de beste actie camcorders van 2017

Met duurzaam en weerbestendig buitenkanten, actie camcorders zijn de beste optie voor het vastleggen van extreme beelden in meedogenloze omgevingen.

De top performers in onze review zijn de GoPro HERO4 Silver, de Gold Award winnaar, de GoPro HERO4 Black, de Silver Award winnaar, en Drift Innovations Ghost-S, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 actie camera’s.

Actie camcorders, ook wel bekend als actie-camera’s of acties nokken, zijn compacte, robuuste videocamera’s die capture beeldmateriaal op plaatsen die conventionele videorecorders niet kan gaan. Of u nu een skydiver, surfer of muzikant bent, er is een actie-camera ontworpen om beelden van je vastleggen doen wat je liefde.

Action nokken verschillen van conventionele videorecorders op verschillende manieren. Ze zijn veel moeilijker, vaak met dikke schokbestendig exterieurs die zijn afgedicht om het water buiten te houden en uw camera goed functioneert, zelfs wanneer ondergedompeld. Ze hebben ook een veel breder gezichtsveld dan een traditionele video-camera, waarmee je alle actie in een foto te maken. De meeste actie camera’s schieten op een hogere framerates dan conventionele videocamera’s, die het mogelijk maakt om te vertragen beelden en benadrukken de actie in uw opnamen.

De apparaten die we beoordeeld verschillen in design features en beeldkwaliteit. Sommige camera’s zorgen voor een betere schok- en waterbescherming dan anderen, sommige bieden een breder gezichtsveld en een aantal zorgen voor snellere framerates voor nog langzamer slow-mo. Deze factoren, in combinatie met de resolutie, batterij-levensduur en het gemak functies, zoals ingebouwde Wi-Fi zijn precies wat je zou moeten overwegen als je de beste actie camera voor je kiezen.

Als je nog steeds niet zeker van precies wat deze specificaties betekenen of hoe ze te vertalen om te gebruiken in de echte wereld, verder te lezen onze diepgaande actie camera test hier of kijk op onze andere artikelen over de actie camcorders.

Alle actie-camera’s uit te voeren dezelfde basisfunctie – ze zijn allemaal duurzaam, te monteren en zijn voorzien van groothoeklenzen voor het vastleggen van alle actie in een enkel schot. Als deze basisfunctionaliteit is alles wat je zoekt, dan is er geen noodzaak om te besteden meer dan $ 100 op een actie camera. Daarvoor kunt u een camera als de SJCAM SJ4000 dat is waterdicht te krijgen, schiet HD-video en mounts naar bijna alles. Het is geweldig voor kinderen en volwassenen die gewoon niet van de hoogste kwaliteit video nodig.

Voor mensen die een beetje meer uit hun camera willen, maar de beste actie camera heeft de GoPro HERO4 Silver zijn. Hoewel het niet de ongelofelijke 4k / 30fps resolutie / framerate combinatie van de HERO4 Black model bogen op, het is niet traag, het aanbieden tot 2.7k met 30 frames per seconde. In aanvulling op deze, het bevat een ingebouwde touchscreen, dat u kunt gebruiken om het frame en bekijk uw foto’s. Tot voor kort, een scherm was iets dat de meeste GoPro gebruikers eenvoudig zonder deed, maar het nut van een ingebouwd scherm echt kan niet worden overschat.

Als u de best mogelijke beeldkwaliteit nodig hebt, ga met de GoPro HERO4 Black. Naast de eerder genoemde mogelijkheid om 4k video te schieten op 30 frames per seconde, de Black model beschikt ook over enkele van de hoogste framerates beschikbaar. In feite is het de enige camera op onze line-up die 120 frames kan vastleggen per seconde tijdens het fotograferen full 1080p HD-video. Helaas, er is geen preview-scherm om u aan shots.

Als u op zoek bent naar een beetje geld besparen, maar u wilt toch premium functies en een goed gemaakte, betrouwbare camera, check out de Drift Innovations Ghost-S. Deze camera biedt niet de beste resoluties en framerates, maar het biedt wel een full HD video met 60fps, 720p video bij 120fps en een ingebouwde preview-scherm om u te helpen opnamen te kaderen. Als je hebt geprobeerd een GoPro en besloten dat het niet voor u, dit is een goede optie.

Of u nu op zoek bent naar hoge kwaliteit video op te nemen in een persoonlijke film project vast te leggen of gewoon om wat herinneringen vast te leggen, is er een actie camera voor je. Bekijk onze matrix voor directe vergelijkingen van de functies en opnamemogelijkheden en lees onze individuele product reviews voor nog meer diepgaande productinformatie.