top 10 draadloze all-in-one inkjet printers van 2017

Het hebben van een multifunctionele printer bevrijdt je van het gebruik van afzonderlijke apparaten te printen, kopiëren, scannen en faxen. Maar zelfs deze printers nog kabels en draden, omdat je nog steeds om ze te verbinden met uw netwerk. Draadloze all-in-one printers bevrijden je uit het nest van de verwarde rat van de kabels die bij het aansluiten van uw printer op uw computer en een netwerkapparaat. Het enige wat deze alles-in-één draadloze printers nodig is macht, en kunt u al uw printbehoeften op uw computer te voltooien, zelfs zonder te worden in de kamer met uw printer.

De term draadloze verwijst naar meer dan alleen internet connectiviteit. Veel van de printers die we hebben getest kunt u rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat te drukken en zijn Google Cloud klaar, dat is een cloud storage service afgestemd op de behoeften van het bedrijfsleven ‘fit. De beste draadloze all-in-one printers, zoals de HP Officejet Pro, HP Photosmart en Epson WorkForce Pro zijn niet alleen goed voor het werk documenten, maar ze blinken ook bij het afdrukken van fraaie foto’s van uw computer of zelfs een geheugenkaart. Voor meer informatie over deze apparaten, kijk op onze artikelen over draadloze printers.

U wilt een printer die snel kan printen, scannen, kopiëren en faxen van uw items zonder in te boeten resolutie te vinden. We hebben gezocht naar printers die eenvoudig in te stellen met uw mobiele apparaten en het netwerk zijn, en welke ontwerpen die niet je rug stam te wijten aan het gewicht. Deze stand-alone printers zijn ontworpen om te fuseren met de steeds veranderende mobiele lifestyle.

Draadloze all-in-one inkjet printers helpen consolideren ruimte in uw huis of klein kantoor door het combineren van een printer, copier, scanner en fax in één eenheid. De draadloze mogelijkheden kunt u de extra touwen snijden en plaats de printer waar u maar wilt. Met de toegevoegde mobiele printmogelijkheden, deze printers zijn echt draadloos.