beste commerciële hypotheekmakelaars 2017

Of je koopt een flatgebouw of renovatie van uw kantoor complex, het verkrijgen van de juiste financiering voor uw bedrijf vastgoed behoeften kan u duizenden dollars of meer besparen op de lange termijn. Naast de traditionele banken die kleine zakelijke leningen aan te bieden, kunnen ondernemers nu kiezen uit verschillende commerciële kredietverstrekkers, SBA kredietverstrekkers en alternatieve financieringsmogelijkheden die duidelijke voordelen kan bieden voor uw situatie – equity crowdfunding, bijvoorbeeld. Hoewel het altijd in je voordeel om te leren over de commerciële hypotheek-proces, u betere resultaten door het inhuren van een commerciële hypotheek makelaar moet kunnen.

Commerciële hypotheekmakelaars krijgen heel vaak hun bedrijf uit verwijzingen in plaats van online reclame, en een flink aantal van de makelaars met websites die worden weergegeven in zoekopdrachten zijn gericht op vastgoed deals in de honderden miljoenen. Echter, wij draaiden ons om artikelen en professionele aanbiedingen aan brokers met een kleine business focus te vinden. In onze lineup, we zitten met degenen die zich richten op het beveiligen van leningen van $ 100.000 tot $ 100.000.000 dollar. Al deze hebben specifieke verwachtingen en aandachtsgebieden. Edward Voccola & Company heeft kantoren in de Verenigde Staten, terwijl de GCP Capital Group richt zich op New York en de oostkust. De Rincon Groep concentreert zich op meerdere gezinnen eigenschappen terwijl Pergolis Swartz, Inc. doet meer algemene vastgoedfinanciering aankoop en kan een verscheidenheid van behoeften te dekken. Een paar, zoals Time Equities, Inc., ook verkopen of te verhuren onroerend goed.

Een commerciële hypotheek makelaar heeft expertise in de vele financieringsmogelijkheden voor onroerend goed leningen voor zakelijke doeleinden. Dit kan betekenen dat de aanschaf van een klein kantoor of een grote medische faciliteit, het kopen van een multi-family huis met de bedoeling van het huren of zelfs de bouw van een kerk of kunstencentrum. Brokers kan ook helpen om de financiering voor renovatie, land of uitbreiding.

In tegenstelling tot de hypotheek bankiers, kan brokers relaties met een veelheid van kredietverstrekkers en investeerders te stimuleren, en die relaties zijn niet exclusief. Zo kunnen zij meer flexibiliteit in het vinden opties die traditionele banken kan worden verkregen. Ze nemen je ook door de gehele lening proces, met inbegrip van zorg ervoor dat je alles wat je nodig hebt om vooraf te kwalificeren, en soms nog beschikbaar na uw lening afsluit om u te helpen met alles wat met betrekking tot uw hypotheek.

Commerciële hypotheekmakelaars kan alleen werken een bepaalde regio, hoewel die in onze line-up te dekken meerdere staten. Er zijn ook nationale en internationale bedrijven, maar deze werken over het algemeen hoger-ticket ontvangen met aanbiedingen en grotere opdrachten.

Makelaars werken in opdracht, meestal 0,5 procent tot vijf procent van de prijs van de lening. Terwijl de meeste omgaan met de meest voorkomende vastgoedfinanciering situaties, sommige zijn gespecialiseerd in specifieke sectoren of behoeften, zoals non-profit organisaties of commerciële grond en de bouw.

In het algemeen een hypotheek makelaar neemt u mee door de gehele lening proces van prekwalificatie te sluiten. Voordat hij of zij begint te winkelen voor uw lening, zal de makelaar uw administratie te beoordelen en je praat over uw specifieke situaties om te achterhalen van de juiste optie voor je. U zult ook bespreek uw verwachtingen voor lening betalingen, afsluiting van de kosten, vooruitbetaling vergoedingen en andere leningen gerelateerde informatie.

Als u de aankoop van grond of een bestaand gebouw, makelaars vaak brengen derden naar de toestand van het pand te controleren. Dit helpt niet alleen de snelheid van de kwalificatie proces, maar kunt u ook waarschuwen voor problemen met betrekking tot de woning die u misschien niet hebben geweten over.

Next, de makelaar zoekt uw onroerend goed financieringsmogelijkheden. Makelaars moeten relaties te hebben met meer dan één bank, en ze hebben vaak expertise op andere gebieden van het bedrijfsleven financiering. In sommige gevallen kan dit een lening Small Business Administration Certified Development Company (SBA CDC) of alternatieve financiering via een niet-traditionele geldschieter, zoals beleggingsmaatschappijen of verzekeringsmaatschappijen. Ze hebben geen genoegen nemen met een deal, maar brengen u een lijst met opties om uit te kiezen.

De makelaar presenteert dan is de beste commerciële hypotheek opties voor u te overwegen. Hij of zij beantwoordt alle vragen die je hebt en bekijk de details van de lening. De makelaar blijft bij u door het hele proces sluiten, onderhandelen op uw rekening.

Brokers kan duur zijn en net als alle-commissie op basis van beroepen, zijn ze op zoek naar zo veel winst als ze kunnen krijgen. Immers, ze zijn ondernemers, ook. Ze kunnen echter bespaart u tijd, geld en frustratie, vooral in deze gevallen

Terwijl een commerciële hypotheek makelaar u tijd kunt besparen onderzoek voor een lening, is het u niet ontslaat van het doen van je eigen huiswerk. Het vinden van een goede makelaar is net zo belangrijk als het vinden van een goede bank. Daarom overwegen verschillende instanties voor het maken van uw uiteindelijke beslissing. Hier zijn dingen die de beste commerciële hypotheek makelaars hebben met elkaar gemeen.

Een goede commerciële hypotheek makelaar kan u geld besparen op de lange termijn, zelfs met zijn provisies. Echter, een slechte – of een slechte deal met één – kan kosten u duizenden. Er zijn wetten ter bescherming van uw rechten, maar de tijd neemt om makelaars te onderzoeken om ervoor te zorgen dat ze gekwalificeerd zijn en vertrouwd met uw gebied van business en hebben ervaring veiligstellen van leningen of alternatieve financiering in gevallen vergelijkbaar met de jouwe kan u helpen de beste broker te vinden u. Het stellen van vragen over het proces en de onderhandelingen over de makelaar provisie kunt u de overeenkomst aan te gaan met open ogen en kan u geld besparen.