de beste HDMI-switchers 2017

HDMI switchers uitbreiding van het aantal beschikbare poorten op uw TV, monitor of projector. Ze hebben ook automatisch schakelen tussen ingangen als je schakelen tussen apparaten.

De top performers in onze review van HDMI switchers zijn de Kinivo 501B, de Gold Award winnaar, de Monoprice HDX-401E, de Silver Award winnaar, en de Etekcity 4K x 2K, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een HDMI switcher aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van de top 10 producten.

TV’s zijn het middelpunt van de meeste woonkamers deze dagen en de centrale hub van entertainment. Dit betekent dat u waarschijnlijk veel verschillende apparaten aan te sluiten op uw tv, die frustrerend met het kleine aantal HDMI-poorten op de meeste tv’s kan zijn. Om rond deze beperking te krijgen, kunt u investeren in een AV-ontvanger – die duur zou zijn – of krijgen een relatief goedkope HDMI switcher.

Hoe werkt een HDMI switcher verlichten poort problemen? Wanneer u een Blu-ray-speler, spelcomputer, DVR, Chromecast en andere HDMI-apparaten, kunnen de dingen druk. Door de stekker ze in een HDMI switcher, kunt u al deze apparaten te consolideren tot slechts één HDMI-poort op uw tv. De switcher kunt u wisselen tussen apparaten op de vraag. Dit betekent dat je niet moet constant uitpluggen van apparaten en sluit ze terug in later.

Oké, dus een HDMI switcher geeft u meer HDMI-poorten. Maar is het zo simpel? Niet helemaal. Er zijn een aantal andere dingen die je moet weten voordat u een HDMI switcher krijgen. Een deel van deze informatie is ook in verband met HDMI-kabels. Aangezien deze twee dingen samen te werken, moet je een beetje over hen beiden weten.

Inzicht HDCP en HDMI Switchers; High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) is kopieerbeveiliging technologie die is ingebouwd in de HDMI-standaard. Zoals de naam al doet vermoeden, het dient om video- en audio-inhoud te beschermen tegen piraterij of andere duplicatie.

Een eenvoudige manier om te beschrijven hoe dit werkt is dat uw Blu-ray-speler praat met uw TV, iets te zeggen als: “Hallo, Ik heb deze HDCP-gelicentieerde content. Bent u licentie om de inhoud weer te geven? ‘ Als uw TV de juiste versie van HDCP ondersteunt, reageert: “Ja, ik ben een licentie. Stuur de inhoud over meer.” Op dat moment, de Blu-ray’s signaal wordt weergegeven op uw TV. Met een schakelaar tussen de twee, het proces eenvoudigweg herhaald.

Dus, wat gebeurt er als de TV niet reageert? Je krijgt een leeg scherm of een foutmelding. Dit is een primaire oorzaak van onverenigbaarheid met HDMI switchers. Met verschillende versies van de HDCP op de markt, kan het moeilijk zijn om elk apparaat beheren in de signaalketen. Om de zaken nog erger te maken, de nieuwste versie, HDCP 2.2, is niet achterwaarts compatibel met eerdere iteraties. Dit betekent dat apparaten moeten HDCP 1.x steun naast onder meer tot 2,2 HDCP ondersteunen of ze kunnen niet signalen van inhoud versleuteld door HDCP 1.x. ontvangen

Kortom, uw bron (Blu-ray-speler), inhoud (Blu-ray), HDMI switcher en tv moeten allemaal HDCP gebruiken – bij voorkeur dezelfde versie van HDCP. Als uw TV maakt gebruik van HDCP 1.4 en uw switcher maakt gebruik van 2.2 zonder 1.x-ondersteuning, dan zal je niet in staat om een ​​signaal van uw Blu-ray-speler te krijgen.

Uw switcher zal HDCP 2.2 nodig hebben om 4K inhoud te geven aan uw tv, zoals 4K-content by HDCP 2.2 in de toekomst zullen worden beschermd. Dat betekent dat als je probeert om de toekomst van uw home theater setup voor 4K, zorg ervoor dat uw switcher heeft de laatste versie van HDCP. Anders kunt u een 4K inhoud die het passeren van de switcher niet kijken. Geen van de overstappers op onze line-up gebruik HDCP 2.2 – die je nodig hebt om meer te betalen of te wachten een beetje langer naar een die doet krijgen.

Helaas, het uitzoeken welke versie van HDCP uw switch ondersteunt is niet eenvoudig. Als het niet is vermeld op de verpakking van het product of in de beschrijving van het product, dan moet u contact opnemen met de fabrikant. Het is belangrijk op te merken dat alleen maar omdat een apparaat HDMI 2.0 ondersteunt, is het niet per se de laatste versie van HDCP ondersteunen. Er zijn switchers op de markt die de HDMI 2.0-specificatie, maar slechts een HDCP 1.4 chip. Dit ontkent het voordeel van HDMI 2,0, die kunnen doorstaan ​​4K gehalte bij 60 Hz is.

Ingangen en uitgangen; De beste HDMI switch heeft genoeg poorten voor uw behoeften. Immers, het hele punt van een HDMI-switch is om u toegang tot meer havens te geven zonder ook maar een groot deel van contant geld op een AV-receiver. Everybody’s home theater is anders, dus zorg ervoor dat je een switcher dat zinvol is voor je krijgt. U kunt gemakkelijk kleine switches met twee uitgangen of aanzienlijk grotere met vijf uitgangen.

Als u wilt uw video signaal naar meer dan één scherm – dat wil zeggen, twee tv’s of monitors – dan wil je misschien een beetje meer te betalen voor een switcher die twee of meer uitgangen heeft. Deze zijn niet vaak voor, maar je kunt ze vinden. We beperkten de producten op onze line-up naar een enkele uitgang.

Beleid van de terugkeer; Er zijn zo veel HDMI-apparaten op de markt – met verschillende versies van HDCP – dat het bijna onmogelijk is om met zekerheid weten of een bepaald switcher zal werken met uw home theater setup. Met de complexiteit van de home theater setups, is het belangrijk dat u een goed rendement beleid met enige switcher die u aanschaft krijgt. Als uw switcher niet werkt of heeft kwesties, wil je in staat zijn om gemakkelijk terug te sturen.

Er zijn veel verschillende HDMI accessoires, en zorgen dat ze recht kan moeilijk zijn. De twee meest voorkomende zijn HDMI switchers, het onderwerp van onze beoordelingen en HDMI splitters. Dus, wat is het verschil tussen hen? Switchers nemen meerdere ingangen en smalle ze naar beneden om (meestal) een display. Splitters nemen één ingang en split het datasignaal om meer dan één display. Als u meerdere apparaten die u wilt aansluiten op uw TV, een switcher nodig. Als u wilt uw inhoud weer te geven op meer dan één scherm, een splitter nodig.

Te meer informatie over de HDMI-accessoires, kijk op onze leercentrum, waar u artikelen over HDMI switchers en nog veel meer kunt vinden.

HDMI Switcher Macht; Niet alle HDMI switchers vereisen een adapter om te werken. In plaats daarvan, een aantal switchers putten kracht uit de HDMI-poorten van aangesloten apparaten. Dit is geweldig als je niet wilt nog een ander ding aan te sluiten op uw stekkerdoos.

Echter, deze ontwerpbenadering problematisch, omdat HDMI-poorten niet zijn ontworpen om krachtoverbrenging. Vaak moeten deze HDMI schakelaar aan de macht uit de diverse aangesloten apparaten te trekken om naar behoren te werken. Dat betekent dat je nodig hebt om meer dan een apparaat altijd ingeschakeld te hebben.

Een neveneffect van het hebben van meerdere apparaten aangezet tegelijkertijd is de switch automatische schakelfunctie niet werkt. Automatisch schakelen verandert de weergave op een actieve poort. Met andere woorden, als u een apparaat aan te zetten, de schakelaar verandert ingangen. Als u meerdere actieve poorten, werkt de automatische omschakeling niet weten welke input te veranderen aan. Dit betekent ook dat apparaten zoals Apple TV, dat nooit helemaal uit te schakelen automatische omschakeling zal stoppen met werken.

Omdat HDMI is een digitale transmissie, zal HDMI switchers geen signaal degradatie in uw Blu-ray-films te introduceren. Echter, niet alle HDMI switchers zijn precies gelijk. Sommige trekken meer macht dan anderen. Niet alle switchers kunt de nieuwste HDCP signalen passeren, en niet alles aankan resoluties hoger dan 1080p.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Niet alle HDMI switchers zijn up-to-date met HDCP. In feite heel weinig switches ondersteunen de nieuwste HDCP protocol, dat wordt vereist voor het weergeven van 4K inhoud. Degenen die wel ondersteuning voor de nieuwste versie van HDCP zijn duur genoeg dat je zou willen kijken naar het krijgen van een full-blown AV-receiver plaats.

De meeste HDMI switchers ondersteunen alleen tot 1080p resolutie. De meeste switchers op de markt gewoon niet de bandbreedte om hogere resoluties te duwen. Om toegang te krijgen tot hogere resoluties te krijgen, zul je moeten kijken naar dure switchers.

De Kinivo 501B is de beste HDMI switcher als je niet geïnteresseerd bent in 4K-content. Het heeft toegang tot 36-bit diepe kleur, die een grotere kleurechtheid betekent in wat je ziet op het scherm vergeleken met de meeste overstappers in deze reeks. Voor 1080p inhoud, is het moeilijk om de Kinivo 501B te verslaan. Het wordt geleverd met HDCP 1.2, dat is niet de nieuwste versie. Zorg ervoor dat alle apparaten in uw signaal keten werken met HDCP 1.2, of anders kunt u gewoon een leeg tv.

Monoprice’s HDX-401E verdient een sterke aanbeveling van ons voor veel van de dezelfde redenen als de Kinivo 501B. Het is een uitstekende HDMI switcher voor 1080p content. De HDX-401E kan een videosignaal met een 36-bit Deep Color passeren, met meer kleuren voor uw visuele ervaring dan andere switchers op onze line-up. De HDX-401E heeft geen auto-switching capaciteit, dat is geweldig als je niet wilt om te gaan met automatische omschakeling.

Etekcity beheert iets indrukwekkend met zijn 4K x 2K HDMI switcher: Het packs 4K @ 30Hz vermogen, HDMI 1.4 en 48-bit diepe kleuren in een kleine doos op een relatief lage kosten. De meeste 4K HDMI switchers zijn zeer prijzig, dus het is verfrissend om iets dat meer betaalbaar te zien. Houd in gedachten dat het Etekcity switcher heeft slechts HDCP 1.4. In de toekomst zal dat niet knippen voor 4K-content. Je zult een switcher die HDCP 2.2 kan afleggen om te genieten van 4K @ 60Hz inhoud nodig hebben.