top 10 web-conferencing-diensten 2017

De top performers in onze review zijn Onstream Vergaderingen, de Gold Award winnaar, InterCall, de Silver Award winnaar en GlobalMeet, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een service aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 programma’s.

Web conferencing stelt u in staat om te communiceren met klanten en potentiële klanten via internet. In tegenstelling tot de webinar en webcasting diensten, webconferenties kunt u meer persoonlijke aandacht te geven. U kunt uw computer scherm te delen met uw deelnemers. U kunt op afstand toegang krijgen tot de computer van uw klant, wat handig is voor het helpen met de technische ondersteuning of het lopen van een klant door middel van het maken van een nieuw programma te gebruiken.

Web conferencing functioneert als een geweldig hulpmiddel voor intercompany interacties. Deze programma’s kunnen deelnemers om gesprekken aan te sluiten en samen te werken aan projecten. Een tool, het delen van toepassingen, is zeer geschikt voor het laten van de deelnemers werken aan een belangrijk project.

Andere handige functies van web-conferencing-diensten zijn een voorbereiding modus die u toelaat om een ​​droge run van een vergadering doen om de software en uw presentatie te testen voordat anderen de kamer binnen. Rapporten helpen bijhouden van aanwezigheid en andere gegevens bij te houden voor het verbeteren van de vergaderingen. Integratie met Outlook is een extra gemak, want je kunt plannen en vergaderingen vanuit Outlook te starten en krijg herinneringen voor de vergadering.

Web conferencing is goed voor interoffice vergaderingen, vooral als je meer dan één locatie of werknemers die thuiswerken. Deze programma’s geven je een gemakkelijke manier voor iedereen om samen te komen en samen te werken. De meeste van deze oplossingen kan alleen omgaan met een klein publiek: 50 personen of minder. Terwijl meer mensen in kunnen loggen, hoe meer bezoekers je hebt, hoe meer de algehele kwaliteit van de presentatie en het programma zal afnemen.

Deze programma’s zijn ook goed voor IT en andere customer support kwesties. De meeste hebben een programma dat de presentator het mogelijk maakt om op afstand toegang tot de computer van de klant hebben en ofwel leren of nagenoeg wandeling door de antwoorden met de klant. Als u meerdere clients ervaren hetzelfde probleem, kunt u een web-conferentie te houden en laat meer dan één deelnemer aan te melden bij uw presentatie te bekijken. U kunt het programma op te nemen, zodat andere klanten kunnen downloaden en toegang toe

Als je ontdekt dat je nodig hebt om een ​​groter aantal mensen te hosten, 100 of meer, kijk op onze webinar services beoordeling. Deze zijn ontworpen om het publiek plaats aan maximaal 500 personen. Veel ook web conferencing features en worden gekenmerkt op zowel deze site en onze webinar diensten review site. Een voorbeeld is ReadyTalk, hoewel je kan hebben om meer te betalen voor een hoger pakket dat functies voor zowel conferencing en webinars omvat.

Webcasting is een ander soortgelijk programma om web conferencing. Webcasting is ontworpen voor een groot publiek, meer dan 500, en voor het uitzenden en opnemen van grote evenementen, zoals persconferenties of seminars. Deze programma’s laten patroons om in te loggen en uw presentatie als het leven wordt gepresenteerd. Echter, aangezien u de gebeurtenis kunt opnemen, kunt u deze beschikbaar voor de deelnemers om het later toegang hebben, hetzij via uw website of als een bestand aandeel link. Deze programma’s zijn in staat om het hosten van een kleine webconferentie.

Net als bij de webinar diensten, hebben we beoordeeld en gerangschikt de best presterende webcasting programma’s, een aantal die ook beschikbaar zijn op onze web conferencing vergelijking. Cisco WebEx is beoordeeld voor beide sites en heeft hoog gerangschikt op beide lijsten. De kosten van het gebruik van webcasting dienst is veel hoger dan web conferencing services. Het kan voordeliger zijn voor u om te investeren in het web conferencing-programma als u van plan bent om kleinere presentaties te houden.

Als u niet zeker weet of je moet gaan met een web-conferencing, webcasting of webinar programma, gebruikt u de vragenlijst aan de bovenkant van de pagina om te helpen bij het bepalen van uw behoeften, om te weten welk programma je nodig hebt en een lijst van mogelijke diensten te krijgen dat overeenkomen met uw business focus. Daarnaast hebben we een aantal artikelen over web conferencing, met inbegrip van tips over hoe je effectief PowerPoint-presentaties te maken.

Bij het testen van web conferencing-diensten, hielden we een aantal web meetings met een groep deelnemers. We gebruikten elke dienst om de conferentie te voeren, mensen uitnodigen om te wonen, te creëren informatieve pagina’s op de conferentie en zijn voorzien van een bio voor onze presentatoren. We evalueerden de gebruikerservaring van zowel de presentator en deelnemer kant.

We waren in staat om PowerPoint-presentaties te gebruiken om te helpen de deelnemers zien en begrijpen het aangeboden materiaal. Er zijn slechts twee diensten waarmee je screenshots gebruiken als onderdeel van uw presentatie, onze top-ranked service, Onstream Webinar, en GoToMeeting. We registreerden elke vergadering en gebruikten de editing tools voor het maken van de webconferentie beschikbaar voor onze deelnemers.

Deelnemers moeten in staat zijn om gemakkelijk in de ontmoeting met zowel spraak- en video-toegang. Zo is de mogelijkheid in de vergadering te komen zonder het downloaden van extra programma’s of de invoering van codes is een voordeel. Geen van de web conferencing programma’s die we nodig hebben beoordeeld aanwezigen niets te downloaden om te kunnen deelnemen. Daarnaast is een aantal services bieden u een gratis nummer bellen, waarmee de deelnemers op te roepen in de vergadering, zonder extra kosten voor hen. Echter, niet alle diensten van deze optie. iLinc is een oplossing die gratis bellen biedt als onderdeel van uw maandelijkse abonnement. WebEx door Cisco, heeft ook deze functie beschikbaar, maar bent u verplicht om extra te betalen voor het.

Aangezien de reden voor web conferencing is participatie en samenwerking, moeten de deelnemers in staat zijn om in te springen via chat of voice Q & A, die zijn opgenomen met alle diensten die wij beoordeeld. We gebruikten de Q & A beschikt over wanneer deze beschikbaar voor deelnemer en presentator feedback te ontvangen. De ervaring van deze diensten geholpen bepalen hun totale score en ranking.

Het is ook handig om breakout kamers hebben. Hierdoor kunnen kleinere teams om privé te verzamelen tijdens de vergadering om te werken aan een specifiek probleem alvorens terug te keren naar de groep. Onze twee hoogst gerangschikte diensten hebben deze functie, en Adobe Connect omvat ook breakout kamers.

Onstream Vergaderingen, InterCall en GlobalMeet zijn onze top picks voor web conferencing-diensten. Elk van deze programma’s is zeer eenvoudig te gebruiken en bevat een aantal van de beste tools en functies in vergelijking met andere web meeting services. Sommige oplossingen, zoals ReadyTalk, hebben opties beschikbaar voor webcasting en webinar diensten die u de kans geven om presentaties te organiseren, zowel opgenomen en live, ongeacht uw omvang van het publiek. De vragenlijst en de aanvullende kopen gidsen, waaronder die beschikbaar zijn via onze zuster-site, BuyerZone, kan u helpen uw exacte behoeften te bepalen en u wijzen in de richting van een oplossing die geschikt is voor u en uw bedrijf.