de beste zonne-telefoon oplader 2017

Mobiele telefoons zijn onze alomtegenwoordige verbinding met de wereld, maar een lege batterij zal ze nutteloos op zijn minst geschikt moment maken. Zonnecel telefoon oplader geeft je onbeperkte macht, ongeacht de omstandigheden.

De top performers in onze review zijn Voltaic Amp, de Gold Award winnaar; JOOS Orange, de Silver Award winnaar en Voltaic Fuse 6W, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een oplader aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van de top 10 zonnecel telefoon laders.

Een zonne-telefoon oplader is niet zomaar een laadkabel. Als je net als de meeste mensen, houd je een telefoonoplader waar je weet dat je gaat worden voor langere tijd. Er is waarschijnlijk een voor uw huis en een ander in de auto. Er is waarschijnlijk in uw bureau of kast, en een andere die je blijft met je laptop. Voeg daar nog zoiets als een eReader, tablet computer, of mini-HD-camera en je zult zien dat je een hele collectie van het opladen van koorden die op $ 5- $ 20 per stuk ziet eruit als een gewoonte dat meer dan de duurste zonne-telefoon opladen kost oplossing. Een enkele zonnelader kan al deze te vervangen.

Het begrijpen van een klein beetje over hoe een zonnepaneel werkt is een goede plek om te beginnen bij het kiezen van welke een van de beste zonne-telefoon oplader voor je zal zijn. Op het meest elementaire niveau, een panel achtergelaten in een goed verlichte omgeving zet lichtenergie om in elektriciteit die een interne Lithium Polymer (LiPo) batterij laadt. De batterij dan slaat de energie van waaruit u uw telefoon of ander mobiel apparaat op te laden. Kunt u kijken op onze artikelen over zonne-telefoon oplader voor meer informatie.

We keken naar een aantal zonne-telefoon opladen technologie en beoordeeld van de 10 beste in detail. Vanuit onze korte lijst, zou je van de Voltaic Amp, die perfect geschikt is voor mensen die veel onderweg. De JOOS Oranje beschikt over duurzame constructie en waterdichte elektronica die het perfect voor langdurig buiten gebruik te maken. The Fuse 6W – ook vanuit Voltaic – is een beetje groter, maar past goed in een actieve levensstijl.

Solar telefoonladers Review: Hoe wij getest, wat we vonden.

Zonnepanelen lijkt eenvoudig, maar met behulp van een op een accu op te laden is meer nodig dan alleen het verlaten van een uit in de zon. Deze apparaten presteren het beste in direct zonlicht op een heldere dag, die soms liet ons aan de genade van de lokale weersomstandigheden. We testten elke zonne-telefoon oplader zowel buiten op een heldere dag en in een windowed kantoor om te evalueren hoe elk behandeld diffuus licht. Bij het bepalen van de beste zonne-telefoon oplader, hebben we ook nagedacht over wat er nieuw is in fotovoltaïsche (PV) technologie. Terwijl ze allen gelijk kunnen kijken, niet allemaal hetzelfde of dezelfde kwaliteit heeft.

De meeste van de panelen gekeken naar zijn van kristallijn silicium ras, de standaard van de eerste generatie zonnetechnologie. Het basismateriaal is een kristal dat is gekweekt in een lab voor zijn ongelooflijk geleidende eigenschappen, dat is waarom het is hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt siliciumchip productie. Deze hoge geleidbaarheid is wat geeft het hoogste rendement van elke fotovoltaïsche celtype op de markt. Onder deze hebben we variërende efficiëntie in het creëren van elektriciteit uit zonlicht, gaande van de hoogste naar 10 procent tot de laagst 4 procent.

We kregen ook een kijkje nemen op een paar van de tweede generatie apparaten die behoorlijk interessant waren. Deze zijn dunner dan de eerste generatie panelen, en ze zijn gemaakt van epoxyhars en Copper Indium Gallium diselenide (CIGS), waarvan de laatste is eigenlijk een film die kan worden aangebracht op flexibele ondergronden. Zelfs bij weinig licht, over-cast omstandigheden, al deze panelen produceerde een minimum van 1 volt. Hoewel deze zijn niet zo efficiënt als de kristallijne panelen op basis van, ze maken nog steeds een adequate trickle vergoeding voor de Lithium Polymer (LiPo) telefoon batterijen we vroegen.

Solar Phone Chargers: Onze Verdict en aanbevelingen

We gingen op zoek naar de 10 beste zonne-energie mobiele telefoon oplader, en we vonden ze. Ieder is perfect voor iemand. Of je er een nodig voor het dag-tot-dag te gebruiken in suburbia of voor robuuste outdoor gebruik in de middle of nowhere, is er vrijwel voor elk wat wils. De batterijen in de top Voltaic laders zijn afneembaar van het paneel waardoor ze net als alle andere externe verpakking. De Chinavasion Power Bank is ontworpen solide en draagbaar te zijn, en is voorzien van de hoogste mA-uur rating en twee USB-poorten voor mensen die serieus zijn over hun elektronica. De Sunlinq 1 is gemaakt van waterdicht, dunne film technologie, en omdat het niet een batterij hebben, het is perfect voor noodgevallen opslag in uw huis of auto.