de beste e-encryptiesoftware 2017

Stuur beveiligde e-mails die compliance-eisen, alsmede de veiligheid verwachtingen van klanten te voldoen. Het gebruik van e-mail encryptie software en diensten, kan uw bedrijf versleutelde e-mails gemakkelijk verzenden.

E-mail beveiliging en encryptie software doet meer dan alleen e-mails te versleutelen. Afhankelijk van de oplossing, kunt u compliant e-uitzendingen te sturen, te dwarsbomen gegevensverlies, beveiligen bedrijfseigen informatie en inboezemen klantvertrouwen. Daarnaast opgelegd encryptie punten variëren van één-klik opties om op beleid gebaseerde encryptiemethoden afgedwongen. Hoewel een groot aantal industrieën in het verleden vereiste faxen van gevoelige informatie, vandaag de dag veel e-encryptie-diensten compliant versleutelde e-mail opties die zijn zelfs veiliger dan de traditionele faxen en veel handiger.

Beyond e-mailbeveiliging, beveiligde e-mail software biedt ook hulpmiddelen om te helpen met compliance, juridische vragen en tracking. De beste e-mail security-software biedt een beheerconsole, compliance rapporten, sorteerbaar e-mail logs, e-mail trackers, e-mail vervaldata, en archivering technologie. Velen zijn ook compatibel met alle e-types, DLP filters, beveiligingssoftware en mobiele e-mail.

Voor meer informatie over wat e-mail security diensten kunnen aanbieden kijk op onze best beoordeelde producten te leren. Zie HP SecureMail, als u op zoek bent naar e-mail encryptie te integreren met uw gevestigde zakelijke toepassingen. Voor uitzonderlijk gebruiksgemak van admin tot ontvanger, zien DataMotion. Als u op zoek bent naar DLP gereedschap in combinatie met e-mail encryptie, zie Proofpoint. Voor meer informatie over e-mail encryptie te leren, zie onze artikelen over e-mail encryptie software.

De eerste overweging met e-mail security-software is de encryptie-punt. Kleine bedrijven kunnen werknemers om te bepalen welke e-mails moeten worden gecodeerd vertrouwen. In deze situatie, zal een desktop of cloud-gebaseerde oplossing te werken. Andere bedrijven kunnen profiteren van het verwijderen van de beslissing van de werknemer door het gebruik van op beleid gebaseerde filters. Dit versleutelt e-mails nadat ze het bureaublad van de werknemer op het punt waar ze via de mail server, gateway, apparaat of web portal gaan, op basis van het beleid van filters van uw bedrijf te verlaten.

Andere overwegingen zijn de integraties en compatibiliteit die u nodig heeft, zoals Outlook plug-ins, mobiele telefoon e-mailen, e-mail protocollen en archivering methoden. U zult ook willen een oplossing die de encryptiemethoden uw bedrijf en klanten vereisen biedt te kiezen. De meeste diensten ondersteunen OpenPGP en S / MIME encryptie-methoden en bieden toegang tot andere vormen van e-mailbeveiliging, zoals AES en certificaten indien gevraagd. Een andere overweging is de ontvanger te verbeteren. U wilt op zoek naar een beveiligde e-mail oplossing die een eenvoudige en snelle manier voor uw klanten en afnemers toegang tot beveiligde berichten biedt.

Hier zijn de criteria die we gebruikt om te vergelijken e-mail encryptie software

Tenzij u alleen encryptie software nodig heeft voor een zetel, zal u wilt uw aandeel van het onderzoek doen voordat contracten met een e-mail encryptie-service. Wij stellen voor dat u kennisnemen van onze recensies, identificeren uw top drie kandidaten en vervolgens contact opnemen met die bedrijven voor een offerte op maat. Hun sales teams en account managers moeten in staat zijn om u te helpen de beste methode te identificeren voor het verstrekken van de aard van de e-mailbeveiliging die het beste zou werken voor uw bedrijf en de wettelijke vereisten.