laatste desktops beoordelingen

Willen het grote scherm van een desktop-pc zonder alle kabels en gedoe? All-in-one computers zijn een uitstekende oplossing. Hun touchscreen displays en multimedia-aansluitingen zijn perfect voor het huis kantoor of hol.

Een succesvol bedrijf computer is efficiƫnt en betrouwbaar. Vergelijk de beste zakelijke computers in onze review en vind degene die uw bedrijf past.

Multimedia computers kunt u opslaan en streamen van al uw media van de ene computer hub, eenvoudig aan te sluiten op uw HDTV en geluidsinstallatie. We bekijken de beste multimedia-pc’s.

Thuiscomputers zijn kant en klare desktop computers die niet veel geld of geavanceerde computer vaardigheden vereisen. Wij vinden de beste op basis van prestaties en opslag.

Host een beetje te krijgen samen met uw media. Nu kunt u surfen op het internet, surfen op uw films, foto’s bewerken of uw banksaldo allemaal op hetzelfde moment met een media center pc.

Noodzaak van een functionele desktop, maar kan zich niet veroorloven de snelste, top-of-the-line supercomputer? Een economie desktop zal effectief uit te voeren basis computergebruik behoeften op het goedkoop.

Apple computers zijn niet van oudsher bekend om hun lage prijs. Ze zijn echter vrij alom geprezen voor hun prestaties en betrouwbaarheid. Dat is de reden waarom de Apple Mac Mini is een populaire economie computer. Genomen in een head-to-head, specificatie-to-specificatie overzicht, een aantal van onze top rated Windows gebaseerde machines zal komen op de top, vooral wanneer de prijs wordt beschouwd. Toch is dit machtige mini biedt indrukwekkende prestaties voor het geld en zullen vooral aantrekkelijk voor degenen die liever Apple platforms, maar moeten vasthouden aan een budget. “,” Review_verdict “:” Voor personen die de Apple naam wenst met multitasking-mogelijkheden en een sterke processor zal genieten van de Apple Mac Mini.