de beste Facebook-fanpagina creatie gereedschap

Gebruik Facebook lay-outs om aantrekkelijke en nuttige Facebook-pagina’s te bouwen. Als je een fan pagina voor uw kind voetbalteam of uw kleine bedrijf nodig heeft, bent u zeker te imponeren je followers gebruik van de tools die vandaag beschikbaar zijn.

Facebook fan pagina’s zijn een uitstekende manier om online zichtbaarheid te krijgen. Niet alleen bent u in staat om de briljante social-media-omgeving die snel verspreidt mond-tot-mond verwijzingen te gebruiken, maar je bent ook in staat om dit te doen voor een fractie van de kosten van pay-per-click advertising.

Helaas, het ontwikkelen van uw Facebook fan pagina met alleen de tools die Facebook biedt laat uw pagina met een enigszins platte interface. Voorafgaand aan februari 2011, particulieren en bedrijven die iets exclusiever wilden bracht een fortuin aan onafhankelijke, aangepaste Facebook-pagina ontwerpers die FBML (Facebook Markup Language) gebruikt om designer fan pagina’s te maken in dienst.

Echter, een recente Facebook upgrade die nu gebruik maakt van iframes kunnen programmeurs HTML, JavaScript en andere grote web-development talen gebruiken om tabs op fanpagina’s te bouwen. met geen programmering expertise die nodig is – als gevolg daarvan hebben verschillende aangepaste Facebook fan page ontwerpers een aantal van de beste Facebook-fanpagina toepassingen waarmee u robuuste en aantrekkelijke fan pagina te bouwen ontwerpt jezelf en publiceren voor een fractie van de kosten gemaakt. Op deze pagina bieden wij de beste Facebook fan pagina creatie tool vergelijkingen en beoordelingen. De drie we rangschikken hoogst zijn Social Pagina Builder, shortstack en Pagemodo. Lees onze artikelen over Facebook fan pagina creëren instrumenten voor ideeën over het gebruik van een Facebook-pagina voor uw gemeenschap club of een klein bedrijf.

Doe-het-zelf-fanpagina creatie diensten bieden een verscheidenheid aan Facebook templates met duidelijke, stap-voor-stap instructies hen aanpassen. Deze diensten ook zorgen voor een gemakkelijke website navigatie en intuïtief publiceren direct in Facebook-toepassingen. Sommige bedrijven geven meer aandacht aan het verstrekken van een verscheidenheid van de Facebook-lay-outs, terwijl anderen zich richten op het maken van uw fan pagina interactief met hulpmiddelen zoals een kaart, video, contactformulier of RSS-feed van uw blog.

In onze review, we elke dienst getest door het creëren van tabbladen in fictieve fan pagina’s met behulp van de tools die elk bedrijf biedt. Het volgende is een lijst van criteria die we in onze evaluatie proces.

Het goedkoop, doe-het-zelf-creatie gereedschappen die vandaag beschikbaar zijn alleen krassen op het oppervlak van het potentieel dat Facebook fan pagina’s aanwezig zijn voor de marketing inspanningen van particulieren en kleine bedrijven. Bovendien zijn de meeste van de diensten die wij beoordeeld bieden ofwel een proefaccount, of u kunt zich aanmelden voor een volle grond-level-account gratis.