de beste dvd-speler software van 2017

Met dvd-speler software, kunt u eenvoudig uw favoriete films van uw laptop overal mee naartoe. Dit soort software kunt meestal u de controle over video- en audio-instellingen alsook maatwerk te hebben.

De top performers in onze review zijn PowerDVD 15 Ultra, de Gold Award winnaar; WinDVD Pro 11, de Silver Award Winner en JRiver Media Center 20, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een dvd-speler software om uw wensen te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat iedereen houdt van films. Of u kijken ze vanwege je liefde voor een bepaalde regisseur of omdat je geobsedeerd bent met actievolle blockbusters, films zijn leuk om naar te kijken op het grote scherm en nog leuker om over en kijk opnieuw in de comfort van uw eigen living kamer. DVD-speler software kan u helpen genieten van uw lange-gekoesterd dvd-collectie, evenals nieuwere digitale downloads, allemaal terwijl het geven u controle over video en audio afspelen optimalisatie.

Hoewel je kan uiteindelijk het betalen van een aardige cent voor sommige DVD-speler software-opties, hoeft u niet om een ​​miljonair te genieten van hoge-kwaliteit afspelen van video op uw laptop te zijn. Hoewel sommige van de eenheden die we hebben gekenmerkt komen op iets minder dan $ 100, anderen, zoals BS.Player, zijn lager geprijsd, op ongeveer $ 30. Minder dure programma’s hebben nog steeds behoorlijke functionaliteit en bestandstype compatibiliteit.

Als u op zoek bent naar de beste dvd-speler software, is de kans groot dat u een grote film-bibliotheek waar je trots op bent en wilt eenvoudig genieten. Echter, soms kan het lastig zijn om bij te houden van uw gehele film-bibliotheek te houden, vooral als het zit in meerdere formaten. DVD-collectie software kan u helpen bijhouden van uw filmbibliotheek te houden, maken verlanglijstjes en bijhouden van wie u uw films hebt uitgeleend aan. Voor meer informatie over video-speler software en video en audio customization opties, kijk op onze artikelen over een dvd-speler software.

Als we elke eenheid van software getest, hebben we gekeken naar de hoeveelheid en de kwaliteit van de verschillende functies, opties en controles. We testten een verscheidenheid van fysieke en digitale video-bestanden te zien die werkte, en keek naar de belasting elke gelegd op de computer die we getest met.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de software in onze vergelijking door middel van aankoop in de winkel. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze bevindingen werden geen softwarefabrikanten vóór publicatie.

Drie DVD-speler software applicaties – PowerDVD 15 Ultra, WinDVD Pro 11 en JRiver Media Center 20 – steeg boven de rest in onze vergelijking, vooral vanwege hun stellaire prestaties en bruikbaarheid, hun vele opties en instellingen, hun technische ondersteuning, en zelfs hun systeem verenigbaarheid. Dit zijn de factoren die we gewogen als de belangrijkste in onze ranglijst. Deze software programma’s niet alleen ten goede Windows 8 en 10 gebruikers, maar ook degenen die willen genieten van films waar ze hun laptop mee te nemen in plaats van gebonden te zijn aan een fysieke speler thuis. Het kan geen kwaad dat de meeste van de software optimaliseert de video en audio kwaliteit, en laat u verbinding maken met uw hele fysieke en digitale bibliotheek.