de beste productiviteit mac software

Mac productiviteit software kunt u creëren, beheren en alle taken in uw huis en werk te plannen.

Mac productiviteit software helpt u beter te organiseren van uw drukke leven en beheren van uw to-do lijst. Voorbij zijn de dagen van het opzetten van waarschuwingen in iCal of het schrijven van een lijst. Organisatorische software voor Mac, kun je op de hoogte blijven van al je belangrijke taken. Zorg ervoor dat een bezoek aan onze leercentrum voor meer artikelen over Mac productiviteitssoftware.

Gedurende de dag, velen van ons werken of het doen van dingen in huis, en meestal eindigen we met te veel to-do items die moeten gedaan krijgen, hetzij onmiddellijk, later op de dag of morgen. Tuurlijk, kunt u handgeschreven of typ een lijst, of probeer en het opzetten van je Mac iCal om u te waarschuwen voor een taak, maar wat als je verlaat de lijst in uw auto, of uw MacBook op het aanrecht?

Dat is waar Mac productiviteit software komt in. De apps kunnen gebruikers toe te voegen in hun to-do items, zoals eieren te kopen, klaar bent met een dagelijks verslag en ga zo maar door. Van daaruit kan de to-do’s worden georganiseerd en beheerd door belang, waar het voor (werk, persoonlijke), vervaldatum en nog veel meer.

Er zou ook een optie om een ​​project, waarbij gerelateerde taken en taken kan helpen om u op koers te houden creëren. Dit kan zakelijke, zoals een high-profile nieuwe reclamecampagne, iets persoonlijks, zoals de planning van een feest of bruiloft.

Zoals we al eerder zei, hebben onze digitale leven vervagen tussen thuis, persoonlijk en werk. Het kan zijn dat de eieren en melk te kopen op weg naar huis, maar je moet ook ervoor zorgen dat u niet vergeten om uw dagelijkse rapport voltooid voordat 17:00, of misschien een huiswerkopdracht voor de universiteit.

Dan is er de zaterdag voetbalwedstrijden uw zoon speelt in, plus de praktijk tijdens de week, maar je baas heeft je nodig om kantoorartikelen halen voordat het werk morgen. Het kan overweldigend geworden om alles te onthouden, maar de Mac-productiviteitssoftware apps helpen het beheer van al die to-dos.

Er zijn een aantal belangrijke punten die elke Mac productiviteitssoftware app zou moeten hebben. Onze top drie producten, Cultuur Code Things, The OmniGroup’s OmniFocus en TaskPaper Hog Bay Software hebben al deze functies, en nog veel meer, waardoor het gemakkelijk is om uw taken gedaan.

Samenvatting; Mac productiviteit software helpt u op de hoogte blijven van al uw to-do lijsten, zowel thuis als op kantoor. Vergeet nooit een deadline op het werk, van je dochter dansoverweging of op te pikken eieren en melk uit de winkel. Persoonlijke productiviteit software voor Mac helpt nemen de stress uit het organiseren van uw tijd om uw taken gedaan.