de beste ijzers van 2017

Ijzers zijn nuttig voor taken, zoals het aanraken van een pak voor een interview en massieve quilten projecten, maar het is belangrijk om de juiste balans van de macht te vinden en beschikt over aan uw behoeften.

De top performers in onze beoordeling zijn de Rowenta DW2070, de Gold Award winnaar, de T-FAL FV4495, de Silver Award winnaar, en de Shark Ultimate Professional, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een product aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Irons houd je garderobe scherp voor het werk, interviews, feesten en andere belangrijke gebeurtenissen te kijken. Ze zijn ook een cruciaal onderdeel van het proces als je naaien, het maken van een quilt of het doen van een ander type-fabric-based project. Een kwalitatief hoogwaardig ijzer hoeft niet naar de bank te breken, maar een paar extra dollars kan je een ijzeren die enorme prestatie vermogen en een verscheidenheid aan functies die goed werken voor veel projecten en soorten stof heeft. Bij het zoeken naar een ijzer, is het belangrijk om uw verbruik niveau te overwegen om te investeren in een ijzeren met de juiste hoeveelheid van de functie voor jou.

Rechts ijzer, vooral bij gebruik in combinatie met een kwaliteit wasmachine of wasdroger, geeft de stof een schone, professionele uitstraling. Om dit te bereiken, is het van belang om aandacht te besteden aan de stof en temperatuuropties en de juiste instelling te gebruiken voor elke verschillende soort stof u werkt. De verkeerde temperatuur kan resulteren in verschroeide delicate stoffen of in hardere weefsels niet wordt beïnvloed helemaal niet, het verspillen van je tijd en mogelijk geld. Voor meer informatie, kijk op onze artikelen over strijkijzers en hun functies.

Let op wat voor soort stoominstellingen en capaciteit een ijzeren heeft, zoals stoom kan je je kleren op zoek mooi met minder slijtage op hen. Deze twee-in-één functie helpt u geld te besparen en geeft je extra prestaties. Als u slechts een lichte aanraking-up op een pak of gordijnen nodig, op zoek naar een strijkijzer met verticale stoom capaciteit, als het gemakkelijk kan schieten uit uitbarstingen van stoom, het maken van uw kleding kreukvrij.

In onze testproces, testten we elk ijzer’s stomen, strijken en veiligheid capaciteiten. We testten ze op verschillende alledaagse stoffen en zelfs mooier stoffen, en gezocht naar doeltreffende ijzer passeert. Voor stomen, we opgemerkt of ze konden verwijderen rimpels verticaal. We hebben ook gecontroleerd om te zien wanneer elk ijzer bezig zijn getimede veiligheid shut-off functie. Hieronder staan ​​een aantal belangrijke dingen in gedachten te houden als je bedenkt welke ijzer is het beste voor uw kleding en textiel.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de eenheden in onze vergelijking door middel van aankoop in de winkel. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Drie ijzers – de Rowenta DW2070, de T-FAL FV4495 en de Shark Ultimate Professional – steeg boven de rest in onze vergelijking, vooral vanwege hun uitstekende prestaties, gebruiksgemak en de veiligheidsvoorzieningen. Dit zijn de factoren die we zwaarst gewogen in onze ranglijst.

De beste ijzers, meestal geprijsd tussen de $ 25 en $ 50, hebben krachtige stoom capaciteiten en een ton van de gebruiksvriendelijke functies. De Rowenta DW2070 randen uit de twee andere vanwege zijn vermogen om rimpels en stoom effectief en veilig uit te roeien. Daarnaast is de Panasonic NI-E250TR is een geweldige optie voor mensen met een beperkt budget. Als u een strijkijzer kiest, is het belangrijk zich te concentreren op die betere prestaties helpen, zoals een grote hoeveelheid stoom gaten, zelfreinigende functies en wattage.