de beste standaard dvd-speler

Een upscaling DVD-speler kunt u genieten van een lage resolutie dvd’s in bijna-HD-kwaliteit, zodat ze niet weg te gooien gewoon nog niet.

Als u in de markt voor een nieuwe entertainment-systeem, kunt u de druk op een HDTV en bijpassende Blu-ray-speler te kopen voelen. De helderheid van high-definition technologie is verleidelijk, maar waar komt dat laat de collectie van dvd’s die je hebt vergaard in de afgelopen tien jaar? De vooruitzichten somber lijkt – je kunt ze gebruiken om opnieuw grind uw dak, houd ze koffie onderzetters of offeren hen aan uw hond als een levenslange-aanbod van frisbees. Maar wanhoop niet helemaal nog; een standaard dvd-speler met up-conversie kan die tijd versleten dvd’s het beetje spuug glans die ze nodig hebben om hen te spelen op een hoge-resolutie televisie met bijna HD-kwaliteit te geven. Hoewel een DVD-speler met up-conversie van een dvd-film niet kan transformeren in een high-definition meesterwerk, kan het op de afbeelding om de juiste resolutie voor een HDTV-scherm schalen zonder negatieve veranderen beeldkwaliteit.

Nieuw leven in te blazen uw dvd-collectie, raden we de Toshiba SD7300, Sony DVP-SR500H en Philips DVP3560 als de beste standaard dvd-spelers op de markt van vandaag. Bekijk onze leercentrum voor meer artikelen over DVD-spelers, omdat

Standaard DVD-spelers zijn een volwassen technologie en een deel van de consumentenmarkt voor een tijdje zijn geweest. Als zodanig hebben zij gezien talloze kleine verbeteringen en updates. Als u op zoek naar een nieuwe DVD-speler, zijn er verschillende factoren die waarschijnlijk op je radar vijf jaar geleden waren dat niet. Upconversion is slechts één voorbeeld van de vele nieuwe trucs die u zou moeten overwegen. Een SD-kaartslot of USB-aansluiting stelt u in staat om op te slaan, te spelen en kijk naar de media van uw digitale collectie zonder het branden van schijven. Connectiviteit blijft even essentieel als altijd, maar met de toevoeging van HDMI, heb je meer opties voor u beschikbaar. En het kan nooit kwaad om iets dat mooi en strak uitziet kopen.

Als je nog niet helemaal klaar om jezelf te committeren aan Blu-ray en beginnen met de wederopbouw van uw home video collectie, een upconverting dvd-speler is precies wat je zoekt. En dankzij een beetje van Blu-ray concurrentie, DVD-technologie wordt geduwd en nu meer dan ooit tevoren uitgebreid.