top 10 audiobook services 2017

Als u ooit wilden voor meer tijd om goede boeken te genieten – is uw wens is verleend. Leden van audioboek clubs genieten van heerlijke literatuur op de weg tegen een prijs die is betoverend.

Word belezen zonder te lezen. Geniet en profiteer van de tijd die je besteedt woon-werkverkeer, in de sportschool of het uitvoeren van alledaagse taken rond het huis of op het werk. Wat vroeger saaie momenten kan nu verhelderend, inspirerend, leuk en leerzaam met audioboeken zijn (ook bekend als “boeken op de band,” als uw smaak zijn meer retro).

Audioboek diensten maken het handig om je favoriete literatuur te genieten. Sommige diensten te verkopen en verhuren audio downloads, terwijl anderen verkopen en verhuren cd’s, en zal hen rechtstreeks te leveren aan uw huis. U heeft toegang tot duizenden titels, zonder het maken van een reis naar de boekhandel of bibliotheek.

Op deze site vindt u artikelen over audioboek diensten en uitgebreide reviews op diensten zoals Audible, Simply Audiobooks en Audiobooks.com, onze top-ranking sites, die u helpen een weloverwogen beslissing over welke service voor u geschikt is te maken.

Audioboek bedrijven en hun websites moeten dezelfde kwaliteiten die je zou verwachten als je een boekhandel of bibliotheek ingevoerd weerspiegelen. Namelijk, goede klantenservice, een georganiseerde inventaris, en een brede selectie van de kwaliteit van boeken die u interesseren. Goede prijzen zijn ook een noodzaak, net als abonnementsvoorwaarden dat uw lezing tempo weer te geven. Hieronder staan ​​de criteria Top Tien Reviews gebruikt om audioboek diensten te beoordelen.

Als u nodig hebt of liever boeken op de band hebben van de gezondheid of het werk moet, dan elke dienst op onze line-up is goed voor je. Fine-tuning van uw wensen naar uw smaak in boeken te vangen en de keuze tussen aankoop en huur zal een stuk makkelijker zijn als je eenmaal hebt gekeken dan onze reviews.