beste home design software van 2017

De top performers in onze review zijn Home Designer Suite, de Gold Award winnaar; TurboFLOORPLAN Huis & Landschap Pro, de Silver Award winnaar en Home Designer Interiors, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van de beste home design software om uw wensen te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze 10 programma’s.

Home design software is een krachtige tool die u helpt bij het plannen en ontwerpen van uw droomhuis. De single beste deel van deze programma’s is dat je enige en alle wijzigingen die u in uw huis in real-time te zien, dus als je begint te verbouwen of bouwen, je al weet wat het eindresultaat eruit zal zien. U kunt deze software gebruiken om u te helpen beslissingen te nemen over kleine wijzigingen in uw huis, zoals het kiezen van nieuwe verf voor uw muren, of het kan u helpen bij het ontwerpen van grote, volledig gerenoveerde ruimten voor u en uw gezin te genieten.

Terwijl u deze software kunt gebruiken voor kleine projecten, hebben we ook beoordelingen van verschillende soorten gespecialiseerde design software. Als u alleen het bijwerken van de binnenkant van uw huis, we hebben het interieur design software reviews voor Windows-computers, maar ook thuis en interieur design software voor Macs. Voor projecten gericht op één gebied van uw huis, kijk op onze reviews voor keuken, dek en landschapsarchitectuur software voor Windows en landschapsarchitectuur software voor Macs. Het is belangrijk op te merken van dit soort software is een geweldig hulpmiddel voor het plannen van hoe u uw huis wilt kijken, maar het hoeft niet per se exact blauwdrukken dat aannemers kunnen volgen creëren. In plaats daarvan, deze programma’s dienen als platforms om uw ideeën te illustreren voor uw droomhuis.

Als u op zoek naar het beste ontwerp software voor uw remodeling behoeften, loopt u over een aantal gratis online programma’s en apps die u kunnen helpen het ontwerp beslissingen te nemen en kunt u de eindresultaten te visualiseren. Hoewel deze tools heel nuttig kan zijn, vonden we dat ze vaak in wat ze kunnen doen is beperkt, en ze worden het best gebruikt als aanvulling op home design software. Veel van deze gratis programma’s en apps zijn goed voor je laat zien hoe een muur of een ruimte zou kunnen verschijnen met enkele wijzigingen, maar ze zijn niet ideaal voor het maken van ingrijpende veranderingen aan uw huis, omdat ze niet de vele functies en mogelijkheden te vinden in de beste zijn home design software.

De beste home design programma’s op de markt kunt u kleine wijzigingen in de keuken te maken of scheur van een paar muren en bouwen een uitbreiding. Zoals u verbouwen en ontwerpen van uw huis, moet je een heleboel bouwmateriaal opties. Bijvoorbeeld, als u wilt zien wat uw huis eruit ziet met hardhouten vloeren, moet je de verschillen in soorten bossen en vlekken te zien zonder te gaan kopen samples. Deze aangekochte programma’s hebben ook grote interieur en planten bibliotheken. Met behulp van home design software, kunt u wijzigen, ontwerp, maken of opnieuw elke kamer of gedeelte van uw huis.

Het huis design software we beoordeeld geeft u de mogelijkheid om elk type van home design projecten te maken, en het biedt vele mogelijkheden, zodat u het eindresultaat kunt visualiseren voordat je zelfs de slag te gaan. Voor meer informatie, kijk op onze leercentrum en lees onze artikelen over home design software.

We hebben gezocht naar toepassingen die alle functies die nodig zijn om uw ontwerp te nemen van een idee tot een afgewerkt product. Deze belangrijke hulpmiddelen helpen u brainstormen, het opstellen van plattegronden en pre-bestaande bewerken, te kopen materialen, en de bouw van het huis. De beste home design software heeft hulpmiddelen voor elke stap van het ontwerpproces, het maakt niet uit hoe complex uw plan is.

Er zijn een paar dingen te overwegen bij de beslissing welke home design software het beste past bij uw behoeften. We testten deze belangrijke functies om te bepalen welke programma’s gemakkelijk te gebruiken en geavanceerde mogelijkheden, zodat u een nauwkeurige plattegrond van de grond af op te bouwen of bijwerken van een reeds bestaande vloer plan voor de herinrichting van uw huis zijn.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de eenheden in onze vergelijking van beide in bruikleen van de bedrijven of via aankoop in de winkel. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

In uw zoektocht naar de beste home design software, moet u zich richten op de functies die elk programma eenvoudig te gebruiken, het ontwerp en de bouw-tools en de support opties, zowel binnen de applicatie en op de website van het bedrijf. Deze functies van invloed op uw algehele gebruikerservaring en kunt u de software te gebruiken in zijn volle omvang.

Er zijn een aantal functies die u niet hoeft te zoeken, omdat elk huis design software we beoordeeld heeft ze. Bijvoorbeeld, je energie op zoek naar de software die poppenhuis uitzicht, verandering camerastandpunten kunnen projecteren of maak een 3D-weergave van uw grondplan niet concentreren, omdat deze zijn allemaal minimumnormen in modern design software.

We vonden dat Chief Architect’s Home Designer Suite biedt de beste verscheidenheid van design tools, plattegronden van hoge kwaliteit en realistische vertolkingen van uw ontwerpen. Met een grote object en planten bibliotheek, dit programma helpt u van plan bent en versier elk deel van uw huis. In onze vergelijking, vonden we dat dit programma produceerde ook de beste kwaliteit van de bouw documenten. De plattegronden zijn gemakkelijk te lezen en tegemoet te komen aan aannemers. Zelfs met zijn vele mogelijkheden, het is nog steeds gemakkelijk te gebruiken vanwege zijn ontwerp wizards, instructievideo’s en in-programma hulp. Over het algemeen, deze software biedt de beste kwaliteit gereedschappen en het ontwerp voor zowel beginners en gevorderden thuis ontwerpers.

De TurboFLOORPLAN Huis & Landschap Pro home design programma is eenvoudig te gebruiken en heeft kwaliteit design tools. Het heeft een groot object en planten bibliotheek, zodat u de stijl van uw huis kunt personaliseren. Dit programma heeft een verscheidenheid van design tools die hoogwaardige ontwerpen te maken. Terwijl de plattegronden zijn vergelijkbaar met onze nummer één product, de 3D-vertolkingen zijn niet zo nauwkeurig en realistisch.

Home Designer Interiors, die ook wordt gemaakt door Chief Architect, is vergelijkbaar met onze nummer een product, maar het richt zich meer op het interieur van het huis. Het heeft een scala aan hulpmiddelen om u te helpen bouwen en ontwerpen slaapkamers, badkamers, keukens en andere woonruimtes. Het hoeft niet de topografie of liggend gereedschap, maar het heeft een dek ontwerper en sommige planten die u kunt gebruiken om de buitenkant van uw huis te plannen. We vonden dat de kwaliteit van het design tools, definitieve plattegrond en 3D uitleveringen maken dit een van de beste home design programma’s te gebruiken voor thuis herzieningen.