze bijeenkomsten testgroep om te controleren of deze functies zijn opgenomen en functioneel. Een belangrijk instrument dat we zochten is de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot het scherm van uw genodigde van uw computer. Dit is vooral handig voor de klantenservice en technische kwesties. Met deze optie kunt u snel problemen met de software, of zelfs een computer hardware problemen op te lossen, zonder dat uw klanten om de presentatie te kijken, dan herinner me elke stap. Alle drie van onze top keuzes omvatten deze functie, net als omNovia. MegaMeeting heeft deze functie ook beschikbaar, al heb je om het te kopen in aanvulling op het basisprogramma.

Al het webinar diensten op onze beoordeling adequate ondersteuning van uw behoefte om live presentaties te presenteren voor zowel de educatieve en marketing projecten, al uit de top drie diensten, Cisco WebEx, Onstream Webinars en GoToWebinar, zijn het makkelijkst te gebruiken en omvatten het grootste deel van de basis en gevorderden opties voor de presentatie software. Sommige producten, zoals omNovia, onder andere remote-access vaardigheden die nuttig zijn voor de klantenservice interacties, met name voor technische ondersteuning. Een aantal producten worden geleverd met opties voor het monetariseren van uw webinar.

Hoewel deze producten kunnen worden gebruikt voor het presenteren van een zeer groot publiek, raadzaam niet meer dan 100 mensen. We hebben ook andere diensten, zoals webcasting diensten, die beter geschikt is voor 500 plus mensen zijn beoordeeld.