de beste donut makers van 2017

Een huis donut maker helpt je kookt gezondere traktaties die worden gebakken in plaats van gefrituurd.

De top performers in onze beoordeling zijn de Babycakes DN-95, de Gold Award winnaar, de Sunbeam 2 in 1, de Silver Award winnaar, en de Babycakes DNM-30, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een product aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze negen producten.

Een elektrische donut maker kan een leuke, handige toevoeging aan je collectie van compact keukenapparatuur zijn. Niet alleen kan het u geld besparen zou je anders in de supermarkt of de plaatselijke bakker te brengen, maar het kan ook gratis je om te experimenteren met gezondere recepten die uw zoete tand zal voldoen zonder uw taille. Een van de grote voordelen van het bezitten van een huis donut machine is dat er geen frituren nodig, wat zich vertaalt naar veel minder calorieën verbruikt en minder van een puinhoop te reinigen.

De huidige markt voor thuis donut makers ook andere aanverwante producten, zoals doughnutgat makers, brownie makers, en een aantal high-end donut friteuses die beter worden geplaatst in restaurants. Voor de toepassing van onze recensies, we vertrokken deze producten uit en alleen gericht op compact donut makers die gemakkelijk passen in uw keuken.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de eenheden in onze vergelijking door een combinatie van aankopen in de detailhandel en de directe leningen van de fabrikanten. Deze fabrikanten had geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Donut Makers: Standard seriegroottes; Donut makers variëren in het aantal donuts dat kan worden gebakken in één partij. De meeste maken een charge van een half dozijn, maar in staat bakken grote series. Ook zijn er enkele die minder dan zes te maken. Bij het maken van uw keuze, moet u de beste donut maker voor uw behoeften te halen door te bepalen hoeveel donuts kan worden gemaakt op een moment.

Donut makers zijn makkelijk te gebruiken apparaten die allemaal voorzien van non-stick kookoppervlakken voor een minimale achteraf koken opruimen. Voor de toepassing van onze test, vertrouwden we op een enkele, traditionele cake donut recept. We kookten meerdere batches, maakte dicht observaties en nam uitgebreid aantekeningen om beter te vergelijken prestaties van elk onderdeel.

Gezien het feit dat een donut maker nut en de prestaties van de grootste waarde voor u, we gerangschikt elk van de items op onze lijst op basis van de kwaliteit van het resultaat. We toegewezen elk een donut consistentie rang, ranking ze met een cijfer tussen A voor een uitstekende en F voor de armen. Deze kwaliteiten werden bepaald door het beoordelen van de gelijkmatigheid van de donuts. Ook gegradeerde elke donut makers met betrekking tot de uitvoering van hun non-stick kookplaten en krijgen gelijke rang scores.

Bijkomende factoren opgenomen in de donut maker algemene prestaties ranking opgenomen hun batch capaciteit, de lengte van de tijd die elke donut maker neemt om te verhitten tot kooktemperatuur, de lengte van de tijd die het kost om één partij te koken, en de aanwezigheid van extra functies. Een bonus feature, de flip-over functie die een gelijkmatiger gekookt donut zorgt, is alleen aanwezig in de chef-kok Buddy. Donut makers met verwisselbare mallen die u in staat om meer dan alleen donuts te maken, zoals het geval is met de Sunbeam 2 in 1, zijn veelzijdiger. Echter, afhankelijk van uw behoeften, kan dit niet een bepalende factor in uw selectie zijn.

Omdat veiligheid in huis is altijd een punt van zorg tijdens het koken, we nam ook nota van het aantal veiligheidsvoorzieningen elke donut maker heeft. Dit is vooral belangrijk als u kinderen die te popelen om een ​​helpende hand te bieden kan zijn bij het bakken een partij van goodies te hebben. Enkele van de meest voorkomende veiligheidsvoorzieningen die alle van de donut makers we beoordeeld aandeel zijn cool keer handvatten om te voorkomen dat u zich brandt bij het hanteren van het tijdens het koken. Non-slip rubberen voetjes zijn ook een standaard veiligheidsfunctie die de donut maker verblijf zorgt in plaats op uw aanrecht en niet wordt afgeslagen als je per ongeluk opfrissen tegen.

Deze veiligheidsvoorzieningen terzijde, zijn er een aantal functies die niet alle eenheden van aandelen. Deze omvatten een vergrendeling deksel klink dat de inhoud voorkomt morsen als de donut maker en wordt vernietigd als snoeropbergmogelijkheid waarmee u meer veilig te bergen die donut maker in je keukenkast. Een van de extra voordelen van aanrecht donut makers is dat er geen noodzaak om uw keuken oven te gebruiken, die ook een veiligheidsprobleem met kleine kinderen die betrokken zijn bij het proces kan zijn.

Terwijl de overgrote meerderheid van thuis donut makers komen niet met accessoires, sommigen doen. De opname van items zoals vork gereedschap voor het veilig verwijderen van donuts na het koken en draad koeling racks aan de donuts van het krijgen van doorweekte houden dienen om totaalscore elke eenheid te versterken als het gaat om het nut en de waarde. Aangezien niet alle van ons graag om te experimenteren wanneer het bakken, we nam ook nota van het aantal opgenomen recepten die komen verpakt met de donut makers en gaf toegevoegde waarde voor de eenheden die de grootste verscheidenheid aan recepten opgenomen.

Voor de meeste mensen, de tijd die nodig is om een ​​keukenapparaat en beginnen koken belangrijk – zoals de tijd en extra inspanning vereist opruimen na gekookt wordt. We gerangschikt de donut makers in onze lijst voor een aantal factoren, waaronder de lengte van de tijd die het duurt voor de donut maker om kooktemperatuur en de aanwezigheid van verwijderbare platen om opruimen gemakkelijker te maken te bereiken. De Zonnestraal 2 in 1 is de enige donut maker met fysiek verwijderbare vaatwasmachinebestendig platen, die ervoor zorgde dat het hoogst in de categorie opruimen rangschikken.

Omdat een lange levensduur is van cruciaal belang wanneer je geld op een keuken apparaat, we onderzoek gedaan naar de lengte van de individuele donut maker garanties en vond dat de gemiddelde looptijd is één jaar. Dit was echter niet consistent over de hele linie. Bijvoorbeeld, de Holstein Housewares HF-09004M wordt geleverd met een 180-dagen fabrieksgarantie. De nieuwe DM-6/2389 en chef-kok Buddy donut makers bieden geen garanties. Daarnaast hebben we gerangschikt de donut makers door de beschikbaarheid van telefoon en / of e-mail ondersteuning kanalen.

Na uitputtend onderzoek hebben we vastgesteld dat de beste donut makers op de markt van vandaag zijn de Babycakes DN-95, de Sunbeam 2 in 1, en de Babycakes DNM-30. Alle drie van deze donut makers behaalde topscores in veiligheid en design categorie en gerangschikt even hoog in de algemene prestaties.

Van nature alle donut makers testten we zijn gemakkelijk te gebruiken apparaten die alleen licht reiniging met een vochtige doek voorafgaand aan gebruik vereist. Er is geen montage nodig en donut makers zijn ingeschakeld wanneer ze worden aangesloten op de muur. Alle kamers zijn voorzien spanningsindicator licht dat het doel van je te vertellen te dienen wanneer ze klaar zijn om te koken en als donuts zijn klaar om te eten.

Het kopen van de juiste donut maker is sterk afhankelijk van uw behoeften. We raden u aan het vergelijken van alle negen van de donut makers in onze line-up, niet alleen door het niveau van hun prestaties, maar ook door de omvang van de partij en de totale voetafdruk, om beter te bepalen welke het beste past bij uw home-bakken eisen. Voor meer informatie, lees onze artikelen over donut makers.