top 10 condensatormicrofoons 2017

Een condensator microfoon is een must-have stuk van apparatuur als u in de muziek gebied, audio opnemen werken of in elkaar gezet podcasts. Dit type microfoon vaak gevoeliger dan standaard microfoons zijn en pikt elk geluid rond het, ongeacht hoe klein. Met behulp van een filter kan helpen elimineren enkele van de achtergrondgeluiden. Echter, te beginnen met een volledig stille kamer essentials sinds een studio condensator microfoon is zo gevoelig dat in staat is het oppakken van kleine nuances en tonen is dat andere microfoons niet kunnen. Condensatormicrofoon modellen zijn voorzien van de Shure SM27 Multi-Purpose microfoon, de Avantone CV-12 en de Rode M5.

Terwijl alle condensator microfoons op dezelfde manier werken, zijn er een paar belangrijke punten te zoeken bij de aankoop van een. mount De microfoon is belangrijk, omdat het bepaalt hoeveel extra geluid en trillingen dat pikt tijdens het opnemen. De bereikbaarheid van de filters is ook een belangrijke overweging, zoals filters helpen bij het minimaliseren van extra geluiden tijdens het rechtstreeks in de microfoon spreekt. Stroomverbruik is een andere belangrijke factor. Sommige condensator microfoons vereisen meer stroom dan een simpele USB-poort kan leveren.

Ongeacht de specifieke condensator microfoon die u zoekt, zijn er een aantal modellen en types beschikbaar. Weten wat functies die u nodig hebt kan u helpen beperken uw keuzes om de juiste microfoon voor uw behoeften.