top 10 zwemspa’s van 2017

Een zwemspa brengt de vrijheid en het plezier van open water zwemmen recht om uw huis. Met standaard-sized modellen die zijn slechts 15 voet in lengte en minder dan 8 voet breed, ze zijn ontworpen om te passen in elke tuin, terras of recreatiegebied en kan binnen of buiten gebruikt worden. Ze beschikken ook over een breed scala aan optionele gegoten schelpen en aantrekkelijke kasten die u in staat stellen om ze te installeren in een aangepaste dek of laat ze als een vrijstaande eenheid boven de grond of in de grond.

Wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals zwemmen, oefening, revalidatie en ontspanning, modern zwemspa’s genereren een constante water stroom die een bepaald niveau van directionele weerstand creëert. Dit wordt bereikt door op of van voren trekken water naar de achterkant van de kuip. Voor meer informatie, bekijk onze artikelen over zwemspa’s.

Zwemspa’s worden aangedreven met behulp van een van de drie types van de waterstroming of stroom: straalaandrijving, roterende paddlewheels en een propeller. Elk type biedt unieke voordelen, maar afhankelijk van uw beoogde gebruik – en of je een serieuze sporter of iemand die gewoon op zoek naar een aantal informele oefening en plezier bent – een type waterstroom kan beter voor je dan een ander te werken. Elk type waterstroom wordt behandeld in detail beschreven in de Swim Current section.

Hoewel elk merk biedt zijn eigen scala aan soorten en maten, zul je meestal vinden kuuroorden die passen in een van de vier categorieën op basis van de lengte. Nogmaals, afhankelijk van uw bestemming en het aantal mensen die je wilt tegemoet te komen, de grootte van invloed op de functionaliteit van uw bad. In feite is één type zwemspa (de 10 tot 11 voet lengte) eigenlijk niet geschikt om te zwemmen helemaal niet, maar daarover meer in de Types & Gebruikt onderstaand gedeelte.

Met isolatie, zwemmen spa’s zijn ook populair voor de kosten-effectieve werking, vooral in vergelijking met een volledige zwembad of hot tub. In feite, sommige merken rapporteren operationele kosten zo laag als $ 2 per dag. En hoewel we naar specifieke prijzen info verdiepen later op, het is vermeldenswaard dat de kosten van een zwemspa is vaak de helft van die van een standaard zwembad. Gemiddeld kunt u verwachten om $ 8.900 te besteden aan $ 23.000 voor een zwemspa versus $ 21.000 tot $ 45.000 voor een zwembad (niet met inbegrip van het dek).

Dit Buyer’s Guide behandelt alles wat u moet weten over zwemspa’s, met inbegrip van

Nadat u de informatie hebt opgezogen, vergeet dan niet in te vullen onze gratis aanvraagformulier. Het verbindt u met gekwalificeerde dealers in uw omgeving die eventuele bijkomende vragen kunnen beantwoorden en u helpen kiezen voor de beste model voor uw situatie.

Zwemspa’s kunnen in bijna elke locatie (bepaalde minimale ruimtevereisten) omgeving gebruikmaken van een elektrische verbinding (50 tot 60 ampère is een gebruikelijke eis) geïnstalleerd. Spa fabrikanten produceren verschillende soorten spa’s ontworpen voor verschillende niveaus van lichamelijke activiteit, hydrotherapie, lichte oefeningen, of zwemmen, maar de meeste spa’s passen in een van de vier categorieën op basis van de lengte van het zwembad zelf. Deze lengte grenzen bepaalde activiteiten in sommige situaties, daarom is het belangrijk om een ​​goed begrip van uw verwachtingen en behoeften voor de afwikkeling op een bepaalde pool lengte over of underbuying voorkomen.

De vier categorieën van Swim Spas, In het algemeen, zwemspa’s die passen in drie van de vier categorieën kunnen worden gebruikt voor continue zwemmen (soms aangeduid als open water zwemmen). Ze bieden verschillende dieptes om comfort te bieden, gemakkelijk geschikt voor meer mensen, indien gewenst, en worden gebouwd om het volledige scala van fitnessapparatuur die momenteel beschikbaar zijn te accepteren. Deze spas maatregel ten minste 12 voet lang en uit te breiden tot 21 voet lang.

De enige zwemspa’s niet bedoeld zijn om te zwemmen die het meten van 10 tot 11 voet. Deze zijn vooral bedoeld om de verschillende vormen van lichaamsbeweging te bieden en zijn gebouwd om een ​​uitgebreid aanbod van apparatuur, in het bijzonder onder water loopbanden, roeimachines tegemoet te komen, trekt u bars en weerstand bands.

Met deze toepassingen in gedachten, hier is een overzicht van hoe de vier verschillende lengtes te vergelijken, met inbegrip van de primaire krachten die inherent zijn aan elkaar als individuele functies die de ervaring te verbeteren en uit te breiden bruikbaarheid

Bij het vergelijken van zwemspa’s, aandacht besteden aan de onderdelen en componenten – het type filter, het zwemmen stroom, en de shell, bijvoorbeeld. Deze factoren zullen beïnvloeden hoeveel geld je uiteindelijk besteden aan uw zwemspa, hoeveel u en anderen genieten van het zo goed als hoeveel tijd en moeite die u zult besteden instandhouding ervan als je eenmaal hebt gekocht.

Hier zijn een aantal items om te zoeken naar

Zoals vermeld in de inleiding, kan een zwemspa minder dan de helft van die van een standaard zwembad kosten. Maar de lengte, het type en de installatie kunt kiezen hebben een duidelijke invloed op het prijskaartje, bewaren. De volgende items in het achterhoofd bij het vergelijken van modellen en dealers

Zwemspa’s combineren de functionaliteiten van een olympisch zwembad en een hot tub, het leveren van fitness en ontspanning op een fractie van de kosten. Ze kunnen gemakkelijk om te werken in een plattegrond en kan in vrijwel elke locatie worden geïnstalleerd: binnen of buiten, boven de grond of in de grond. Plus, met lage operationele kosten en een ingebouwde in energie-efficiëntie, huis zwemspa’s zijn veel meer betaalbare en duurzame dan hun full-sized zwembad tegenhangers, waar je van het beste van beide werelden.

Om een ​​dealer in uw omgeving vertrouwd met uw specifieke zwemmen spa behoeften, vul de vragenlijst aan de bovenkant van de pagina, of ga naar onze zuster-site, BuyerZone, samen te hangen met gerenommeerde dealers in uw omgeving.