top 10 rijstkokers 2017

Perfect rijst gekookt op een fornuis heeft constante aandacht. Rice dat niet lang genoeg zal een harde, korrelige smaak wordt gekookt, terwijl de rijst te lang smaken zacht gekookt en laat een moeilijke ruimen baan daarna. Rijstkokers maken het bedienen van deze veelzijdige maaltijd basis. De meest fundamentele modellen maken het koken van rijst zo eenvoudig als het opgooien van een schakelaar. Meer geavanceerde rijstkokers kunt u zich aan te passen voor verschillende soorten rijst, van basis tot basmati perfect voorbereid kleverige rijst voor sushi. Houd in gedachten, rijstkokers zijn niet alleen voor het koken van rijst. Modellen zoals de Aroma 6-Cup Pot-Style, Zojirushi NS-TSC10 en Panasonic SR-DE103 kan worden gebruikt voor het koken van voedsel, zoals havermout of jambalaya, en zelfs voor het stomen van groenten of bakken.

Als je winkelen voor een elektrische rijstkoker, moet u aan de behoeften van uw huishouden te overwegen. Hoeveel rijst zal het hele gezin nodig? Moet u dit voor enige witte rijst, of bent u geïnteresseerd in andere granen? Denk aan de grootte, de pot ontwerp en de functies die u waarschijnlijk te willen zijn.

Rijst is een nietje in bijna elke cultuur, van Spaanse rijst en sushi rijst Arborio voor risotto. Een rijstkoker is een geweldige oplossing, je kunt genieten van verse, perfect gekookte rijst en waarderen het gemak van niet hoeven te blijven toezien op de pot.