de online backup diensten voor het bedrijfsleven in 2017

Ter bescherming tegen defecte apparatuur en menselijke fouten, back-up zakelijke gegevens is een must. Online services toevoegen van een laag van de veiligheid in geval van brand of andere ramp. Lees ons overzicht van de top-ranked online backup diensten.

De informatie die u vertrouwen op om uw dagelijkse operaties die – van belasting en salarisadministratie cijfers klant en vendor bestanden – is essentieel voor uw vermogen om uw bedrijf in bedrijf te houden. Als je aan een plotseling verlies van al die vandaag informatie te ervaren, hoe zou u herstellen? Nog belangrijker, heb je een vangnet dat snel en betrouwbaar uw verloren gegevens kan herstellen?

Zakelijke online backup-diensten bestaan ​​om dat vangnet te bieden. Maar niet alle diensten zijn gelijk gemaakt, en niet bieden allemaal hetzelfde niveau van dienstverlening tegen vergelijkbare prijzen. Sommigen beweren onbeperkte opslagcapaciteit bieden, maar doen dit alleen voor de individuele persoonlijke plannen. Anderen controleren uw bandbreedte gebruik en vereisen dat u om te upgraden naar duurdere business plannen met de beperkingen definitieve opslag als ze bepalen u gebruik maakt van uw account voor zakelijke doeleinden.

Temidden van deze verwarring, is het een wonder dat veel bedrijven nog steeds niet een cloud-gebaseerde back-up systeem gekozen? Als dit u beschrijft, lees dan verder. We voerden uitgebreid onderzoek en hebben geïdentificeerd OpenDrive for Business, CrashPlan Pro en Backblaze voor het bedrijfsleven als de top drie beste zakelijke online backup-diensten beschikbaar. Voor meer informatie, lees onze andere artikelen over cloud-based business backup diensten.

Als je een bedrijf te bedienen, moeten online business data backup zijn onder uw fundamentele zorgen, ongeacht de omvang van de onderneming of de hoeveelheid informatie die u huis aan uw computers. De volgende zijn de belangrijkste dingen te zoeken bij het vergelijken van zakelijke backup diensten.

Zakelijke backup-diensten niet hoeven te zijn als de verzekeringspolis je nooit hopen te oefenen. In aanvulling op de bescherming van uw bedrijfskritische data, velen ook u te voorzien van nuttige beheertools die u kunnen helpen workflow beheren en de dagelijkse operaties die soepeler. Zorg ervoor om te kijken naar alle functies die een service biedt voor het maken van uw uiteindelijke beslissing.