de beste noodsituatie mobiele telefoons van 2017

In geval van nood, hoe zal u of uw dierbaren in staat zijn om uit te reiken voor hulp? Een nood mobiele telefoon kan een redder in nood te bewijzen in een tijd van nood.

Iedereen zal tenminste één noodsituatie ervaren in een leven, zo niet meer. Terwijl ze zijn niet altijd natuurrampen, kleinschalige calamiteiten gebeuren vaak genoeg in ons leven dat we leren onszelf pad tegen de volgende. Dat geldt ook voor het kopen van een nieuwe doos van bandages of aspirine wanneer de laatste op is, of ervoor te zorgen dat we een oproep om hulp toen we het meest nodig hebben.

Hoewel het voelt alsof bijna iedereen heeft een mobiele telefoon in de Verenigde Staten, zijn de gebruikers grotendeels geconcentreerd in de 12- tot 64-jarige bevolking. Kinderen en senioren zijn grotendeels achter de curve op mobiele technologie, en de meeste daarvan is niet gemaakt met hun behoeften in het achterhoofd. Zelfs als uw ouders of kinderen zijn niet comfortabel met of klaar voor een volwaardige smartphone, zijn er nood mobiele telefoons ontworpen voor hen, dus u kunt er zeker van dat ze de middelen hebben om uit te reiken aan u of first responders in een noodgeval .

We vergeleken een line-up van de grote nood mobiele telefoons om je te verbinden met je kinderen en je hogere ouders. Senioren kunnen zeker profiteren van de ontgrendelde Jethro SC118 met de ingebouwde nood functies voor vrienden en familie. Actieve senioren misschien leuk vindt de Jitterbug5 met de Greatcall hulpdiensten en de GPS-locatie-functie. De Jethro SC213 is gewoon een beetje meer stijlvol en compact. In het geval dat u ook behoefte hebben aan een telefoon voor uw kind de leeftijd 4-7, zult u Verizon’s GizmoPal waarderen. Oudere kinderen en tweens misschien leuk een unlocked Firefly glowPhone. Onze top 10 lijst van praatpalen omvat een scala van apparaten voor jong en oud, dat goed beoordeeld voor ontwerp, toegankelijkheid en functies. U kunt meer van onze artikels te leren over noodhulp mobiele telefoons in het leercentrum.

Emergency mobiele telefoons voor kinderen en senioren bestaan ​​in een verscheidenheid van stijlen om de toegankelijkheid en één-klik noodoproepen te bieden. Je kunt er zelfs praatpalen in uw nood voorbereiding kit die lange batterij leven te bieden te zetten. Afhankelijk van de behoeften van uw gezin, telefoons en draadloze plannen zowel bestaan ​​om uw behoeften te dienen en voor te bereiden op de kans op een echte noodsituatie.

Het krijgen van een contactpersoon voor noodgevallen telefoon voor uzelf, uw kind of bejaarde ouder is een slimme zet. Zelden noodsituaties optreden, maar wanneer ze dat doen, is het best om een ​​beschikbare middel om om hulp te hebben. Het eenvoudige ontwerp van deze apparaten maakt het extra veiligheid en één druk op de knop noodoproepen toegankelijk is voor u of uw dierbaren. Toen de hulpdiensten nodig zijn, kunt u er zeker een noodsituatie mobiele telefoon zal hen naar de scène te krijgen.