de beste mac remote support software

Mac-ondersteuning op afstand software kunt u toegang tot externe computers van uw klant vanaf een Mac. U kunt deze software gebruiken om de overdracht van bestanden, het oplossen van technische problemen en nog veel meer.

Snel toegang tot een computer op afstand kan een essentieel onderdeel van uw algehele klantenservice initiatieven. Het kan ook nuttig zijn als je vrienden of familieleden die zijn computer analfabeet en helpen bij het installeren van programma’s of drivers nodig. Met Mac remote support software, kunt u direct worden aangesloten op een externe computer om gedetailleerde service te bieden of zelfs alleen maar helpen een vriend.

De Mac-remote support software programma’s werken via internet, zodat u direct kunt aansluiten op een externe computer. Een code zal worden verstrekt door de software als u een sessie te starten. Na het verstrekken van die code aan uw klanten, samen met een link naar de website van de fabrikant, zult u in staat om externe hulp te bieden, alsof je direct zaten in de voorkant van de computer.

Sommige toepassingen, zoals Bomgar, hebben een grote verscheidenheid aan functies, waaronder remote herstarten van de computer, het delen van bestanden en het systeem diagnostiek rapporten. Je zult in staat zijn om deze instrumenten te gebruiken om programma’s te installeren, op te lossen of welke andere taak is noodzakelijk. Sommige Mac-computer ondersteunende programma’s bieden ook smartphone toegang tot de toegang telefoons met een internetverbinding.

Alle programma’s die we beoordeeld in staat zijn om toegang te krijgen tot externe computers vanaf een Mac. U krijgt toegang tot pc’s of Macs met deze programma’s. Voor software die toegang hebben tot andere computers vanaf een PC, ga naar de Remote Desktop Software review site.

Elke applicatie biedt een verscheidenheid van verschillende waardevolle opties. Maar om de meest uitgebreide klantenservice te bieden, hebben we beoordeeld en gerangschikt de Mac-software ondersteuning op afstand programma’s door de volgende criteria

Mac hulp op afstand software kan een krachtig en nuttig hulpmiddel zijn om hulp te bieden geweldige klantenservice. Voor meer informatie, lees onze artikelen over Mac-ondersteuning op afstand software of blader door onze Facebook Fan Page. En blijf op de hoogte van de nieuwste elektronica en software.