beste Portugees leren software

Ontdek, converseren en genieten van de lokale cultuur door te leren Portugees spreken. Voordat uw volgende reis naar Portugal of Zuid-Amerika, beheersen de taal en het maximaliseren van uw bezoek.

De wereld wordt steeds kleiner. Het leren van een vreemde taal is nu gemeengoed. Een groeiend aantal mensen behoefte aan Portugees te leren voor reizen, werken of eenvoudige communicatie. Portugees is nu de zesde meest gesproken taal in de wereld en is de officiële taal van een aantal landen over de hele wereld, waaronder Portugal, Angola, Mozambique, Brazilië en verscheidene anderen. Nummering meer dan 190 miljoen, Brazilianen make-up meer dan de helft van de Portugese sprekers wereldwijd. De software die wij beoordeeld richt zich specifiek op het onderwijzen van de Braziliaanse vorm van de taal. Leren Portugezen uit software geeft u dezelfde training die u kunt ontvangen in een klaslokaal, maar vanuit het comfort van het zitten in de voorkant van uw personal computer;. Software die je helpt Portugees te leren zal je de vaardigheden en het vertrouwen om geweldige gesprekken met native speakers te houden geven. We hebben de software op maat gemaakt voor de beginner als voor wie op zoek om de taal onder de knie beoordeeld. Zorg ervoor dat u de top drie producten: Portugees Complete Edition, Rosetta Stone Portugees en Rocket Portugese Premium. U vindt hier ook meer informatie in onze artikelen over Portugees leren software.

Het leren van een nieuwe taal wordt geleverd met uitdagingen, dus je zult willen kijken voor toepassingen met pedagogische technieken die het leerproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Aangezien elke student anders leert, is het nuttig als het programma biedt een verscheidenheid aan leermiddelen. De beste programma’s bieden tekst instructie, conversatie praktijk, referenties en vermakelijke games. Velen bieden ook downloadbare audiobestanden, video’s en boeken. Met dagelijkse studie, zowel online als op de gaan, kunt u de taal snel leren. Deze Portugeestalige programma’s zijn ontworpen om u de basisprincipes leren in zo weinig als een maand. Hieronder staan ​​de criteria die we gebruikt om de software te evalueren.

Zelfs als je Brazilië maar één keer te bezoeken, het gebruik van software om te leren zal Portugese nuttig blijken. De programma’s variëren in hun instructies en resultaten. Sommigen richten zich op het weten basiswoordenschat, en anderen helpen te leren conversatie Portugees. Het is belangrijk om de beste product dat bij uw behoeften en leerstijl past. Lees onze uitgebreide review om een ​​geïnformeerd besluit over welke software het beste helpen leer je hoe je het Portugees spreken te maken.