de beste OCR-software van 2017

Optical character recognition software wordt geleverd in een verscheidenheid van pakketten. De besten zetten scans, aangemaakte bestanden en tekst-gebaseerde afbeeldingen in doorzoekbare PDF-documenten, bespaart u de tijd van de re-creëren van hen.

De top performers in onze review zijn Nuance OmniPage 18, de Gold Award winnaar; Adobe’s Acrobat Pro DC, de Silver Award winnaar, en ABBYY FineReader Professional, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een software om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Waarom gebruik OCR-software?

Optical Character Recognition (OCR) software converteert uw PDF-bestanden, scans en andere afbeeldingen naar doorzoekbare documenten en bespaart u de tijd van het hebben om tekst opnieuw te typen en opnieuw creëren van documenten. Echter, voordat u OCR-software te kopen, zorg ervoor dat je het nodig hebt. Top Tien Reviews heeft verschillende beoordeling opstellingen voor software of producten die u al eigenaar is gemaakt, en de meeste van hen zijn onder andere OCR-functionaliteit.

Als u een redelijk nieuwe scanner, bijvoorbeeld, de software vrijwel zeker kunt uw scans, PDF’s of afbeeldingen van tekst om te zetten naar doorzoekbare documenten. Beoordelingen Top Tien heeft ook een beoordeling lineup dat document management systemen voorzien en OCR-functionaliteit is meestal een onderdeel van deze systemen. Bovendien, als u software die documenten in PDF-bestanden converteert, en kunt u maken, bewerken, combineren en PDF-bestanden te veranderen in andere bestandstypen hebt gekocht, kunt u ook hebben al toegang tot de optische tekenherkenning je nodig hebt.

OCR herkenning heeft een lange weg afgelegd sinds haar oprichting in de vroege jaren 1990. De technologie, herkent karakters nauwkeuriger en herkent hen in verschillende talen. OCR is nu ook in staat om re-creëren van originele lay-out ontwerpen, kleuren en lettertypen van uw documenten ‘. Bovendien kan de beste OCR-toepassingen nu gebruik maken van een afbeelding van een document gemaakt met een mobiele telefoon of tablet, te repliceren en maken het doorzoekbaar.

OCR-software: Hoe We testten, What We Found

De belangrijkste en tijdbesparende eigenschap van OCR-software is de mate waarin deze het originele document en hoe nauwkeurig verdubbelt zij de tekst weerspiegelt. Hoewel nauwkeurigheid percentages vaak worden gegeven door de fabrikanten, we renden tests om onze eigen nauwkeurigheid telling te bepalen voor deze OCR-software beoordeling. In één test, we gewoon liep een pagina van eerder gescande Times Roman tekst door elke toepassing en bepalen hoeveel tekens nauwkeurig werden omgezet. In een andere test, namen we een één-pagina flyer met de tekst in verschillende fonts, meerdere foto’s en een tafel, die ons in staat om de nauwkeurigheid karakter te beoordelen bij de behandeling van een meer complexe pagina. Voor een derde test, gefotografeerd we dezelfde folder op een slimme telefoon, gedownload naar de computer en keek naar de juistheid ervan.

We vonden dat Nuance OmniPage 18 en Adobe’s Acrobat Pro DC, scoorde het best in deze tests in het algemeen. ABBYY FineReader Professional deed uitzonderlijk goed toen we gemeten algehele nauwkeurigheid, maar gleed uit een beetje in onze gemak van het gebruik testen. ABBYY PDF Transformer, Soda PDF Pro + OCR en Nuance PaperPort Professional deden ook uitzonderlijk goed op de nauwkeurigheid scores. De rest van onze Top Tien Reviews deed het goed, maar niet zo goed als deze.

Waar mogelijk, Top Ten Reviews beoordeelt alle producten en diensten in de hands-on tests die zo dicht de ervaringen die je zou moeten simuleren mogelijk als een typische consument. De bedrijven hadden geen inbreng of invloed op onze testmethoden, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. Bovendien werden de resultaten van onze bevindingen niet verstrekt aan de bedrijven vóór publicatie.

Top Tien Reviews biedt u een side-by-side vergelijking van een verscheidenheid van OCR-software pakketten. Hoewel elk pakket bevat de OCR-functie, een aantal rechtstreekse uw scanner, terwijl anderen vooral werken met PDF-documenten en eerder gescande afbeeldingen. Sommige hebben andere functies in aanvulling op OCR, en anderen zijn vooral gericht op het omzetten van uw papieren bestanden in doorzoekbare elektronische documenten. Daarnaast kunt u een aantal artikelen over OCR-software op onze site te vinden.

OCR-software: Onze Verdict & Aanbevelingen; De beste, meest uitgebreide OCR-software pakketten die we hebben laten u toe om uw taken snel en eenvoudig te realiseren. Ze zorgen voor een bijna perfecte OCR-nauwkeurigheid, met behoud van de oorspronkelijke lay-out, en een grotere verscheidenheid aan functies dan ooit tevoren. OCR-functionaliteit komt momenteel als stand-alone software of als onderdeel van een groter document management pakket. De beste pakketten bespaart u tijd en geld, terwijl het geven van je elektronische, doorzoekbare toegang tot uw documenten gekopieerd.

De best presterende pakketten in onze OCR-software beoordeling bevatten OmniPage Standard 18 door Nuance Communications Inc., Adobe Acrobat Pro DC en FineReader Professional door ABBYY. Deze programma’s meer dan voldoen aan de criteria die we getest en beoordeeld. Afhankelijk van uw behoeften, kunnen anderen op onze line-up de perfecte pasvorm voor uw bedrijf. Wij nodigen u uit om onze bevindingen te lezen over de sterke en zwakke punten van elk van onze Top Tien Reviews optical character recognition software pakketten.