de beste zedendelinquent register

Als het gaat om de bescherming tegen seksuele roofdieren, bewustzijn is de beste bescherming. Zedendelinquent registers proactieve burgers, net als u, met de informatie die nodig is om jezelf en je kinderen te beschermen.

Zedendelinquent registers openbaar werd in 1996 als gevolg van Megan’s Law, die een wijziging van de Jacob Wetterling Misdrijven tegen kinderen en seksueel gewelddadige Offender Registration Act was. Sinds die tijd heeft elke staat ontwikkeld en onderhouden van een online zedendelinquent register.

De registers blijven verbeteren en evolueren als andere wetten en acts, zoals de Wet Walsh Child Protection and Safety Adam, in werking treden. Het uiteindelijke doel van online zedendelinquent registers is de bewustwording en de veiligheid te verbeteren.

Voor meer informatie over deze en andere wetten te lezen, “Geschiedenis van de Sex Offender Register.”

Online zedendelinquent registers zijn een essentieel hulpmiddel voor ouders, opvoeders en andere betrokken burgers die de zorg over zichzelf en hun kinderen te beschermen. Deze websites maken het gemakkelijk om toegang te krijgen tot profielen op individuele daders en onthullen roofdieren in een regio.

Op deze site vindt u artikelen over de veiligheid, statistieken en andere zedendelinquent gerelateerde onderwerpen en uitgebreide reviews op de staatstelevisie zedendelinquent registers te vinden, zodat u kunt zien hoe het register van uw staat in vergelijking met anderen.

De wetten in elke staat te regeren staat run zedendelinquent register websites. Deze wetten regelen hoeveel informatie aan het publiek wordt meegedeeld en die is geplaatst op het register. Echter, staten zijn vrij om hun registers te ontwerpen, zodat ze gemakkelijk te gebruiken evenals aanvullende tools en informatie zoals kaarten, uitgebreide zoekfuncties en veiligheidstips. Als de termijn voor de naleving van de Adam Walsh Act (2006) benaderingen, kijk voor meer samenhang en meer informatie over het register elke staat. Zie 2.006 Adam Walsh Act: Het creƫren van samenhang in State Sex Offender Register locaties voor meer informatie.

Hieronder zijn de criteria We gebruikten om zedendelinquent registers te evalueren.

Om de recensie over het register van uw staat te lezen op de “Lees beoordeling” knop onder de naam van uw staat in de tabel hierboven. Of, vind uw staat in de lijst product aan de linkerkant van de pagina.