de beste enterprise content management systemen van 2017

Bescherming en beheer van gevoelige inhoud is een topprioriteit voor enterprise content management systemen. Ontdek en vergelijk de beste ECM op onze review site.

In elk groot bedrijf, wordt de informatie gecreëerd, gedeeld, bewerkt en opgeslagen in een snel tempo. Met deze zware stroom van de inhoud, is het gemakkelijk om documenten om verloren te worden, verwijderd, gewijzigd of verspreid zonder de juiste goedkeuring. Een enterprise content management systeem kunt u beheren van al de inhoud van uw bedrijf op één centrale locatie, waardoor het gemakkelijk is om te delen, op te slaan, te beschermen en belangrijke informatie te controleren. Met een onderneming CMS, kunt u ook fysieke stapels papier om te zetten in digitale documenten.

De meeste enterprise CMS-oplossingen kunt u documenten met behulp van trefwoorden te labelen, zodat u ze gemakkelijk kunt vinden te midden van de zee van de inhoud van uw bedrijf. Het gebruik van full-text search mogelijkheden, kunt u eenvoudig elk document dat u op zoek bent. Veiligheidsmaatregelen worden ook zetten op zijn plaats om ervoor te zorgen uw inhoud is veilig voor iedereen die geen speciale toegang heeft gekregen gehouden.

Bij het kiezen van een ECM, beschouwen onze top picks, M-Files, SmartSearch en OnBase. We hebben ook een aantal artikelen over enterprise content management, dat naast begeleiding bieden tijdens uw zoektocht.

Bij het zoeken naar de beste enterprise CMS voor uw grote bedrijf, wilt u een product dat alle bases dekt. Het systeem moet makkelijk te gebruiken met een krachtige workflow-oplossing waarmee het maken, bewerken en delen van content een eenvoudig proces. Sterke beveiligingsfuncties zijn ook een must-have om ervoor te zorgen geen vertrouwelijke informatie wordt niet geopend of illegaal verspreid. Hieronder staan ​​de criteria die we gebruikt om de beste enterprise content management systemen te evalueren.

Als je al het bovenstaande elementen te combineren, zal u een krachtige enterprise content management oplossing die ervoor zorgt dat uw documenten zijn gemakkelijk te openen, bewerken en delen hebben. Je hebt ook een veilige omgeving voor al uw bedrijf de belangrijkste informatie.