de beste web analytics

Is uw website ontgroeid de grenzen van vrije web analytics? Deze bovenste plank producten bieden uitgebreide meetinstrumenten die complexe gegevens te verzamelen over de website verkeer en te vertalen naar bruikbare rapportages.

Uw klant heeft een jeuk en uw website moet in staat zijn om die jeuken krabben. Precies te weten hoe dat te doen is de sleutel tot het krijgen van bezoekers om actie te ondernemen op uw site. U kunt informatie verzameld van web analytics gebruiken om inkomsten uit pay-per-click advertising te maximaliseren, het verbeteren van click-through op e-mail campagnes, of zelfs het verhogen van uw zoekmachine ranking. De mogelijkheden zijn eindeloos.

In zijn meest elementaire vorm, web analytics controleert verkeer op uw website. De verzamelde informatie kan je laten zien wie uw bezoekers zijn, waar ze vandaan komen, wat ze deden op uw site, hoe lang ze zitten rond, waar ze uw site, enz. Verlaten de beste web analytics programma’s kan je dit vertellen, en vervolgens een aantal . Ze kunnen ROI op basis van campagne doelen te berekenen en bewaken social media sites zoals Twitter en Facebook voor gepraat over uw merk.

Dus waarom zou u geïnteresseerd in deze informatie zijn? Nou, de enige reden dat uw website bestaat is om iemand om een ​​bepaalde actie gevraagd. Deze actie kan maken van een aankoop, het klikken op een link, het lezen van een artikel, het verwijzen van een vriend; wat dan ook. Hoe weet u of uw site voldoet aan dat doel? Kunt u efficiënter en effectiever uw doelen te bereiken? Heeft u nodig hebt om je game plan te veranderen? Niet gissen naar deze antwoorden, weet ze.

Het grootste voordeel van web analytics is het hebben van de informatie die u nodig hebt om betere beslissingen te nemen over uw website.

Web analytics is in wezen de studie van de website bezoeker gedrag. Het maakt niet uit welke oplossing je hebt besloten om te gebruiken, wilt u de mogelijkheid om de verzamelde informatie op geen enkele manier je past categoriseren. U wilt ook een groot deel van de abstractie, zodat u zich kunt concentreren op de belangrijke dingen zonder te vechten door middel van de rommel. Aan het eind van de dag wilt u informatie die specifiek op maat voor uw website / bedrijf. Al het andere is gewoon huisvuil.

Producten die op deze site zijn allemaal in staat om het toezicht ten minste 500.000 pageviews per maand. Als uw site minder verkeer ontvangt dan dit raden wij je kijkt naar de beoordeeld op onze Website Traffic Statistiek Dienst review site producten.

Wanneer u op zoek bent naar een web analytics oplossing, hier zijn een paar dingen te overwegen

Als je combineren elk van deze categorieën je eindigen met een web analytics oplossing die is zeer uitgebreid, gebruiksvriendelijk en kostenbesparend. Wanneer het succes van uw website, en eventueel uw bedrijf op het spel, is het uiterst belangrijk om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Zoals je kunt zien op de product-matrix, de meeste van deze producten aan te bieden veel van dezelfde functies. De functies strijd in de web analytics markt is vrijwel voorbij. Nu is de uitdaging is het analyseren van de complexe gegevens die door deze programma’s verzameld en presenteren op een manier die is actiegericht. Deze informatie moet gemakkelijk te begrijpen door marketeers, CEO’s, IT-professionals … vrijwel iedereen.

Een aantal van de bedrijven die we beoordeeld voor deze website bieden een ongelooflijke hoeveelheid informatie op een zodanige wijze dat een gemiddeld persoon die hij kan begrijpen. De top kanshebbers zijn grafische gebruikersinterfaces die het giswerk uit te maken van web analytics, en bieden een schijnbaar onbeperkt combinatie van rapporten die eenvoudig te genereren en gemakkelijk te begrijpen zijn ontwikkeld. Bekijk onze artikelen met betrekking tot web analytics, evenals de reviews van onze top-ranked producten, Coremetrics, Omniture SiteCatalyst en WebTrends.