de beste online fax services 2017

De top performers in onze online fax service beoordeling zijn RingCentral Fax, de Gold Award winnaar, MetroFax, de Silver Award winnaar, en, Nextiva Fax, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een service aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze 10 diensten.

Fax machines zijn snel verouderd, vooral met meer en meer documenten steeds elektronische in plaats van papieren dossiers. Echter, er zijn nog steeds veel gevallen waarin gefaxte documenten nodig zijn, met name in sectoren die moeten documenten ondertekend en tijdstempel, zoals met juridische, financiële, banken en medische voorzieningen. Online fax diensten nog steeds de mogelijkheid om te sturen en cruciale gefaxte documenten in een digitaal formaat dat nog steeds wettelijk wordt erkend en bindend te ontvangen. Bovendien, online fax programma’s kunt u bestanden die te groot zijn om te sturen via de traditionele e-mail zijn te verzenden.

Al het internet fax diensten op onze line-up hebben een online portal voor het verzenden en ontvangen van faxen. Sommige bieden u een aangewezen app die kunt u faxen verzenden en ontvangen via uw smartphone of tablet. Een paar hebben een fax-to-email service tool die is geïntegreerd met uw Microsoft Outlook-account en kunt u op dezelfde manier als het verzenden en ontvangen van e-mail te verzenden en ontvangen van faxen in veel. Dit veel flexibiliteit kunt u verzenden en digitale documenten te ontvangen, zonder terug te keren naar het kantoor of stand door een faxapparaat.

Verschillende onderzoeksinstellingen die zijn gespecialiseerd in kleine zakelijke praktijken en opkomende technologieën schatten dat een klein bedrijf stuurt ongeveer 150 pagina’s van faxen per maand. Gezien de kosten van de inkt, papier, onderhoud en een speciale telefoonlijn voor faxen, fax diensten online kan eenvoudig opslaan van uw bedrijf rond de $ 45 per maand als u een kleine, standaard fax en een paar honderd gebruiken als je een grote, multifunctionele machine te gebruiken.

Gemiddelde maandelijkse kosten; De beste online fax diensten die wij beoordeeld in het algemeen kosten rond de $ 10 per maand voor de basis, goedkope faxen service plannen. De meeste vereisen geen setup fee, en vele bieden een maandelijkse pagina volkstuin ruim boven de geschatte 150 faxen per maand. Verschillende fax bedrijven geven een vast bedrag van faxen die je kunt delen tussen inkomende en uitgaande faxen. Degenen die een bepaald aantal pagina’s op te geven voor elke actie geeft u meer pagina’s te ontvangen dan te sturen, omdat de meerderheid van kleine bedrijven vertrouwen op faxen om ze in plaats van te worden gefaxt uit worden gestuurd.

Flexibiliteit, want faxen dat de maandelijkse toegewezen pagina wordt overschreden, elke dienst rekent een klein, per-pagina vergoeding voor elke fax over de limiet. Deze overmaat vergoedingen kan kostbaar worden. Als je merkt dat je consequent meer faxen te verzenden of ontvangen dan de maandelijkse dienst levert, elke online fax service heeft een hogere geprijsde pakketten met een grotere maximale fax grenzen. Het is ook gebruikelijk voor een dienst om overstag op een tarief per minuut als uitgaande faxen langer dan een minuut per pagina te verzenden. Deze kosten per minuut hoger zijn dan de per-pagina overmaat hoeveelheid en kon uiteindelijk kost uw bedrijf veel als u vindt dat het versturen van faxen online is traag. Echter, deze kosten is niet typisch met trage fax-verbindingen over het algemeen optreedt tijdens het verzenden van om gratis en internationale faxnummers.

Lokale en Toll-Free faxnummers, Het merendeel van de fax diensten die wij beoordeeld voorzien u van een faxnummer. De meeste kunt u een gratis nummer te kiezen, waardoor het gemakkelijker en kosteneffectief voor particulieren en bedrijven die willen om documenten te faxen naar jou. Er zijn een paar uitzonderingen op deze, met inbegrip van Nextiva vFAX. Dit bedrijf rekent een maandelijkse vergoeding, in aanvulling op uw set abonnementsgeld voor een gratis nummer. De andere is GreenFax. GreenFax heeft twee service-pakket opties, zowel op dezelfde maandelijkse abonnementsprijs. Men geeft je een gratis nummer, maar vermindert het aantal pagina’s dat u kunt verzenden en ontvangen via het internet fax diensten met 150 pagina’s.

Andere opties, als je nog steeds het gevoel dat er een fysieke faxapparaat is beter voor uw bedrijf, raden we kijken naar onze top-ranked document scanners die faxen capaciteiten of onze all-in-one printers beoordeling die modellen is voorzien van met de meegeleverde faxapparaten bevatten.

Als je wat meer begeleiding op email-to-fax diensten verzen faxapparaten nodig hebt, kijk op onze artikelen over fax diensten of deze koopgids van Business News Daily.

In staat zijn om faxen online verzenden en ontvangen is slechts een klein onderdeel van een klein bedrijf document management programma. Veel het scannen van documenten diensten en programma’s bestaan ​​om u te helpen digitale kopieën van uw papieren bestanden. Deze diensten zijn nuttig in het creëren van een duurzame, veilige kopie van uw documenten en in het creëren van een elektronisch exemplaar dat is makkelijker om online te faxen. We beoordeeld en gerangschikt de tien beste scannen van documenten diensten die helpen deze permanent bestanden te maken.

Zodra u uw documenten elektronisch gemaakt, u een veilig, storage programma cloud-based, zoals Dropbox nodig, om deze bestanden te beveiligen totdat je ze nodig hebt. We testten de top document opslag diensten, waaronder een aantal die direct te integreren in een online fax service portal, waardoor het nog gemakkelijker om bestanden te faxen.

Als er papier kopieën van uw faxen, moet u wellicht te ontdoen van deze documenten om de gevoelige informatie over hen van het vallen in de verkeerde handen te houden. De beste papieren versnipperen diensten zijn allemaal geregeld om u te helpen voldoen aan de HIPAA, Glab en andere staats-en federale wetten met betrekking tot de vernietiging van gevoelige materialen en informatie.

Bij het bepalen van de beste PC fax diensten, hebben we gekeken naar de totale waarde, met inbegrip van het aantal pagina’s elke service toebedeelt als onderdeel van de maandelijkse abonnement en de aanwijzing van specifieke grenswaarden voor het ontvangen en versturen van faxen. TrustFax is een dergelijke dienst die geeft je een vast bedrag van pagina’s en geeft u de mogelijkheid om zo veel als je nodig hebt voor het ontvangen of verzenden, op basis van uw eigen bedrijf voorkeuren en behoeften te gebruiken. Aangezien veel bedrijven krijgen meer faxen dan sturen ze gaven we meer punten op de diensten die een betere waarde voor het ontvangen van faxen dan degenen die meer de nadruk gelegd op het verzenden van gehad. We hebben ook rekening gehouden met de bruikbaarheid van de online portal elke dienst en het mobiele platform.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, op alle diensten in evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de eenheden in onze vergelijking van beide in bruikleen van de bedrijven of via aankoop in de winkel. De bedrijven hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Terwijl faxapparaten zijn zeer zelden gebruikt, is er nog steeds volop behoefte aan online faxen diensten. We hebben gekeken naar oplossingen, zoals GreenFax dat uw belangrijke faxen voor zo lang als je de service en MaxEmail die direct integreert met Dropbox dus je moet extra opslagruimte opties opslaat. We vonden ook dat e-mail ondersteuning was de beste optie voor het krijgen van de kwaliteit hulp en antwoorden op onze vragen.

Onze drie beste fax naar e-mail diensten, RingCentral Fax, MetroFax en Nextiva Fax, krijg top awards voor het verstrekken van faxen tegen lage kosten, de flexibiliteit om pagina’s voor zowel het verzenden of ontvangen van faxen, het opladen van een lage per-pagina overmaat vergoeding, en met inbegrip van de meeste van de belangrijkste hulpmiddelen en functies die beschikbaar zijn voor online fax services. Alle diensten bieden de meeste pagina’s per maand dat kan worden gebruikt om ofwel verzenden of ontvangen en zo schoon interfaces die gemakkelijk te gebruiken zijn.

Een elektronische fax service die wij gerangschikt is Sfax. Deze fax service is speciaal ontworpen voor medische voorzieningen. Al haar functies en tools te houden aan de strenge regels en voorschriften opgelegd door HIPAA wetten en omvatten extra functies, zoals de vereiste chain of custody en extra veiligheidsmaatregelen, om ervoor te zorgen vertrouwelijke informatie niet in verkeerde handen vallen. Bijvoorbeeld, deze dienst geen Outlook-integratie. Dit komt omdat volgens HIPAA, e faxen is niet veilig genoeg en kan niet worden gebruikt. Ondanks dit, Sfax is nog steeds een van de beste opties die we geëvalueerd in ons internet fax service beoordeling.

Over het algemeen, internet faxen kunt uw bedrijf honderden dollars per jaar besparen, terwijl het toch een kwaliteit service voor uw bedrijf.