de beste disk imaging software van 2017

Disk imaging heeft een lange weg afgelegd in de richting van een betere virtualisatie en back-up opties. Hoe kan de beste disk imaging software beschikbaar u helpen?

Disk imaging software is een waardevol instrument voor IT-beheerders het inzetten van meerdere fysieke machines in het kantoor of een leger van virtuele machines op een server. Het is geweldig voor computerfabrikanten karnen uit duizenden computers per dag voor enthousiaste consumenten willen een off-the-shelf machine die, zodra ze thuis zal werken. Maar het lost ook veel problemen voor de thuisgebruiker.

Er is genoeg dat de beste disk imaging software voor u kan doen thuis. Net als de IT-beheerder, het laat u een exacte spiegel kopie van uw harde schijf die u kunt gebruiken om uw computer te herstellen na een katastrofisch mislukking te maken. Normaal gesproken, dat u uw besturingssysteem, gevolgd door alle programma’s je gebruikt en voorkeursinstellingen herladen is een tijdrovend proces, maar een hard disk image te houden verandert die uren tot minuten. En het houden van een bijgewerkte pc-kloon kan jouw moment van frustratie om te zetten in een van opluchting. Door het ontwerp, het beeldformaat zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit van gekloonde harde schijven en andere opslagmedia, met inbegrip van optische schijven.

Er zijn niet veel disk imaging opties die er zijn, zodat ze concurreren voor uw bedrijf met gespecialiseerde functies ingebouwd rond hun imaging-mogelijkheden. Weten wat je disk imaging software nodig hebt voor de beste plek om te beginnen. Of het nu voor back-up, virtualisatie of distributie, er zijn een heleboel manieren waarop disk imaging software voor u kan werken, en we zijn hier om te helpen. Top Tien Reviews heeft de 10 beste disk imaging-toepassingen beschikbaar om te helpen u absoluut de beste mogelijke optie voor je gevonden. Sommige van onze logica kan u vinden in onze artikelen over disk imaging software, maar het is ook de moeite waard een kijkje op onze top drie picks. Acronis True Image is veruit het beste algehele backup tool, maar Paragon Hard Disk Manager is het beste als je werkt met data recovery op meerdere platformen. O & O DiskImage zou kunnen zijn waar je wilt gaan om zorg te dragen voor uw emulatie behoeften.

Op een minimum, moet disk imaging software een bruikbaar beeld van uw gerichte bestand, disk of harde schijf te maken. We keek verder dan dat vereiste voor disk imaging software die niet alleen vangt en laadt een bruikbaar beeld, maar heeft ook een uitzonderlijke gebruiksgemak en compatibiliteit. Het laatste wat je wilt doen wanneer het proberen om uw computer te doen herleven is vast komen te zitten in een lange leercurve of vinden dat de software die u gebruikt kan niet eens het bestand dat u probeert te openen te identificeren. Wij hechten veel waarde aan imaging software die is makkelijk te gebruiken. Hieronder staan ​​de criteria die we gebruikt om disk imaging software te evalueren.

Er zijn tal van toepassingen voor disk imaging en nog veel meer tools om de klus te klaren. Of u van plan bent voor de volgende katastrofisch mislukking, in de hoop om je eigen virtuele machine kloon leger in te zetten, of uw eigen ideeën, wil je de juiste software voor u. We hebben doorgemaakt en beantwoordde een aantal van de fundamentele vragen geen fervent jager van de nieuwe imaging software zal hebben.