nieuwste business & finance beoordelingen

Afhandeling van uw zakelijke en financiële diensten online mogelijk maakt handig, real-time toegang tot uw aandelen, leningen en bankgegevens. Onze zakelijke en financiële beoordelingen identificeren van de beste keuzes voor uw geld.

International forex brokers bieden een hoge leverage-trading accounts voor de wereldwijde handelaren. Meer informatie over de diensten die u helpen om in deze markt.

Niet iedereen wil op de harde manier leren. Aandelenhandel simulatoren kunt u leren van de beurs en veilig trading strategieën in een virtuele omgeving te testen zonder gevaar voor echt geld.

Leer hoe u stuiver voorraden te kopen door te kiezen voor een gerenommeerde beursvennootschap. Wij geven u het overzicht over wat te zoeken bij het kiezen van een cent effectenmakelaar.

Payroll is een belangrijke taak voor een bedrijf, maar het hoeft niet je hoofdpijn geven. Online payroll services helpen u eenvoudig en efficiënt uw loonadministratie te verwerken zodat deze nauwkeurig en altijd op tijd klaar is.

Vergeet contant geld en cheques. Peer-to-peer betaling apps kun je sturen en gemakkelijk en elektronisch geld te ontvangen van vrienden en familieleden.

Op zoek naar een manier om die arbeidsintensieve of eenmalige projecten snel en goedkoop gedaan te krijgen? Crowdsourcing kunt u verbinding maken werknemers freelance over de hele wereld.

Zakelijke contract diensten stellen bedrijven van elke omvang om ervoor te zorgen dat er een contract is onderhandeld, opgesteld, beoordeeld en beheerd op een manier die hun records belangen weerspiegelt zonder daarvoor flinke juridische kosten.

Accountants en boekhouders bieden full-en part-time diensten in verschillende aspecten, zoals het balanceren van de grootboeken en het voorbereiden van de belastingen, zodat u zich kunt concentreren op het deel van uw bedrijf je liefde.

Zakelijke ISP’s kunt u zakelijke kwaliteit internet service te gebruiken met functies waaronder het beheer, het delen van content en beveiliging. Krijg een snelle upload en download snelheden en een beveiligde verbinding.

Net Promoter Score diensten te identificeren uw trouwe klanten en bepalen hoe ze bereid zijn om uw merk te promoten bij hun familie en vrienden. Meer informatie over hoe dit systeem kan werken voor uw bedrijf.

Water leveringsdiensten levering veilig drinkwater aan uw huis of bedrijf. Met waterkoelers en gebotteld water levering opties kunt u veilig drinkwater te krijgen zonder een filtersysteem.

Pensioen beleggingsmaatschappijen helpen groeien rijkdom en beheren tijdens het pensioen. Meer weten over een aantal pensioen stevige opties en hoe je een bedrijf dat is een geschikt is voor u selecteert.

Restauratie schade en schoonmaak diensten zijn een noodzaak wanneer uw woning is beschadigd. Services kan u helpen uw huis te herstellen van water en structurele schade als gevolg van bosbranden, stormen en natuurrampen.

Social media customer service kunt u de klantenservice te bieden door middel van sociale platforms, service te integreren direct in uw bestaande platforms.

Bitcoin uitwisseling kunt u platte valuta, zoals dollars en ponden, voor Bitcoin en een aantal andere cryptocurrencies verhandelen. Inzicht in het proces is een voorwaarde voor het kopen en verkopen van Bitcoins.

PaaS-programma’s kunnen bedrijven geven de app ontwikkeling hulp die ze nodig hebben. Lees meer over het winkelen voor PaaS-programma’s hier.

Online IT-opleiding kan u helpen om een ​​opleiding te voltooien of verbeteren van uw professionele vaardigheden. Meer informatie over welke opleidingen zijn voor u.

Het starten van een eigen bedrijf is een spannende ervaring die wordt geleverd met complexe financiële, juridische en het beheer betreft. DIY business plannen u helpen uw zakelijke structuur en plannen te organiseren voor toekomstige behoeften.

DAAS kunt u cloud en virtuele desktops te gebruiken om toegang tot uw servers, software en hardware. Hierdoor kunt u geld besparen op hardware en biedt direct toegang tot al je apps en programma’s van de cloud.

Telepresence technologie verandert de manier waarop bedrijven kunnen werken door het verstrekken van de hulpmiddelen die nodig zijn voor een flexibele en naadloze externe samenwerkingen. Ontdek meer over telepresence en wat zij hier kan bieden.

Enterprise VPN-diensten aan te sluiten meerdere systemen en remote terminals met elkaar door middel van een privé-kanaal via internet. Dit vergroot de toegang tot netwerken, terwijl het verbeteren van hun beveiliging.

Het is niet altijd eenvoudig om de beste financiering voor uw commercieel vastgoed behoeften. Commerciële hypotheekmakelaars weet dat de financiële wereld en kan u helpen om een ​​goede deal voor de lening of financiering je nodig hebt.

Portable lading containers zijn een gemakkelijk en veilig alternatief voor het inhuren van een verhuisbedrijf.

The Home Affordable herfinancieren Program (HARP) werd opgericht om huiseigenaren die zich ondersteboven op hun hypotheek hebt gevonden te helpen. HARP leningen laten huiseigenaren die niet in aanmerking komen om over te schakelen herfinancieren naar een lagere rente lening.

Je hoeft niet te gaan door de banken door middel van gaten in de financiering te krijgen. Bridge leningen zijn een niet-traditionele methode voor uw bedrijf te financieren totdat u een oplossing op lange termijn te vinden.

Apparatuur financiering kan een geweldige manier om de fondsen voor nieuwe apparatuur van alle soorten, van informatietechnologie naar vliegtuigen zijn. Het is belangrijk om elk van de opties te onderzoeken alvorens te beslissen welke het beste is voor jou.

Crowdfunding platform sites kunt u uw eigen crowdfunding site te maken. Opties zijn onder andere sites die zich richten op het eigen vermogen crowdfunding en sites die geen beperkingen hebben. Meer informatie over het maken van uw platform hier.

Equity crowdfunding stelt beleggers in staat om bij te dragen aan uw fondsenwerving doelen, en in ruil daarvoor ontvangt het eigen vermogen in uw bedrijf, hetzij als aandelen of een deel van uw verkoop voor een vooraf bepaalde tijd. Meer informatie hier.

Als u niet in aanmerking voor een conventionele lening of de tijd hebben om toe te passen voor een, kan een alternatief voor zakelijke lening uw kleine bedrijf te voorzien van de financiering je nodig hebt. Hier is wat u moet weten over deze leningen.

Online fondsenwerving is een geweldige manier om geld in te zamelen om persoonlijke redenen of als een non-profit organisatie. Het is belangrijk om te kijken naar alle van de mogelijkheden van fondsenwerving sites om de juiste pasvorm te halen voor je.

Omgekeerde hypotheken kunt u gebruik maken van uw home equity en contant geld of een kredietlijn die kan worden gebruikt voor medische kosten, thuis reparaties of als een tweede bron van inkomsten te ontvangen.

Zakelijke telefoon services kunt u spoor van elke oproep die in uw werk komt te houden. Meer informatie over het vinden van de juiste telefoon service voor uw bedrijf.

Video conference diensten kunnen u helpen verbinden met je medewerkers en klanten. Leer hoe je de beste service voor uw bedrijf te vinden.

Cryptocurrencies zijn valuta’s die automatisch worden gegarandeerd door de computers van de gebruikers, in plaats van door een centrale regering. Ze kunnen online betalingen te vereenvoudigen en te bevorderen financiële onafhankelijkheid van een staat.

Aansprakelijkheid verzekering beschermt uw bedrijf als het onverwachts gebeurt. Vele factoren gaan in de beslissing welke het beleid goed is voor u en uw bedrijf is. Het is belangrijk om te leren wat te zoeken.

Herfinanciering van uw leningen voor studenten kan ze beter beheersbaar te maken. Herfinanciering kunt uw leningen meer kosten-effectief op de lange termijn te maken. Tal van programma’s bestaan ​​om u te helpen door het proces.

Met functies voor zowel uw medische facturering en planning te behandelen, kan de medische facturering software vergoeding van uw praktijk te verbeteren.

Employment screening diensten kunnen u helpen als je beslissingen over wie in te huren voor uw bedrijf te maken. Deze diensten kunt u toegang tot vele verschillende rapporten en tests die uiteindelijk uw verhuren beslissing van invloed te geven.

Logeren gehydrateerd is een basisbehoefte, maar het hebben van een waterkoeler in het kantoor is een luxe. Zie de beste waterkoelers op de markt en een pick-up voor uw toegewijde medewerkers.

Persoonlijke crowdfunding sites kunt u campagnes te maken om fondsen te werven voor de facturen, droom vakanties of creatief project als je niet wilt nemen en terug te betalen een lening. Meer informatie over persoonlijke crowdfunding hier.

Met all-in-one functies die uw planning en facturering te behandelen, kan de medische praktijk management software de efficiëntie van uw praktijk te verbeteren.

Verspil geen tijd het maken van belangrijke beslissingen voor uw bedrijf zonder al van de gegevens. Bij gebruik van een business intelligence-software, worden uw gegevens op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Mobiele portemonnee apps beloven gemak en veiligheid, en vele bieden een groot aantal extra functies, zoals coupons en andere extraatjes. Hier is wat je moet weten over de beste mobiele portemonnee op de markt.

Met zoveel pensionering opties beschikbaar, het kiezen van de juiste kan men nogal overweldigend zijn. Wij helpen u beslissen of een IRA voor u geschikt is, en welke het beste zou zijn.

Peer-to-peer leningen zijn een haalbare optie is voor zakelijke of persoonlijke leningen als u niet in aanmerking komen voor of kiezen voor een bank niet te benaderen voor de fondsen. Lees onze recensies van P2P lening aanbieders om meer te leren.

Zoek de kleine zakelijke lening die het mogelijk maakt uw bedrijf te gedijen. Hier is wat je moet weten over SBA 7 (a) leningen, met inbegrip van tarieven, voorwaarden, de aanvraagprocedure en de typische kosten.

Met externe medewerkers, hoge onroerend goedprijzen, veranderende regelgeving en verloren papierwerk, het beheer van documenten kan een hoofdpijn. Documentscanservices zetten papierwerk tot elektronische bestanden, bespaart tijd, ruimte en geld.

Docufree is een nationaal bedrijf dat uw documenten, ongeacht scant waar u zich bevindt. De basis, prijs-by-the box scannen van documenten service geeft u een uitstekende functies in een flat-fee-pakket. Docufree biedt ook een groot aantal extra scanopties. Het bedrijf verdient our Top Tien Gold Award voor de waarde ervan, professionele expertise en veilige processen. Met opties vanaf pick-up of verzending naar gecertificeerde document vernietiging, Docufree maakt het gemakkelijk om papierloos te gaan. “,” Review_verdict “:” Functies zoals veilige scheepvaart en document voorbereiding te maken Docufree’s basisaanbod een geweldige manier om papierloos te gaan.