de beste opslagloodsen 2017

Een berging creĆ«ert veelzijdige outdoor organisatie, en je kunt loodsen in verschillende maten en vormen de behoeften van uw familie te ontmoeten vinden. Wat je nodig hebt om op te slaan, loodsen houden de zwaarste weer – met inbegrip van wind, regen en ijs – van beschadiging van uw items. Loodsen u toelaten om gereedschap en apparatuur te vergrendelen weg als je ze niet gebruikt. Sommige schuur opties omvatten Rubbermaid Roughneck Gable berging, Duramax’s Sidemate Storage Shed en Suncast’s Tremont Gable berging.

In aanvulling op de bescherming van gereedschappen en andere bezittingen, outdoor loodsen houden ook uw tuin, terras en andere gebieden vrij van rommel. U kunt een aantal items uit uw huis naar de schuur te verplaatsen naar te vrij te maken interieur ruimte, al is het over het algemeen niet aan te raden om items gevoelig voor temperatuur en vochtigheid in een buitenruimte te houden zonder klimaatbeheersing.

Bij aankoop van een schuur, zult u waarschijnlijk willen vier muren en een dak, maar de dingen zoals vloeren, ramen en deuren zijn optioneel. Enkele belangrijke overwegingen bij het browsen loodsen onder andere grootte, functies en hoeveel werk nodig is voor de montage.

Het selecteren van een schuur die aan uw behoeften en overeenkomt met uw montage vaardigheden is belangrijk. De juiste loods biedt flexibele opslagmogelijkheden voor gebruik in achtertuinen, kleine boerenbedrijven of in de buurt van recreatieve instellingen, zoals een zwembad.